2/04/2017

LOL!! De EU wanhoop is groter dan ooit.LOL~!!!!!

Dé EU bestaat niet.
Het bestaat alleen als gevolg, door het belang en de relevantie die Europese europese leiders eraan toekennen. Net als religie. 
Net zolang als dat de EU-'leiders' roepen dat ze dóórgaan met de EU...  

Een snoepreisje naar Malta..? om te vergaderen op Malta onder leiding van drankorgel loopt het uit op een vreet en zuipfestijn. 
Dan kunnen onze leiders samen met de ongekozen leiders (Tusk/Juncker) bespreken hoe ze Europa gaan verraden in naam van het Vierde Rijk als opvolger van het Derde Rijk. 
 

"Der Untergang",
Gisteravond  hebben 27 Europese europese akela-leiders  samen een plan aangekondigd om plechtig vast te leggen dat ze door willen met de EU. 
Klinkt als een dreigement richting de bevolking van het type "Wollt ihr den Totalen Krieg?", maar de geschiedenis zal het leren.

"De verklaring moet vooral worden gezien als een intentieverklaring, bijna een soort hernieuwing van de trouwbeloften." 
En wie gaat er tekenen namens nederland? Wordt het volk nog wat gevraagd? Zal wel niet. Rutte?

Stuk voor stuk gevaarlijke graaiende Europese landverraders. 
"Dit zijn de Europese leiders die binnen zes weken plechtig gaan vastleggen dat ze door willen met de EU"
Wat de burger -die de hele
EU baantjes circus mag bekostigen- hiervan vindt is uiteraard volledig irrelevant. 

LET OP = Omdat  nu, na 20 jaar  het volk steedsis gaan morren en gaan deze graaiers uit angst proberen om zogenaamde veranderingen aan brengen. 
Echter........,  precies in de verkeerde richting, niet minder EU dictatuur maar meer.
Het lijkt hitler duitsland wel.

De EU in zijn nadagen. Ik kan niet wachten op de totale instorting van deze verpolitiekte smerige bende met zijn landverraderlijke EU elite.

LET OP=de EU laat nog verkiezingen op nationaal niveau toe .  Echter, en maar enkel omdat ze  de macht daarvoor(nog)niet hebben en wat mij betreft dat nooit zullen krijgen.
  
Het Europese volk is door de euro 60% armer gemaakt. 
Voorbeeld: Vroeger verdiende je 25 gulden per uur, nu nog maar 14 euro.
Je betaalde 400 gulden voor een woning. 
 5 gulden, nu kost het broodje tegenwoordig 6 euro 
 Zo zie je met alles wat je koopt meer als twee keer zoveel moet betalen terwijl we in inkomen er enorm op achteruit zijn gegaan. 

Het volk is willens en wetens kaalgeplukt
We stemden met 60% tegen en toch werd de EUSSR erdoor heen geramd. Het is de grootste legale maffiabende die er maar bestaat 


Kies een nieuwe volksvertegenwoordiger die zichzelf en ons DE BURGER serieus neemt 
-
Meld je ook aan-  voor 25 euro ben je al lid

Het volk beslist. 15 maart Nederland is  1ste van 3 EUROPESE verkiezingen dit jaar.VOOR EEN NEXIT nu, of in elk geval zo snel mogelijk. 
Het mooiste is, dat de EU absoluut ooit  zal verdwijnen
ondanks de wanhoopskreten van deze EU graaiers. Er is namelijk noodzakelijk noch legitimiteit voor !
Enkel geven ze hun macht door onze Europese leider RUTTE getekend niet zo snel af


1. Het - ongekozen – EU Instituut heeft door het plegen van een coup zichzelf illegaal een eigen staat toegeëigend, die de democratie en soevereiniteit van de Europese landen en zijn burgers heeft ontnomen. De Europese landen en zijn burgers worden gegijzeld door deze illegale EU macht.

2. Het - ongekozen - EU Instituut ontneemt de soevereiniteit en democratie van de Europese landen, de referenda-uitslagen van Frankrijk, Ierland, Denemarken en Nederland zijn genegeerd door het ondemocratische, ongekozen EU Instituut. Het ongekozen EU Instituut heeft geen enkele toestemming of bevoegdheid om namens de Europese burgers te handelen en ondemocratische wetten in te voeren.

3. Zonder toestemming/overleg van de Europese burgers is er in 2008 een beleidsbepaling ingevoerd door het EU Instituut om de vergrijzing onder de Europese bevolking tegen te gaan, door 60 miljoen migranten naar Europa te halen vóór 2050.

4. Het - ongekozen - EU Instituut maakt zich schuldig door het opzettelijk in gevaar brengen van de Europese burgers voor terroristische aanslagen, waardoor de veiligheid en voortbestaan van de Europese burgers & cultuur niet meer gegarandeerd kan worden.

5. Het - ongekozen - EU Instituut verplicht de Europese burgers zonder hun toestemming om de enorme kosten te financieren van de asielzoekersstroom die Europa binnen gehaald wordt. Hetgeen een enorme economische & culturele aanslag op de Europese bevolking en -landen is.

6. De EU bureaucraten claimen illegaal de belastinggelden van de Europese bevolking, waarbij de bureaucraten zichzelf riante salarissen toekennen incl. een top pensioensregeling, zonder belastingafdracht (belastingontwijking). De pensioensleeftijd van de - ongekozen - EU Commissarissen is 50 jaar ( € 9.000,- p.m.), terwijl de pensioengerechtigde leeftijd bij de meeste Europese belastingbetalers zélfs tot 67 jaar verhoogd is.

7. Veel oud-EU Commissarissen hebben naast hun pensioen (vanaf 50 jaar) nog topfuncties & een megasalarissen bij banken of multinationals. Grootschalige belangenverstrengeling en corruptie kan hierdoor dus niet worden uitgesloten.

8. Het - ongekozen - EU Instituut ontneemt de rechten van de Europese bevolking van hun vrijheid van meningsuiting en persvrijheid door het plegen van censuur en propaganda.

We kijken uit naar het moment dat de ALLE  kosten, van dit EU schuim der EU-naties openbaar worden. 
HET EUROPESE UNIE TRIBUNAAL Ter documentatie,
vervolging en berechting van individuen die verantwoordelijkheid claimen in publieke- en overheidsdienst gedurende het zelf destructieve bestaan van de EU in Europa. 


Verantwoordelijk voor de uitvoering van valse belastinggeld transacties, illegale overeenkomsten en verdragen. 

Het installeren van onderdrukkende bureaucratie en regelgeving over de vrije volkeren van Europa. 

Het opofferen van levens en veiligheid om autoriteit te behouden boven vrijheid. 

Zichzelf verrijken met publieke gelden en het creëren van de last van schulden, gedragen door toekomstige generaties en kinderen in Europa.
 


Geen opmerkingen: