2/03/2017

De EU ,,Untergang II" EU feels the European breath of freedom LOL

HET EUROPESE UNIE TRIBUNAAL
Ter documentatie, vervolging en berechting van individuen die verantwoordelijkheid claimen in publieke- en overheidsdienst gedurende het zelf destructieve bestaan van de EU in Europa. Verantwoordelijk voor de uitvoering van valse belastinggeld transacties, illegale overeenkomsten en verdragen. Het installeren van onderdrukkende bureaucratie en regelgeving over de vrije volkeren van Europa. Het opofferen van levens en veiligheid om autoriteit te behouden boven vrijheid. Zichzelf verrijken met publieke gelden en het creëren van de last van schulden, gedragen door toekomstige generaties en kinderen in Europa.

BRUSSEL

De een staat te schuimbekken, de ander zit te tekenen. Dat is de huidige EU mensen!


De Obsessieve vollidioot  Verhofstadt met vettig sluik haar is een vleesgeworden Godwin. Hij ziet er uit alsof ze hem na 65 jaar in een vriezer te hebben gelegen ontdooid hebben. En elke keer fascisme en het derde rijk erbij halenVerhofstadt "Het is tijd om op te staan tegen de Europese nationalisten en populisten!"
Zie hier- Zwart tandenborstelsnorretje, bril wegdenken, Duitstalige WO2 audio en als titel Verhofstadt "Der EU Untergang II" en je ligt dubbel van het lachen. 


Blabla respect en dan achter zijn rug zo’n EU papiertje en lees zijn bereidheid tot geweld.
Die man is een gestoorde gek en gevaar voor de wereldvrede..


Ook droomt hij van een EU leger centraal door Brussel (dus door deze ongekozen idioten) gestuurd. 

Een wij laten dit allemaal gebeuren? NOT ! Hou je maar vast linkse menschjes.

Rechts komt eraan, wij EISEN ons land terug, onze cultuur en wij willen jullie uit het pluche.  NEXIT! 
 


Om nog maar te zwijgen van die kinderachtige puber met zijn briefje achter Farage. What's next? Propjes papier schieten met elastiekjes? Is dit het instituut waar onze soevereiniteit aan is geoutsouced?

Het is tijd om op te staan tegen de Europese nationalisten en populisten, vindt ook Seb Dance. Je kan dat EU kind, daar zit je dan, als wannabe polticus op stoel 44 , met zijn papiertje gelukkig gewoon mailen om te vertellen wat je van hem vindt: seb.dance@europarl.europa.eu Ik heb al veel gezien in het Europese Parlement, maar dit is toch de ontbinding.


Geweldig, Farage! De Britse eurosceptische partij UKIP heeft een formele klacht ingediend bij het Europese parlement nadat Labour-parlementslid Seb Dance tijdens een toespraak van Nigel Farage een blad omhoog hield met de tekst 'He's lying to you'. Dat meldt Politico.

Petitie: USA President D. J. Trump Verklaring EU Instituut is ondemocratisch, ongekozen & illegale autoriteit.

BESTE EUROPEANEN,

DE OPLOSSING OM ONS ALLEMAAL TE BEVRIJDEN VAN HET ONGEKOZEN, CORRUPTE, ONDEMOCRATISCHE EU INSTITUUT…

Deze Internationale petitie zal namens de Europese burgers ingediend worden aan US President D.J. Trump, met de officiële bewijslasten die zullen aantonen dat het EU Instituut door het plegen via een staatgreep van soevereine Europese landen, ongekozen zijn macht heeft gegrepen. Teken deze petitie juist tijdens de huidige verkiezingen in Nederland, Frankrijk, Duitsland en Italië!

Als US President D.J. Trump het EU instituut illegaal verklaart en de bevoegdheid om te onderhandelen namens de Europese bevolking niet erkent, zal het EU instituut per direct opgeheven kunnen worden en de democratie & soevereiniteit worden teruggegeven aan de Europese bevolking en haar landen. Zonder samenwerking met de USA, zal het bestaansrecht van het EU instituut overbodig zijn. 

Het EU Instituut kan geen onderhandelingen meer verrichten, wanneer de Europese bevolking, USA, UK (BREXIT) en Rusland het EU instituut niet meer zal erkennen als autoriteit! De Europese bevolking bespaart zichzelf een referendum - dat miljoenen euro’s kost - en de verplichte indiening van EU artikel 50 - met een afkoopsom van miljarden - voor een EU uittreding (wachttijd tussen de 4 en 8 jaar) is dan niet meer nodig.

1. Het - ongekozen – EU Instituut heeft door het plegen van een coup zichzelf illegaal een eigen staat toegeëigend, die de democratie en soevereiniteit van de Europese landen en zijn burgers heeft ontnomen. De Europese landen en zijn burgers worden gegijzeld door deze illegale EU macht.

2. Het - ongekozen - EU Instituut ontneemt de soevereiniteit en democratie van de Europese landen, de referenda-uitslagen van Frankrijk, Ierland, Denemarken en Nederland zijn genegeerd door het ondemocratische, ongekozen EU Instituut. Het ongekozen EU Instituut heeft geen enkele toestemming of bevoegdheid om namens de Europese burgers te handelen en ondemocratische wetten in te voeren.

3. Zonder toestemming/overleg van de Europese burgers is er in 2008 een beleidsbepaling ingevoerd door het EU Instituut om de vergrijzing onder de Europese bevolking tegen te gaan, door 60 miljoen migranten naar Europa te halen vóór 2050.

4. Het - ongekozen - EU Instituut maakt zich schuldig door het opzettelijk in gevaar brengen van de Europese burgers voor terroristische aanslagen, waardoor de veiligheid en voortbestaan van de Europese burgers & cultuur niet meer gegarandeerd kan worden.

5. Het - ongekozen - EU Instituut verplicht de Europese burgers zonder hun toestemming om de enorme kosten te financieren van de asielzoekersstroom die Europa binnen gehaald wordt. Hetgeen een enorme economische & culturele aanslag op de Europese bevolking en -landen is.

6. De EU bureaucraten claimen illegaal de belastinggelden van de Europese bevolking, waarbij de bureaucraten zichzelf riante salarissen toekennen incl. een top pensioensregeling, zonder belastingafdracht (belastingontwijking). De pensioensleeftijd van de - ongekozen - EU Commissarissen is 50 jaar ( € 9.000,- p.m.), terwijl de pensioengerechtigde leeftijd bij de meeste Europese belastingbetalers zélfs tot 67 jaar verhoogd is.

7. Veel oud-EU Commissarissen hebben naast hun pensioen (vanaf 50 jaar) nog topfuncties & een megasalarissen bij banken of multinationals. Grootschalige belangenverstrengeling en corruptie kan hierdoor dus niet worden uitgesloten.

8. Het - ongekozen - EU Instituut ontneemt de rechten van de Europese bevolking van hun vrijheid van meningsuiting en persvrijheid door het plegen van censuur en propaganda.

D. J. Trump is tegen het Globalisme (CETA, TTIP) en heeft de voorkeur om met soevereine landen samen te werken. Nigel Farage (Brexit) is een goede relatie van D. J. Trump, dus laten we samen Europa bevrijden en teken de petitie! 

-

 
http://www.bondoverheidszaken.nl


Geen opmerkingen: