2/02/2017

€ 🇪🇺 Even toe aan een beetje plezier- de crème de la crème. Maar ze krijgen de kans geboden,,,

FVD- Op 15 maart heroveren wij de democratie!

De gevestigde media en de gevestigde partijen willen u anders doen geloven: maar we leven in een tijd van crisis. Een existentiële crisis bedreigt het voortbestaan van de Nederlandse samenleving. Grenzen worden niet langer verdedigd, we staan bloot aan massale immigratie die we niet aankunnen en de terreurdreiging neemt steeds verder toe. 

Soevereiniteit wordt overgeheveld naar Brussel, we hebben steeds minder over onze eigen samenleving te vertellen. De euro destabiliseert ons continent en vernietigt de zuidelijke economiën. 
De kwaliteit van het onderwijs holt achteruit en de zorg gaat gebukt onder zware managementlagen; teveel regels en belastingen knijpen het MKB af en onze veiligheid op straat wordt in hoog tempo minder.


1 feb. 2017€ 🇪🇺 De gehele toespraak van Thierry Baudet over Burgerinitiatief Peuro in de Tweede Kamer op woensdag 1 februari 2017.https://www.youtube.com/watch?v=szxYUZn0zvA
deel 1

1 feb. 2017 🇪🇺 De dictatuur van de EU | Thierry Baudet | Forum van Democratie
deel 2
HET COMMENTAAR VAN DE KAMER IS ONS HELAAS NIET GEGUND VAN HET POLITIEKE KARTEL....

Donderdag 19 november 2015 maakten Thierry Baudet, Jort Kelder en Arno Wellens hun eerste opwachting in de Tweede Kamer om een Parlementaire Enquête naar de invoering van de euro te bepleiten. 
Dit naar aanleiding van het gezamenlijke burgerinitiatief “Peuro” door Forum voor Democratie, 925.nl en Burgercomité-EU dat meer dan 45.000 handtekeningen verzamelde van Nederlanders die een onderzoek willen naar de motivatie, ontstaansgeschiedenis en de toekomstige kosten van de euro. De Kamercommissie reageerde met vragen en er ontwikkelde zich een felle discussie.
Even toe aan een beetje plezier- 14 jun. 2016 

EU D66 - we bieden veiligheid - met met de poorten wijd open 
Europarlementariër Marietje Schaake, opiniemaker Thierry Baudet en René Cuperus van PvdA-denktank WBS kruisen de degens in DFT Debat over een dreigende Brexit. "We kunnen ons een Brexit niet veroorloven."

De Britse parlementariërs steunen achteraf met een overweldigende meerderheid het overgaan tot de Artikel 50 procedure. 
498 stemmen voor en 114 tegen. Een meerderheid van 384 stemmen. 47 parlementsleden van de socialistische Labour Party laten Jeremy Corbyn vallen en stemmen voor uittreding. De voormalige Britse EU-ambassadeur vertelt LIEGT de parlementsleden dat GB ongeveer 60 biljoen Britse Pond aan de EU zal moeten betalen.

EU- POLITICI KOMEN STRAKS VOOR HET EUROPESE UNIE TRIBUNAAL

Berechting
De gedaagden verantwoordelijk voor de illegale operaties van de Europese Unie zullen publiekelijk worden geconfronteerd met hun handelen. 
Ze krijgen de kans geboden vrijwillig mee te werken en hun bezittingen verkregen uit publieke gelden af te staan aan het tribunaal.

Een volksjury ongelimiteerd in aantallen, geformeerd door de vrije volkeren van Europa, zal beslissen of de gedaagden worden berecht voor hun misdaden.
Met de goedkeuring van de volksjury worden teruggenomen geld en bezittingen publiekelijk besteed, zodat niemand eigendomsrecht kan claimen. 
Deze devaluatie of waardevernietiging is het begin van de wereldwijde neutralisatie van de schuldenlast, die illegaal is en gedwongen gedragen door nieuwgeborenen en kinderen in Europa en daarbuiten.

Iedere burger in Europa en de rest van de wereld kan eigendom van het ingenomen geld en bezittingen door het tribunaal terugeisen. Legitieme eisen kunnen mogelijk door de volksjury worden toegekend.
 
Ter documentatie, vervolging en berechting van individuen die verantwoordelijkheid claimen in publieke- en overheidsdienst gedurende het zelf destructieve bestaan van de EU in Europa. 
 
Verantwoordelijk voor de uitvoering van valse belastinggeld transacties, illegale overeenkomsten en verdragen. Het installeren van onderdrukkende bureaucratie en regelgeving over de vrije volkeren van Europa.
Het opofferen van levens en veiligheid om autoriteit te behouden boven vrijheid. Zichzelf verrijken met publieke gelden en het creëren van de last van schulden, gedragen door toekomstige generaties en kinderen in Europa.
 

 1. Het - ongekozen – EU Instituut heeft door het plegen van een coup zichzelf illegaal een eigen staat toegeëigend, die de democratie en soevereiniteit van de Europese landen en zijn burgers heeft ontnomen. De Europese landen en zijn burgers worden gegijzeld door deze illegale EU macht.

2. Het - ongekozen - EU Instituut ontneemt de soevereiniteit en democratie van de Europese landen, de referenda-uitslagen van Frankrijk, Ierland, Denemarken en Nederland zijn genegeerd door het ondemocratische, ongekozen EU Instituut. Het ongekozen EU Instituut heeft geen enkele toestemming of bevoegdheid om namens de Europese burgers te handelen en ondemocratische wetten in te voeren.

3. Zonder toestemming/overleg van de Europese burgers is er in 2008 een beleidsbepaling ingevoerd door het EU Instituut om de vergrijzing onder de Europese bevolking tegen te gaan, door 60 miljoen migranten naar Europa te halen vóór 2050.

4. Het - ongekozen - EU Instituut maakt zich schuldig door het opzettelijk in gevaar brengen van de Europese burgers voor terroristische aanslagen, waardoor de veiligheid en voortbestaan van de Europese burgers & cultuur niet meer gegarandeerd kan worden.

5. Het - ongekozen - EU Instituut verplicht de Europese burgers zonder hun toestemming om de enorme kosten te financieren van de asielzoekersstroom die Europa binnen gehaald wordt. Hetgeen een enorme economische & culturele aanslag op de Europese bevolking en -landen is.

6. De EU bureaucraten claimen illegaal de belastinggelden van de Europese bevolking, waarbij de bureaucraten zichzelf riante salarissen toekennen incl. een top pensioensregeling, zonder belastingafdracht (belastingontwijking). 
De pensioensleeftijd van de - ongekozen - EU Commissarissen is 50 jaar ( € 9.000,- p.m.), terwijl de pensioengerechtigde leeftijd bij de meeste Europese belastingbetalers zélfs tot 67 jaar verhoogd is.

7. Veel oud-EU Commissarissen hebben naast hun pensioen (vanaf 50 jaar) nog topfuncties & een megasalarissen bij banken of multinationals. Grootschalige belangenverstrengeling en corruptie kan hierdoor dus niet worden uitgesloten.

8. Het - ongekozen - EU Instituut ontneemt de rechten van de Europese bevolking van hun vrijheid van meningsuiting en persvrijheid door het plegen van censuur en propaganda.

D. J. Trump is tegen het Globalisme (CETA, TTIP) en heeft de voorkeur om met soevereine landen samen te werken. Nigel Farage (Brexit) is een goede relatie van D. J. Trump, 
 
dus laten we samen Europa bevrijden
 
 en teken de petitie!   zipcode is de postcode.

ARTIKEL :  T R U M P   I S   T E G E N   D  E   E U !

FVD- Op 15 maart heroveren wij de democratie!

Inleiding

De gevestigde media en de gevestigde partijen willen u anders doen geloven: maar we leven in een tijd van crisis. Een existentiële crisis bedreigt het voortbestaan van de Nederlandse samenleving.
Grenzen worden niet langer verdedigd, we staan bloot aan massale immigratie die we niet aankunnen en de terreurdreiging neemt steeds verder toe. 


Soevereiniteit wordt overgeheveld naar Brussel, we hebben steeds minder over onze eigen samenleving te vertellen. De euro destabiliseert ons continent en vernietigt de zuidelijke economieën. 
De kwaliteit van het onderwijs holt achteruit en de zorg gaat gebukt onder zware managementlagen; teveel regels en belastingen knijpen het MKB af en onze veiligheid op straat wordt in hoog tempo minder.
 Er moet nu echt iets veranderen in Nederland.

Geen opmerkingen: