1/31/2017

W. Schäubles duivels genetisch spel > laat wit en zwart onderling paren,,

Zo stuurt Brussel en de EU politiek ons de Donkere Middeleeuwen in.
 
Dit toont weer voldoende aan dat de Nederlandse EU politici het volk hebben voorgelogen door te zeggen dat “opvang in de regio” prioriteit zou krijgen en, erger nog, dat men nu ECHT  welbewust voor heeft gekozen de Europese volkeren te vervangen door de asielstroom. Ze weten allemaal het CDA, PvdA, VVD, Groen Links, SP donders goed waarmee ze bezig zijn…. Met White genocide op de Europese witte bevolking!!

Wolfgang Schäuble had al het balletjes op gegooid zodat alvast het Duitse volk ervan doordringt is ,,,dat het nodig is om de volkeren van de aarde met elkaar te laten paren,, Een duivels plan!! Merkel kreeg al een prijs hiervoor het,  Coudenhove-Kalergi plan gaat dus stiekem door ..... 

The Genocide of the Peoples of Europe, om volkeren te willen mengen tot een volgzaam IQ-laag werkslaven ras Met een  wereldregering: via het Coudenhove-Kalergi-Plan

Deze waanzin heeft niets met economisch beleid te maken maar alles met een fascistische nazi-politiek Tik eens “Coudenhove” of “Kalergi ” in bij nos.nl.  Geen enkel resultaat. Ze werken allemaal stiekem mee!! De redenering gaat dan weer volgens een bekend patroon:

Intern document: EU wil 60 miljoen immigranten naar EUROPA laten verschepen!

Nederland telt nu ongeveer 3 miljoen immigranten, Duitsland telt er al meer dan 10 miljoen.......  

De manipulatie der volkeren is al lang bezig, 

Trump wil de Saoedi´s ertoe bewegen de asielchaos op te lossen

MAAR EERST ZIEN!!

En als het Trump lukt betekend dat oneindige lof voor Trump van iedereen op deze planeet die inziet dat de genetische spelletjes niet meer zijn dan een abnormaal tijdverdrijf voor EU types als een Soros, Rutte of Merkel. Zelfs Pechtold wil het en Klaver kan ook alleen maar schoppen tegen alles wat in zijn ogen niet EU politiek GEWILD is.Geen opmerkingen: