2/27/2017

Er waait een gevoel van trots in Nederland.....

 .....waar het de afgelopen acht jaar aan heeft ontbroken’. 
Nieuwste peiling toont val 50plus en serieuze ruk naar rechts met Wilders op kop

De nieuwste peiling van Maurice de Hond laat opmerkelijke verschuivingen zien. Na een rel over de leugen van AOW duikelt 50plus van Henk Krol vier zetels. Zijn verlies vertaalt zich in een zeteltje extra voor FvD, VNL en Wilders. Nieuwe tussenstand in het voordeel van de Nederlandse patriot.Het zijn echt opmerkelijke verschuivingen.
Vooral de opmars van Forum voor Democratie lijkt significant. Theo Hiddema lijkt verzekerd van een zetel naast  Thierry Baudet.

De volgende op de lijst is de oud-militair Susan Teunissen. Als minstens Jan Roos ook in de kamer komt, krijgen we zelfs met een cordon sanitaire echt spektakel in de Tweede Kamer. Pieter Omtzigt is er ook nog. Een kabinet zou dan een stuk of 5 goede kritische debaters tegen over zich weten. Serieus ontregelen van de linkse agenda lijkt dan gegarandeerd.
 
Nieuwe wind
De grote vraag blijft: vanaf hoeveel zetels verschil gaat Mark Rutte zich terugtrekken uit de politiek (lees: een baantje in Brussel zoeken of bij het grootkapitaal). 

Nederland lijkt met de laatste voor de PVV slechte peilingen (niet Maurice de Hond) even te zijn gaan nadenken over een nieuw kabinet Rutte en lijkt aan te geven dat we het niet willen. 

We willen een verandering. 
Niet eens zo zeer qua concrete beleidspunten. Maar gewoon een nieuwe wind en een nieuwe geest. Exact zoals Sheriff David Clarke het gisteren verwoordde in zijn afsluitende speech op de conservatieve CPAC conferentie: ‘Ik proef een gevoel van trots in het land waar het de afgelopen acht jaar aan heeft ontbroken’.  

Laat het deze keer Rechts gaan regeren voor iedereen STEMMEN MAAKT WEL DEGELIJK HET VERSCHIL. |
Elke stem telt.

 Gooi je stemrecht niet in de prullenbak. 
Het hele welzijn van dit land is gebaat bij een goede verstandige opbouwende regering. 

Er is al te veel afgebroken de laatste jaren. Pak je stem en je land terug. Voor deze flut regering alle macht overdraagt aan EU. Nooit meer VVD.Elke stem telt. Gooi je stemrecht niet in de prullenbak. 

Het hele welzijn van dit land is gebaat bij een goede verstandige opbouwende regering. 
Er is al te veel afgebroken de laatste jaren. 
 Pak je stem en je land terug. Voor deze flut regering alle macht overdraagt aan EU. 

 

 

Geen opmerkingen: