2/27/2017

Ascher: "Nederland en de Nederlanders kunnen me gestolen worden."

Gedoodverfde Franse president Emmanuel Marcon gebruikt klimaathoax als smoes om te zeggen dat Europa heel Afrika moet opnemen en Diederik Samsom, Lodewijk Asscher en Jeroen Dijsselbloem zijn zijn beste vrienden - DUMP DE PVDA!   

Elke Nederlander moet voor 15 maart dit horrorartikel lezen om Europa te redden//////want weet wel... toen de NAZI`s in Nederland kwamen liep half Nederland met ze mee. Sommige Nederlanders zijn net zo betrouwbaar als George Soros!
Een groot deel van Nederland vult dan ook zijn zakken en slopen hun eigen geboorteland en mede Nederlanders met deze NAZI/globalist/satanist/Linkse rakker en miljardair!

Het is al begonnen in 1944 toen kwamen hoge Nazi,s en mulltinationals al bij elkaar om over een verenig Europa te praten , lees de boeken hierover ,

2017- Lodewijk Asscher heeft in het RTL debat verklaard dat het zijn missie is de aarde te redden. Dat is codetaal voor: "Nederland en de Nederlanders kunnen me gestolen worden."  
Op dezelfde dag lezen we dat Emmanuel Marcon in Frankrijk heeft verklaard, dat klimaatverandering Europa verplicht ongelimiteerd Afrikanen op te nemen.  Dat het onethisch is dat te stuiten. En Marcon is de gedoodverfde aanstaande Franse president. Alleen met een godswonder kan Marine le Pen hem op 7 mei stuiten.  

Asscher cum suis zijn dik bevriend met Marcon, die weer verbonden is met het corrupte Hillary-kamp. Bij deze een oproep aan alle Nederlandse PvdA-ers: breng op 15 maart deze oude socialistische partij naar NUL zetels. We herhalen: NUL zetels.
Soms denk je nog wel eens: het valt nog wel mee met immigratie en de corruptie van onze politici. 

Vandaag is niet zo'n dag. Op Fenixx.org lezen we over de uitspraken van Emmanuel Marcon. 

Wie wil kan de video van het gesprek met sciencesetavenir.fr (wetenschap en toekomst) lezen.

 In het Engels moet je dit artikel van Breitbart.com hebben om je haren te berge te laten rijzen. Dat artikel haalt weer de socioloog en schrijver Mathieu Bock-Côté aan die afgelopen woensdag heeft gewaarschuwd dat Macron "alles belichaamt waar Frankrijk zich juist van wil ontdoen”.
Als je weet dat die man in zijn vorige baan Rothschild bankier was ga je ineens alle complottheorieën over een vooropgezet plan om Europa met een "mengras" te bevolken geloven. 
Het is echt ongelofelijk dat in de huidige tijd zo'n man überhaupt een kans maakt op het Franse presidentschap. 
Het idee van democratie is dat de bevolking elke vier jaar een correctie kan geven op eerder gevoerd beleid. Maar blijkbaar is het de media en het onderwijs in Europa gelukt om ons allemaal in een Stockholm syndroom aan de agenda van de elite te binden.

Wat gaat het ons aan in Nederland?
Om te beginnen moeten we beseffen dat de Pvda en Marcon en via hem weer het Hillary-Kamp in Amerika allemaal een pot nat is. Wikileaks openbaarde al de gastenlijst van een diner in Parijs met Marcon waarvoor ook Hillary was uitgenodigd via de van pedofilie verdachte Democratische Raspoetin John Podesta.

Maar het is niet onschuldig! Door menselijke uitstoot van CO2 veroorzaakte gevaarlijke klimaatverandering is een hoax

Een puur verzinsel. En natuurlijk zullen er in afrika ook nog wel natuurrampen zijn en crisis - waarvan men dan net zoals in Syrië gaat zeggen dat klimaatverandering er debet aan is. En dan zijn er de komende decennia dus geplande momenten waarop ineens weer een miljoen en weer een miljoen Afrikanen naar Europa worden gesluisd. Met dan ook nog de smoes dat dat nodig is om onze teruglopende bevolking te compenseren.

Die aanstaande bevolkingsafname is een feit, maar je hoort hem niet te stuiten met opnemen van Afrikanen maar met het aanmoedigen van kinderrijkdom thuis en het voorkomen van echtscheidingen. 
Vladimir Poetin is erin geslaagd in Rusland een rampzalige demografie om te keren in een weer sterke toename van de vruchtbaarheid.

Maar ook hier weer zit de milieubeweging ons in de weg: want er zijn al te veel mensen en de aarde kan onze ecologisch voetafdruk niet  aan. 
Allemaal flauwekul natuurlijk. We kunnen makkelijk in Europa groeien naar zeg weer 1 miljard autochtone Europeanen als in stabiele gezinnen, echtparen weer 3 tot 5 kinderen zouden krijgen. Er is ruimte zat! Ook amerika heeft al jaren een gezonde demografie. 

Nee niet in de sex-in-the-city steden die Hillary stemden maar in de normale amerikaanse bevolking. Die moet in Europa weer ontdekt wordenL: de normale bevolking. Die moet opstaan. In Nederland op 15 maart. In Frankrijk en in Duitsland. Als we dat niet doen dan is het eindresultaat bekend.

En nog bedankt leugenaar Lodewijk!!
Of gelooft u hem?
Lees hier over de Duits-Syrische hoogleraar Bassam Tibi die uitlegt waarom de onheilige drieëenheid van links, milieubeweging en islam Europa vernietigen. Want we maken ons druk over de toenemende islam, maar de milieubeweging is allang binnen. In hoeveel gezinnen lezen kindertjes de kindermagazines van Greenpeace en WNF? Daar schuilt het kwaad. Daar halen we het al in onze huizen.

Nederland kan op 15 maart zichzelf en Europa redden. 
Zichzelf omdat met een president Marcon een groot hek aan onze zuidgrens noodzakelijk zal zijn. Europa omdat we misschien net marine Le Pen het beslissende zetje kunnen geven.

Of je bent het er niet mee eens natuurlijk en je juicht het echt toe dat er laten we zeggen een stuk of 40 miljoen Afrikanen in Europa komt wonen om de problemen nog groter te laten worden voor eigen electoraal gewin.

MAAR ZEG HET DAN EERLIJK. 
ZEG DAN EERLIJK WAT JE PLAN IS MET EUROPA. 
VRAAG DE BURGERS OF ZE DE SOLIDARITEIT HEBBEN MET 40 MILJOEN AFRIKANEN. 

ZEG DAN: "JA IK KOM UIT HET ROTHSCHILD-KAMP EN IK WIL NAAR EEN DOOR EEN ELITE GEREGEERDE GEMENGDE MENSENMASSA". MAAR MISBRUIK NIET DE KLIMAATLEUGEN ALS BREEKIJZER VOOR EEN  POLITIEK DIE NIEMAND STEUNT!

PS Als de milieubeweging niet in de weg zou staan en de linkse kerk met haar ineffectieve eeuwig corrupte ontwikkelingssamenwerking  konden westerse ingenieurs ook van Afrika een bloeiend continent maken waar een miljard Afrikanen in voorspoed pais en vree zouden kunnen leven. 

Maar ja dan kunnen de bobo's van het Wereld Natuurfonds geen olifanten en leeuwen meer schieten. 
Het oude aristocratische motto was: starve the peasants to save the pheasants (laat de boertjes verhongeren om de fazanten te redden). Het nieuwe is: heel Afrika naar Europa, zodat wij daar kunnen blijven jagen. Ergo: de EU- elite interesseert zich geen zak voor het volk. Trap er niet in! Alleen de Amerikaanse elite heeft vanuit haar oorsprong in de opstand tegen de Britse koning een echte democratische traditie. Lakmoesproef voor Europese politici: zijn ze pro-Trump zijn ze te vertrouwen zo niet dan niet.Samenzwering uit 1973 blootgelegd die Europa moet veranderen in 'Eurabia'

VERBIJSTERENDE ONTHULLING OVER DE EERSTE MASSA IMMIGRATIE NAAR EUROPA

De in Egypte geboren historica Bat Ye’or onderbouwt in haar boek ‘Eurabia: The Euro-Arab Axis’ op onweerlegbare wijze hoe Arabische/Islamitische en Europese politici en intellectuelen na de Oliecrisis in 1973 gezamenlijk een koers uitstippelen voor Europa.

Verlangend naar macht en invloed in de Arabische wereld en een gestage aanvoer van olie, gaan de Europese participanten in deze samenzwering akkoord met maatregelen die Europa langzaam zullen veranderen in…. Eurabië!
De samenzweerders komen overeen dat de Europese grenzen moeten worden geopend voor massale migratie van Arabieren en moslims naar Europa.
De deelnemende intriganten besluiten dat de verspreiding van de Islam in Europa geen strobreed in de weg mag worden gelegd, en beloven dat zij hun invloed zullen aanwenden om ervoor te zorgen dat de media en het onderwijs in Europa een ‘objectief’ en positief beeld schetsen van de Islam en haar geschiedenis in Europa (het gaat hier niet over vage complottheorieën. Bat Ye’or onderbouwt haar verhaal met officiële documenten).


Treffend zijn ook het anti-Amerikanisme en de Israëlofobie waarin de Europese en Islamitische samenzweerders elkaar vinden.
 

Onder invloed van deze ‘Europees Arabische Dialoog’ (EAD) ontstaat vervolgens een atmosfeer van cultuurrelativisme, irrationele zelfhaat en Islamofilie, waarin men op succesvolle wijze door het verspreiden van eenzijdige informatie, de Europese bevolking een collectief schuldgevoel probeert aan te praten vanwege het koloniale verleden, de slavernij en de kruistochten. 

De meer dan duizend jaar durende slachtpartijen, massale verkrachtingen, slavenhandel, schandalige onderdrukking van christenen en joden, en de talloze plundertochten van de telkens Europa binnenvallende Arabieren, Moren, Janitsaren en Ottomanen, worden verzwegen, en vervangen door de volkomen uit de duim gezogen mythe van het paradijselijke Andalusië, waar moslims, christenen en joden in harmonie 

(een mythe die door Bat Ye’or op magnifieke wijze wordt ontkracht).

Lees ook op: eunmask 

 

Geen opmerkingen: