2/21/2017

Daniel Hannan:“Good luck to FvD in the coming Dutch elections“

Britse conservatieve anti-EU held Daniel Hannan: “Ik wens Forum voor Democratie veel succes bij de verkiezingen!”

 

 
Dan Hannan 1 juni 2015 lancering Forum voor Democratie 


Het conservatieve Tory-lid van het Europees Parlement Daniel Hannan wenst Forum voor Democratie van Thierry Baudet heel veel succes bij de verkiezingen van 15 maart.

Daniel Hannan is één van de bekendste eurokritische leden van het Europees Parlement. De man is echt een geweldenaar die in veel opzichten te vergelijken is met Nigel Farage van UKIP, hoewel hij wat meer klassiek-liberaal is. 

Hannan heeft een broertje dood aan de politieke correctheid en heeft niets met het megalomane Europese project waarvan hij terecht denkt dat het een faalproject is opgezet door op macht beluste individuen die de nationale soevereiniteit van lidstaten willen opheffen om hun eigen, persoonlijke invloed te vergroten.


Hier is een schitterende video waarin Hannan uitlegt wat we van het Brexit-referendum kunnen leren:

Deze man, die bekend is in het Verenigd Koninkrijk én in Amerika, spreekt nu publiekelijk zijn steun uit voor Forum voor Democratie, de nieuwe politieke partij (die het al goed doet in de peilingen!) van Thierry Baudet.
Hannan doet dat met een glasheldere tweet:
Dit is echt een geweldig mooie steunbetuiging voor Forum voor Democratie — zeker voor mensen die, zoals ik, de Britse eurosceptische beweging op de voet proberen te volgen. Hannan is een geweldige man en een fantastische politicus (het is dan ook geen sinecure dat hij als uitgesproken EU-criticus van de Tories steeds weer herkozen wordt in het Europees Parlement). 

 Hij is eurosceptisch, maar tegelijkertijd een voorstander van échte vrijhandel (wat in het belang van iedereen is). Hij zit al sinds 1999 in het Europees Parlement, maar is democratisch tot op het bot en een groot voorstander van referenda zodat kiezers hun mening direct kunnen geven over de belangrijkste thema’s. 

En in de aanloop naar het Brexit-referendum schreef hij een boek waarin hij Britse kiezers opriep om voor Brexit te stemmen: “Why Vote Leave.”


In dat boek legt hij uit dat de EU eigenlijk al heeft afgedaan, dat het nutteloos is geworden door voortschrijdende technologische ontwikkelingen, dat het economisch steeds minder relevant wordt, en dat Brussel niet kan of wil hervormen. Met andere woorden: een boek dat geschreven had kunnen worden door Thierry Baudet zelf.

Dat deze man zijn steun nu publiekelijk uitspreek voor de club van Baudet is een teken dat die partij echt serieus wordt genomen, niet alleen in Nederland zelf maar ook al in het buitenland.

Een mooie coup dus voor de partijleider  Baudet!
Dit zal ongetwijfeld nóg meer momentum bezorgen (en ja, dat heeft Forum al getuige het hoge aantal bezoekers dat wij krijgen als we erover schrijven)

Nog 21 dagen te gaan Maar door uw steun kan de partij nog veel reclame malken.Elke euro is welkom! 

En reclame maken, tot de laatse dag -dus delen delen delen delen delen delen delen

En zolang de hoofdpunten door geduwd kunnen worden gaan ze prima door een politieke deur; Dit puur om gevestigde troep de ogen uit te steken, wat jullie kunnen kan het volk ook....
 
Uit de EU, Eigen munt en geld in het eigen land houden ipv uitdelen waar het enkel word opgevreten.


OVERIGENS
 (leuk dat we al 50 jaar steedse weer hele jonge kinderen kunnen helpen in Afrika maar vervolgens 
2 jaar later blijkt er niks te eten te zijn en begint unicef weer om hulp te roepen terwijl je het probleem moet aanpakken bij de wortels, geen grondstoffen, geen bevolkingsgroei!)
http://www.nu.nl/buitenland/4484208/unicef-waarschuwt-extreme-kindersterfte-hongersnood.html 

Geen opmerkingen: