1/31/2017

Update / EINDHOVEN- Poging tot doodslag: Audi-bestuurder drukt stel van de weg [VIDEO]

update 01 022017-  De Audirijder heeft zich bij de politie gemeld !

Poging tot doodslag: januari- agressieve Audi-bestuurder drukt stel van de weg [VIDEO]    
Naast de volledige A2/N2 staan in beide richtingen  camera's die alles filmen 24/7.  Of is dat, in volgens onze EU- D66 rechtsgang inbreuk op privacy.
Heel de snelweg verder hangen overal vol met camera's, behalve hier iets minder. De kentekencamera's zijn vooral voor de belastingdiensten staatskas een goudmijntje. 

Top opvoeding.- Zag en ziet u toevallig een donkergekleurde Audi A8 4.2, oud type A8 gebouwd tussen 1999 en 2006, met LED verlichting en witte achteruitrijlichten zichtbaar. Achter het stuur een hitsige bestuurder tussen de 40 en 55 jaar,  kort grijs haar op een dik hoofd op het moment op stap met een klein meisje met een knuffel.- "Opa, wat was dat een enorme knal net"' Oh liefje Opa heeft mogelijk net twee mensen knetterhard de dood ingejaagd, of voor het leven ongelukkig gemaakt. Wil je naar de Burger King?'- "JA, HIEPHOI, lekker Opa!" -

 --
BEGRIJPT U NOU DE AUDI RECLAME: Audi gaat door tot het ultieme bereikt is.  
 www.autoweek.nl..
 www.autoweek.nl... Opsporen.
 -
 Tip voor eenieder die door Auto-proleten wordt geïntimideerd:zorg dat de veroorzaker ook schade heeft, dat maakt het een stuk makkelijker; deze AUDI man (aso-opa) had iets aan oma uit te leggen gehad als na een ritje met z'n kleindochter en de oude bak een paar extra Renault-sierstrippen aan de rechterkant erbij had gekregen. Gelukkig zat het kleine meisje niet in die Renault.. Sommige mensen achter het stuur is complete waanzin.

In het filmpje zien we alleen maar het slot.  
Wat was de aanleiding dat de A8 deze manoeuvre uithaalde? Niet per ongeluk even een remtestje gedaan toen de Audi aan het bumperkleven was? De Renault bestuurder reageert iets te incompetent met een seinende vinger omhoog, anno 2017 en zó bruusk met het stuur. Goed, deze jongen heeft blijkbaar gewoon wat minder stuur ervaring. Hij rijdt wel plichtsgetrouw 80 op de N2 , je mag daar niet harder, je hoeft ook geen Max Verstappen skills te hebben. Een kleine Renault is qua acceleratie een eitje voor de Audi- 3 keer zo zwaar. Je ziet de Audi8- rijder zoeken naar het juiste moment voor de lantaarnpaal.  
Iedereen die deelneemt aan het verkeer moet kunnen begrijpen dat iedereen verschillend is in zijn manier van rijden. Misschien was zijn vrouw in de Renault die naast hem zat wel hoogzwanger.  
En ook binnen de meest vaag gedefinieerde normen van sociaal gedrag mag je verwachten dat je als Audi bestuurder stopt en hulp verleent.Maar de Audi bestuurder veroorzaakt een levensgevaarlijk ongeluk, rijdt laf,  egocentrische en moordzuchtig door en heeft zich tot op heden niet bij justitie gemeld. Daar valt helemaal NIETS aan goed te praten. Het is een volstrekt onverantwoordelijke actie en een rijbewijs onwaardig. 
Dat je gewoon doorrijdt na een crash met roekeloos rijgedrag op basis van de beelden is ontoelaatbaar! Dit was poging tot doodslag en een vluchtmisdrijf! Einde.

En beste politie, had dat niet op 2 januari gekund, waarom zo laat eind februari pas online? De slachtoffers kunnen niet eens herkenbaar in beeld komen omdat de politie geen bescherming geeft tegen een volgende wraakactie?

Doet deze AUDI RIJDER  DIT SOMS VAKER ! 

Beste RDW,hoeveel Audi A8 4.2 staan er geregistreerd in Nederland met een mannelijke eigenaar tussen 40 en 55 jaar? Een query in de RDW database op Audi A8, 4.2, zwart, bouwjaren, regio Eindhoven, zou toch niet heel veel hits moeten opleveren. Het is geen doorsnee auto. Of het kenteken hoorde niet bij die kleur auto.... gebeurt ook vaker en de overheid zwijgt !

Deel dat maar ook op Twitter........

GEBEURT HIER,  OP DEZE PLEK VAAK.
Het is daar 2 keer 2 met linkervluchtstrook op een plek waar je vroeger van de snelweg afsloeg. 

Hele volksstammen vinden dat je er 100 of 120 kan rijden. Volgens de normen zijn bochten en hellingen daar niet geschikt voor. Maar 100 gaat prima en als je zelf het risico op een bon wil lopen prima. 

Maar wat daar heel irritant is dat mensen dat zo gewoon zijn gaan vinden en dat ze het mensen kwalijk nemen als mensen gewoon fatsoenlijk 80 rijden of 90 rijden omdat ze geen megabon willen. 


Ze komen daar hard op je inrijden al zit je keurig rechts.
En waag je je het met 90 in te halen dan moet je weten dat je sterke bumpers moet hebben.
Daarom: nooit uitwijken NOOIT, nooit, nooit je stuur omgooien,
ook al kan ik me dat als instinctieve reactie best voorstellen. Gewoon lekker tegen je aan laten tikken.

 

Geen opmerkingen: