2/28/2017

De Kamer reageert op het Thierry Baudet geïnitieerde ECB Burgerinitiatief euro

De euro is op sterven na dood en ligt al aan de 24/7 beademing en bij geen een van de Volksvertegenwoordigers gaat er een lichtje branden.
Je kunt niet verwachten dat een munt stabiel BLIJFT als de ECB 80 miljard per maand bijdrukt.

Dat werpt meteen een heel ander licht op de vuige,,DE LEUGEN,,  het “overschot” van 200 miljoen in de schatkist.

Dat de euro een politieke munt is, daarover zijn vriend en vijand het intussen wel eens. 
Maar wisten de verantwoordelijke ministers en parlementsleden wel waar ze destijds mee bezig waren toen ze besloten om de harde Nederlandse gulden in te wisselen voor de euro?

Twee jaar geleden, in maart 2015, slaagde het Burgercomité er in om meer dan 40.000 handtekeningen te verzamelen voor het agenderen van de vraag of er een parlementair onderzoek naar de euro moest komen. 

‘De euro is, met de Griekse crisis in 2010, in een terminale coma geraakt en sindsdien wordt de munt kunstmatig in leven gehouden door middel van allerlei peperdure noodfondsen en een letterlijk waanzinnig rente- en euro-wisselkoers-verlagend ECB-beleid, dat voor Nederland zeer schadelijk is. 
Reden van de euro-ellende is, zoals algemeen bekend, dat de economieën van de eurolanden onderling veel te verschillend zijn om met elkaar succesvol een monetaire unie te kunnen vormen en daarbij een gezamenlijke eenheidsmunt te kunnen voeren.’


 In Februari  houdt Thierry Baudet zijn pleidooi om een parlementaire enquete te houden naar de invoering van de euro. Volgens hem een "catastrofaal fiasco".           

Thierry Baudet (www.fvd.nl) confronts Euro Group President Jeroen Dijsselbloem with failed Euro currency in Dutch Parliament (February 1, 2017)

Hij omschreef de huidige positie van de euro als ‘terminaal comateus’ en zegt dat de euro kunstmatig in leven wordt gehouden door ‘peperdure noodfondsen en een waanzinnig rente- en eurowisselkoersverlagend ECB-beleid’. 
De euro-ellende is onoplosbaar. 
Daarom moet de eenheidsmunt verdwijnen. De verschillende economieën verschillen onderling nu eenmaal teveel om er een succesvol monetair geheel van te kunnen vormen.


Eind februari 
Een parlementaire enquête over de toekomst van de euro, zou zomaar aanstaande kunnen zijn.
Via Twitter liet CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt vanavond weten dat de voltallige Kamer advies heeft gevraagd aan de Raad van State om de toekomst van de euro veilig te stellen. Of niet.
Omtzigt stelde zijn vragen aan de Raad van State heel bewust open en concreet: 
met welk doel zijn de afspraken om de stabiliteit, betrouwbaarheid en schokbestendigheid van de euro te garanderen vastgelegd? 
Waarom worden die afspraken niet nagekomen?
Het opkoopbeleid moet zo spoedig mogelijk stoppen, vindt Omtzigt – dat raakt de euro namelijk rechtstreeks.

Pieter Omtzigt ✔ @PieterOmtzigt

Voltallige kamer wil advies van Raad van State over de Euro:
- hoe gingen afspraken mis?
- welke opties voor de toekomst van de euro?


Het wordt tijd dat het huidige zooitje Kamerleden wordt bedankt voor de NIET geleverde diensten en heel rap plaats maakt voor nieuwe frisse leden zoals Pieter Omtzigt in de partij FVD !

Het is de hoogste tijd dat wij erachter komen wie verantwoordelijk is voor deze chaos. 
Die enigste die hier geprofiteerd van hebben zijn mensen die hun huis hebben mogen 'kopen' in de Gulden tijdperk. 
Bijna overnacht was hun huis het dubbele waard (bvb, een huis in de Statenkwartier in Den Haag in 2000 kost 600,000 Gulden, direct daarna werden de prijzen 600,000 Euro). 
Nu, de lonen zijn niet omhoog gegaan maar de huizen zijn 2 a 3x zo duur en niet meer te betalen !!!!

SMERIG KARTEL !!!!
Mario Draghi de man die als Vice President bij Goldman Sachs verantwoordelijk was voor de schulden-swapdeals met Griekenland is nu president van de Europese Centrale Bank. Onder zijn hoede werd Griekenland vakkundig gemolesteerd 

 

Geen opmerkingen: