2/09/2017

GrunLinks met Obama-imitaties spreekt tot Groningse kiezers

Groningen de rode provincie met"(blijvende) aard bevingen" !!

Klaver met Obama-imitaties. spreekt tot de Groningse kiezers 08-02-2017

Muziek benevelt de zaal; jaren ‘70 soul met zo’n lopend basje.
Mensen wuiven naar elkaar. Hee, jij ook hier. De zaal zoemt verwachtingsvol, prepopconcertachtig. Wethouder Karin Dekker zoent een bezoekster op de eerste rij. Ex-Kamerlid Ineke van Gent staat achter de coulissen al te gluren.


Want iedereen is hier voor Jesse, maar ze moeten wachten. Eerst komt er een voorprogramma, dat opwarmt op klassieke wijze. ,,Goedenavond GRONINGEN’’, roept cabaretier Andries Tundru. Ook rapper Massi en Ineke van Gent en NRC columnist Zihny Özdil nemen de microfoon.

Dames en heren, hier is...Jesse! Jesse Feras Klaver. JFK.Lijsttrekker Jesse Klaver tijdens een GroenLinks bijeenkomst. De schoen van de gesjeesde reclameboy die hem in die houding dirigeert is nog te zien. Met een geregisseerde foto momentjes om een echte en sterke leider te lijken. De mouwen omhoog gestroopt omdat hij het achter de ellebogen heeft.
En elke keer even het vingertje in de lucht steken een zogenaamde Meetup, in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen. Yasse Ferras , kijk uit voor Tofik Dibi!

Soul

Daverend applaus. Jesse komt op vanachter uit uit de zaal, de mouwen van zijn nu witte overhemd opgestroopt. Hij betreedt het podium en spreekt. En dan wordt duidelijk waarom GroenLinks sinds Klavers leiderschap omhoog is geschoten naar zestien zetels in de peilingen.
Jesse Klaver heeft soul.
,,En als u mij de sleutel geeft van Algemene Zaken...’’, zegt hij. Gelach uit de zaal. ,,...dan word ik een premier die Nederland niet als bedrijf ziet, maar als een samenleving.’’ Hartstochtelijk en ontspannen tegelijk bepleit hij zijn plannen voor een ander, sociaal Nederland. Tien minuten spreekt hij, JFK.


Als Jesse ook nog een beetje glibberig tegen de aardgaswinning ageert
En om die kiezers is het te doen. Meer GL meer windmolens.
Ned. is een van de dichtst bevolkte landen van de wereld Groenlinks kiest voor inkomensafhankelijke kinderbelasting, kindbruidjes en het terughalen van jihadistische strijders, verspillende Nespresso meuk, water uit plastic wegwerpflessen....

De wedstrijd om zeteltjes.
Of Jesse capabel is, is niet relevant. Net zoals Roemer beter vervangen zou kunnen worden maar blijft omdat hij net zo'n kneus is als zijn electoraat. Daar gaat het om de vakjes moeten gevuld worden.
Groenlinks' snelle hap pbs.twimg.com...

Divide et impera- verdeel en heers, brood en spelen.
Edje Nijpels jong elan, het kontje van Bos, de opgestroopte mouwen van JF. Klaver, met intellectuele leegte een hele grote mond en een verzengend beterwetenuitstraling.
Het werkt altijd maar even bij de licht vochtige bakvis want het is gebaseerd op lucht, maar als die piek zo vlak voor de verkiezingen valt moet je er wel gebruik van maken . Baby baby baby Ooooohhhh...

-
-
Herinnert u zich Rutte nog die stond te jokken (met voorkennis!) over € 1.000 en stoere praat over geen geld naar de Grieken. 
Allemaal bla bla voor de bühne en om zieltjes te winnen maar uiteindelijk blijkt hij de poot niet stijf te houden. Immers, nivelleren blijft hun  feest.

- Charlie Chaplin's speech from "The Great Dictator" together with Hans Zimmer's "Time" from the movie "INCEPTION"
Hitler gebruikte ook veel non-verbale communicatie door met zijn handen te zwaaien.
-
Gelukkig begint het nuchtere volk die luchtbel steeds meer door te prikken.
De door Den Haag verfoeide burgerrevolte is begonnen en valt niet meer te stoppen. Ik zie al vluchtgedrag onder de elite.

Kiest op inhoud, niet op vorm. Geen opmerkingen: