2/12/2017

Kom gerust uit die slangenkuil Brussel

 Verhofstadt: Een nieuw verdrag moet onze EU baan redden

Een kat in nood maakt gekke sprongen. Verhofstadt ziet de halve EU elite vertrekken en denkt dat, als hij de poort niet dichtmaakt, hij alleen nog overblijft, terwijl hij droomde van een heel belangrijke post, waar hij slapend rijk van kon worden.

  Screenshot_19

‘Deze voormalige Belgische minister-president eist bovendien de overdracht van de grensbewaking aan de EU op. 
Als de grensbewaking echt moet functioneren, moet deze Europees gemaakt worden en niet meer worden overgelaten aan de individuele landen.’

Alleen al dat hij dit durft te zeggen, toont de grootheidswaanzin van Verhofstadt
 
screenshot_100


Parallel aan de Brexit-onderhandelingen dienen er ook gesprekken over een nieuw EU-verdrag plaats te vinden. Dit eist de EU Guy Verhofstadt.

“De Europese Unie komt alleen dan uit de crisis wanneer de EU-instellingen parallel aan de onderhandelingen rondom de Brexit, die in maart zullen beginnen, vaart zetten achter een fundamentele hervorming van de Europese Unie”, zei de fractievoorzitter van de liberalen (ALDE=VVD en D666), Guy Verhofstadt, die tegelijkertijd chef-onderhandelaar van het Europees Parlement voor de Brexit-onderhandelingen is, tegen de “Welt am Sonntag”.

 Screenshot_9

Het Europees Parlement zou er op dit moment intensief aan werken “er tot het eind van het jaar bij de lidstaten op aan te dringen om een proces te starten dat uiteindelijk tot een nieuw EU-verdrag leidt”, aldus de Belg verder. Men zou ook druk op de nationale regeringen willen uitoefenen dor desnoods ook gewoon politieke maatregelen te nemen – zoals bijvoorbeeld de blokkade van de EU-begroting. Ook wil hij de Europese Commissie drastisch verkleinen. “We moeten bovendien per se de Europese Commissie verkleinen. Het is krankzinnig om 28 Eurocommissarissen te hebben, die helemaal niet weten wat ze moeten doen en daarom overbodige reguleringen produceren. Twaalf Eurocommissarissen zijn meer dan voldoende. Ze moeten zich op het wezenlijke concentreren”, aldus Verhofstadt.

De voormalige Belgische minister-president eiste bovendien de overdracht van de grensbewaking aan de EU op
Als de grensbewaking echt moet functioneren, moet deze Europees gemaakt worden en niet meer worden overgelaten aan de individuele landen. Daarvoor zijn meer personeel, meer financiën en een krachti EU-grensbewakingsautoriteit nodig, die overal dezelfde regels hanteert. 

“Een functionerende Europese grens- en kustbescherming zou dringend noodzakelijk zijn”, aldus Verhofstadt. “De buitengrenzen van de EU zijn tot nu toe niet voldoende beschermd. Veel migranten kunnen via Italië en Griekenland altijd nog ongecontroleerd de Europese Unie binnenkomen.”
 Screenshot_11

Daarbij vergeleek hij de uitgaven voor de grensbewaking van de Europeanen met die van de VS. De Amerikanen zouden $ 32 miljard aan de bewaking van de buitengrenzen uitgeven, terwijl het EU-grensagentschap Frontex slechts over een budget van € 254 miljoen zou beschikken. 
“Met zo´n bedrag bewaak je geen Europese grens”, zei Verhofstadt.


  De achterbakse wanhoop van de EU politiek is niet meer te verdragen!
1. Het is geen geheim dat de de BRICS landen niet meer in de Dollars handelen. 
2. Maleisië heeft met China afgesproken niet meer in Dollars te handelen. 
 3. China gaat meer gas kopen van Rusland dan heel Europa. 
4. Twee nieuwe gaspijpleidingen naar China en Japan.   
5. China heeft uit Hong Kong de goudbeurs naar Shang Hai verplaatst.   
 6. Goud kan je alleen kopen of verkopen in Yuan. Zij hebben de meeste goudvoorraad ter wereld. 
7. China heb behalve de BRICS bank een eigen Azia bank opgericht.
8. Dat betekent, geen IMF invloed meer.  9. Minister van buitenlandse zaken van China had openlijk gezegd, dat zij Rusland zal steunen bij het neerhalen van de Petro Dollar. 
10. Ze doen bij de EU politiek er alles aan om juist de EUROPESE economie in te laten storten om de burgers te laten verarmen 

12. Het grofste toneel voorbeeld is de herrie met Rusland die uitsluitend deze 'EU gekken veroorzaken en waarvoor de Europese bevolking straks door een oorlog weer mag gaan bloeden!
 


 februari 2017 soldaten 50 meter voor Rusland

 Eine US-Spezialeinheit fotografiert sich in Estland 50 Meter vor der russischen Grenze.
Der Ort für das Foto ist nicht einach so ausgewählt, denn er er ist für die Russen ein wichtige Ort. Im Hintergrund ist die älteste Festung Russlands von Ivangorod.

Mit martialischen Provokationen an Russlands nordwestlicher Grenze und mit der Ankündigung weiterer militärischer Trainingsprogramme für die ukrainischen Streitkräfte erhöht die NATO den Druck auf Moskau. 
 Vor wenigen Tagen haben sich rund 100 NATO-Soldaten an einer Parade zum estnischen Unabhängigkeitstag beteiligt und sind in diesem Rahmen in Kampfmontur wenige Meter vor einem russischen Grenzposten aufmarschiert.
 Estland stellt einen Stützpunkt für die NATO-"Speerspitze", die derzeit unter deutscher Führung aufgebaut wird und binnen kürzester Frist gegen Russland einsetzbar sein soll. Zugleich kündigt Großbritannien an, sich gemeinsam mit den USA am Training der ukrainischen Streitkräfte zu beteiligen. Ungebrochen wird über Waffenlieferungen.... Screenshot_16

Kom gerust uit die slangenkuil Brussel!! Timmermans, Barrosso, EU=MERKEL, Steinmeijer, Gauck, van Baalen, Rutte, Verhofstadt etc.etc,  en maak nog een laatste oorlogspropaganda reis door jullie leeggeroofd Europa en doe een Kriegsvoorstel a la voorbeeld Goebbels aan jullie Europese nog even Eu slaven!

OOIT, ooit WAS NEDERLAND RIJKEr ligt nog 74000 kilo goud in Zwitserse kluizen. Van NL geroofd door de NAZI's in WOII. Waarde: 2miljard. Werdt op 30-11- 2014 per Zwitsers referendum gewoon genationaliseerd!
Verder ligt er nog goud van Nederland in Britse, Amerikaanse en Canadese kluizen van ter waarde van 26 miljard, waarschijnlijk in de VS al
omgesmolten en doorverkocht!
Daar kunnen heel wat Zuid Europese landen of zelfs NL ouderen gelukkig mee gemaakt worden.

De EU GRAAIERS durven het niet eens te vertellen aan de 500 miljoen domme EU-slaven, door hun finaal uitverkoop EUROPA aan de usa  via de TTIP, CETA en TISA!

TTIP zorgt voor  600.000 meer werkelozen zodat het kuddevolk de gore USA troep vanuit de usa DANKBAAR zouden moeten ACCEPTEREN! 

Het Europees tribunaal
volgt alle voetstappen van de gedaagde individuen die worden vervolgd inclusief de organisaties waarbinnen zij opereren.


We vragen de gedaagden oprecht mee te werken met het tribunaal, omdat de volksjury van de vrije volkeren in Europa de kans biedt tot een openbaar en eerlijk proces.

Degenen die kiezen niet mee te werken met het tribunaal kunnen het doel worden van een publieke verantwoording welke plaatsvindt in het machtsvacuüm welke het resultaat is van de zelfdestructieve opzet van de Europese Unie.

 

 

Geen opmerkingen: