2/04/2017

DE EU BESTAAT UIT DE GRATIE VAN UW LEIDER RUTTE

 DE EU BESTAAT UIT DE GRATIE VAN UW LEIDER RUTTE.
Zonder het massale geld bijdrukken door de ECB -€ 90 miljard per maand- zouden Frankrijk, Italië en Spanje onmiddellijk bankroet zijn, zo legde financieel analist Egmond Haidt onlangs uit. 
Daarnaast is de enige reden waarom ze de eurozone nog kunnen laten bestaat door de extreem lage rente. 
Echter, de rente die de failliete staten Frankrijk en Italië over hun staatsschulden moeten  zouden moeten betalen, 
is ondanks de digitale geldpers van de ECB in korte tijd fors gestegen. 
We kijken uit naar het moment dat de ALLE  kosten, van dit EU schuim der EU-naties openbaar worden. 
HET EUROPESE UNIE TRIBUNAAL 


Met de verkiezingen in Nederland,  Frankrijk en mogelijk ook weer Italië in aantocht, is er nog maar een klein zetje nodig om (een van) beide landen uit de euro en wellicht ook de EU te doen treden. Dat zal het einde van de faliekant mislukte unie betekenen.De Franse rente steeg van 0,1% in september naar 1,07% nu, en de Italiaanse van 1,1% naar 2,25%. De percentages zijn volgens Haidt echter nog steeds véél te laag als gekeken wordt naar de gigantische staatsschulden van beide landen: € 2,16 biljoen voor Frankrijk (97,5% van het BNP), en € 2,2 biljoen voor Italië (132,7% van het BNP).
We kijken uit naar het moment dat de ALLE  kosten, van dit EU schuim der EU-naties openbaar worden. 
HET EUROPESE UNIE TRIBUNAAL Le Pen dreigt met Frexit

Beleggers en investeerders beginnen weer nerveus te worden. In Frankrijk, de tweede economie van de eurozone, zal Front National leider Marine Le Pen het zo goed als zeker tot de tweede ronde van de presidentsverkiezingen op 23 april schoppen. Peilingen wijzen nu uit dat ze die vervolgens toch zal verliezen, maar met de ‘onverwachte’ winst van Donald Trump en het Brexit in gedachten, vreest de financiële wereld dat een nieuwe ‘verrassing’ mogelijk is.


Le Pen wil bij winst nog dit jaar een referendum over de euro organiseren, en van Brussel de zeggenschap over een eigen munt, eigen wetten en de eigen begroting terugeisen. 
Als dat wordt geweigerd, zal ze het volk adviseren om voor uittreding uit de EU te stemmen (‘Frexit’), wat het onmiddellijke einde van de eurozone en vermoedelijk ook de Unie zal betekenen.


Nog grotere zorgen over Italië

Over Italië zijn nog veel grotere zorgen. Dat komt niet alleen door de percentueel veel hogere staatsschuld, maar ook omdat er in juni opnieuw verkiezingen zouden kunnen komen, en oppositiepartij M5S van cabaretier Beppe Grillo aan de macht zou kunnen komen. Grillo wil eveneens een referendum over de Italiaanse uittreding uit de eurozone organiseren.


ECB president Mario Draghi suggereerde onlangs voor het eerst HEEL LAF NU PAS dat zijn thuisland inderdaad onder bepaalde voorwaarden de eurozone zou kunnen verlaten. 
Jarenlang had hij volgehouden dat alleen al het idee onbestaanbaar was, en de ECB altijd alles zou blijven doen om de muntunie intact te houden. Alleen al het feit dat hij het nu toch heeft genoemd geeft aan hoe realistisch en ernstig de situatie ondertussen is geworden.


Ook Griekse crisis weer terug

Tot overmaat van ramp is – is  ook de Griekse crisis weer terug van (nooit) weggeweest. 
De honderden miljarden euro’s die de eurozone in het land* heeft gepompt, zijn alweer zo goed als verdampt.
De schuldenlast is zelfs verder gestegen naar 180% van de BNP. Het IMF eist opnieuw een massale schuldenkwijtschelding, maar de EU is daar zeer huiverig voor, omdat dan ook de Fransen, Italianen en Spanjaarden hetzelfde zullen eisen. En daar ontbreekt simpelweg het geld voor.  
(* Voornamelijk in het failliete Europese bankensysteem, dat dankzij de Griekse schuldenlast dreigde om te vallen.)
We kijken uit naar het moment dat de ALLE  kosten, van dit EU schuim der EU-naties openbaar worden. 
HET EUROPESE UNIE TRIBUNAAL Draghi machteloos als er een referendum komt: Euro zal instorten

Door de politieke onzekerheid kan de rente voor Frankrijk en Italië de komende maanden verder stijgen. 

Mochten de Nederlanders, de Fransen of Italianen een uit de EU partij stemmen, en er komt inderdaad een referendum, dan kan zelfs Draghi met zijn geldpersen niets meer doen om de jarenlang op kosten van met name Duitsland en Nederland uitgestelde instorting van de eurozone te stoppen.

Geld scheppen uit het "niets", het kenmerk van de communisten der EUSSR. Ieder normaal denkend persoon, ziet dit al jarenlang aankomen. 

En hyperinflatie zal daar zeker een vervolg op kunnen zijn. 
Al die bankbiljetten zijn ongedekt, er staat geen tegenwaarde - als goud- 
ALS ENKEL RENTESCHULD tegenover voor de USA Fam. Rothschild 
Zij bezitten alle banken in de wereld en hebben een vermogen 
Deze uit het niets getoverde geldstroom levert hen al 250 jaar lang dag in dag uit astronomische rente inkomsten op.

WELNU
Wij kijken dichter bij huis uit
 naar het moment dat de ALLE  kosten, van het EU-politieke schuim der EU-naties openbaar worden. 
HET EUROPESE UNIE TRIBUNAAL 


EN WE STEMMEN ONS 15 MAART  UIT DE EU
Geen opmerkingen: