2/16/2017

GEWELD BREEKT UIT IN PARIJS 5 voorsteden staan in brand!

Veel buurten zijn niet toegankelijk voor de politie, vijf voorsteden staan in brand.

De politie van Parijs is ten einde raad. De stad staat namelijk letterlijk in de fik nadat kansenparels op grote schaal begonnen te rellen in de noordelijke voorsteden van de Franse hoofdstad.
Vijf grote gebieden zijn opeens veranderd in no go-gebieden. De afgelopen vijf nachten hebben gemaskerde mannen daar de boel namelijk op stelten gezet. Nu is de angst groot dat het geweld zich ook over de rest van de stad en zelfs over de rest van het land kan verspreiden omdat kansenparels geruchten van zogenaamd ‘politiegeweld’ aangrijpen om zich weer eens vreselijk te misdragen. Lokale burgers wordt verteld om binnen te blijven terwijl zwaarbewapende agenten op straat met de rellers vechten. In de tussentijd hebben de rellende kansenparels al voor miljoenen euro’s aan schade veroorzaakt.

De buurten Aulnay-Sous-Bois, Aulnay, Argenteuil, Bobigny en Tremblay-en-France worden nu allemaal kort en klein geslagen door de kleine importfascisten. Dit is hun reactie op geruchten over ‘politiegeweld.’ Het ‘slachtoffer’ van de politieactie heeft zijn landgenoten opgeroepen om kalm te blijven, maar daar hebben de rellers lak aan. Wat hen betreft is dit namelijk het ideale excuus om weer eens helemaal los te gaan het land dat hen met open armen ontving tot aan de grond toe af te branden, hult de EU overheid zich in stilzwijgen, voorproefje van toekomstig Europa met name Nederland!!!

Dit moet stoppen.”Front National-leidster Marine Le Pen tweette een video waarin je zit hoe de kansenparels een auto in de fik zetten en vervolgens “Allahu Akhbar” roepen niet één keer, maar drie keer.
In een artikel op haar website Marine2017 legt Le Pen uit:
 Tot 15 maart voeren we 24/7 strijd!
 

15 maart is de finale burger afrekening
STEM 15 maart Lijst 16 NEXIT !!!    
  

Geen opmerkingen: