2/08/2017

15 maart- De FVD campagnes zijn nu echt begonnen!

De EU is een financiële ramp voor Europa geworden!
  
FVD - WE GAAN DE HUIDIGE POLITIEK VERVANGEN!

WE ZULLEN NIET RUSTEN TOT HET PARTIJKARTEL IS GEBROKEN!

Thierry Baudet (1983), jurist en historicus, promoveerde bij Paul Cliteur en Roger Scruton in de rechtsfilosofie. 

Hij publiceerde negen boeken, waaronder De Aanval op de Natiestaat (2012) en Oikofobie (2013). 
Hij stond aan de basis van het Oekraïne-referendum van 6 april 2016, 
was columnist van NRC Handelsblad en redacteur van Buitenhof. 

In 2014 richtte hij Forum voor Democratie op om de noodzakelijke veranderingen in Nederland te realiseren.
  

Thierry Baudet spreekt FVD-congres toe - 


 Lijsttrekker Thierry Baudet spreekt FVD-congres toe 

Forum voor Democratie gaat het hele land door met lezingen en events, we proberen dagelijks de media te halen en zijn actiever dan ooit op social media. Klik hier voor onze actuele agenda.

We hebben nog precies vijf weken tot de verkiezingen! En we gaan echt alles op alles zetten om een fantastisch resultaat te halen op 15 maart.

Uw hulp is daarbij essentieel! Wat kunt u doen?
 
  • Doneer. Het partijkartel keert zichzelf jaarlijks 17 miljoen euro belastinggeld uit om campagne te voeren. Alleen al de VVD krijgt daarvan 4.5 miljoen! Wij krijgen niets, en moeten het dus hebben van donaties. Uw hulp is dus echt noodzakelijk!
  • Word actief. Meld u aan bij één van onze locale flyerteams, hang een raamposter van FVD op, help ons met het werven van leden. U kunt hier klikken om in contact te komen met de campagne coördinator in uw regio
  • Deel onze berichten op Facebook en Twitter. Stuur deze nieuwsbrief door naar uw vrienden en collega’s. Alleen als mensen zoals u helpen om de boodschap van FVD te verspreiden kunnen we ons publiek verbreden.
  • Help ons met de Thunderclap! Door u hierop in te schrijven deelt u op 15 maart een oproep met al uw contacten op social media om FVD te gaan stemmen. Dat kan nét de doorslag geven!

Op 15 maart kiezen we het land waar we de komende jaren in zullen leven.


Wilt u dat de ongebreidelde immigratie doorgaat, dat de Europese Unie steeds groter wordt en dat uw stem ongehoord blijft?

Of wilt u dat dit verandert?

We hebben één kans: op 15 maart moet FVD de Kamer in komen. Help ons dat mogelijk te maken.

We hebben na al ruim 3000 leden! Word ook lid! Deel het op Facebook en Twitter. Stuur deze link  ook door naar uw vrienden en collega’s.
 
Thierry Baudet
Voorzitter Forum voor Democratie


Hierbij presenteren we onze lijst voor de verkiezingen van 15 maart.
We hebben een team samengesteld van nieuwe mensen met bewezen kwaliteiten; een mix van ervaring en jeugdig elan. 
Mensen uit het bedrijfsleven, het onderwijs, de zorg, het leger, maar ook ondernemers en academici. 
Wat ons bindt is dat wij ons serieus zorgen maken over de richting die Nederland momenteel op gaat. 

Wij gaan niet meer accepteren dat onze toekomst - en de toekomst van onze kinderen - roekeloos op het spel wordt gezet door politici die vooral met hun eigen belangen bezig zijn en geen benul hebben wat ze aan het doen zijn. 

Wij slaan de handen ineen en gaan ons land en onze toekomst heroveren. Samen pakken we ons land en onze stem terug op 15 maart!

Lees hier de toelichting door Robert de Haze Winkelman, Voorzitter Kandidaten Selectiecommissie.

Het heeft mij als voorzitter van de Kandidaten Selectiecommissie enorm getroffen dat er zo veel verstandige, goede mensen blijken te zijn die zich absoluut niet willen neerleggen bij de zorgelijke ontwikkelingen in ons land en in Europa. 
Het gaat daarbij vooral om de punten die onvermoeibaar door Thierry Baudet naar voren worden gebracht – zoals de onhoudbare euromunt, de desastreuze open grenzen, het gebrek aan democratische transparantie in de politiek en de stijgende bureaucratie in onderwijs en zorg.

We hebben daarbij vooral geselecteerd op mensen met een positieve visie op een veilige, hoogopgeleide, economisch dynamische samenleving. Mensen die niet alleen terechte boosheid voelen, maar ook oplossingsgericht te werk willen gaan om nu echt iets te veranderen in ons land.

Op onze kieslijst staan stuk voor stuk vrouwen en mannen met bewezen kwaliteiten in hun werk en daarbuiten. Bekende en minder bekende namen. Mensen uit verschillende windstreken en van alle leeftijden: zowel jong talent als energieke veertigers en zestig-plussers. 

Zij willen allen hun uiterste best doen om een bijdrage te leveren aan het openbaar bestuur. Voor hun eigen toekomst en die van hun kinderen en kleinkinderen.

Het zijn vrijwel allemaal mensen zonder politieke achtergrond, dus niet belast met jarenlange vriendjespolitiek en compromissen. Mensen met een frisse, onbevangen blik en specifieke vakkennis in de zorgsector, het onderwijs, justitie en veiligheid, defensie, ondernemerschap.

De kandidaten hebben de afgelopen verkiezingen geworsteld op wie te stemmen. 
Men koos strategisch CDA of VVD, een enkeling zelfs D66 of PVV – of men stemde maar helemaal niet meer. 
De gevestigde partijen lijken - als het er echt om gaat – immers allemaal op elkaar en zijn verantwoordelijk voor de huidige crisis. 

Met die kartelpartijen wil men eigenlijk niets meer te maken hebben. De enkeling die PVV stemde deed dat alleen maar uit wanhoop, terwijl men besefte dat Geert Wilders zich door zijn grove en ongenuanceerde uitingen zou blijven isoleren.

 

Geen opmerkingen: