1/28/2017

Trumps EU-ambassadeur zegt dat euro en EU instorten.

ECB president Draghi suggereert NU BANGGEWORDEN voor het eerst dat een land uit de eurozone kan stappen!

Euro is opgetuigd door de Amerikanen en zal ook instorten dankzij de Amerikanen Goldman , Bao, J.P. en Trump , etc 

Doel is om de aandacht van hun eigen totaal verotte en uitgewoonde eu fiat dollareuro zo lang mogelijk overeind te houden.

Er zitten pakweg vijf Goldman mannetjes in Trump zijn regering. 
Draghi is ook ex Goldman. Zo zitten er nog meer ex Goldman mannetjes op hoge Europese posities, regeringen etc.
Eens een Goldman, ALTIJD een Goldman. Ook ex medewerkers. Dit is algemeen bekend.

De Trump trein raast met volle snelheid door het Amerikaans landschap en er zijn er al een aantal in het vaticaans jezuiten kamp met het dun in de broek, krampachtig op zoek naar een alternatief om de trein te doen stoppen.

- Professor Ted Malloch, die namens de regering Trump
 waarschijnlijk de ambassadeur voor de EU wordt, verwacht dat de euro binnen één tot anderhalf jaar instort. 

‘Ik ben er niet zeker van dat er nog een Europese Unie zal zijn om mee te onderhandelen... 
Wat ik in 2017 absoluut zou doen is ‘short’ gaan op de euro. 

Ik denk dat het niet alleen een afzakkende valuta is, maar dat er een echt probleem is, en dat de munt in feite in het komende één tot anderhalf jaar kan instorten.’ (1)


Dat - het uiteenvallen van de eurozone- een steeds serieuzere 
mogelijkheid wordt bleek onlangs toen ECB president Mario Draghi voor het eerst openlijk suggereerde dat een land uit de eurozone kan stappen. De afgelopen jaren hield hij nog stug vol dat ‘er geen plan B’ is voor de euro.

TARGET-2 systeem dreigt te exploderen
Een lidstaat dat wil vertrekken, moet echter eerst zijn TARGET-2 schulden betalen, zo stelde Draghi. NEE Draghi lol !!!!!! 

Voor volks- en landverraad bestond vroeger de doodstraf.
 Voor Italië komt de rekening dan op € 357 miljard uit. Daarmee moeten vooral Duitsland, dat voor € 754 miljard aan TARGET-2 ‘assets’ heeft (feitelijk waardeloze ‘leningen’ en kredieten aan Zuid Europa, waarmee op kosten van de belastingbetaler de import uit Noord Europa werd gefinancierd), en Nederland, dat hier in 2012 al minimaal € 220 miljard aan kwijt was, worden gecompenseerd – geld, dat in onze samenleving had kunnen worden geïnvesteerd, zoals het overeind houden van de inmiddels kapot bezuinigde gezondheidszorg.

De enigen die naast de zuidelijke schuldenlanden enorm van TARGET-2 hebben geprofiteerd zijn de exporterende bedrijven, de banken en hun grootaandeelhouders. 
Daarom willen zij per se in de eurozone blijven. 
Dat dit steeds meer ten koste gaat van de gewone man, die al jaren wordt uitgeput  met stijgende lasten, is duidelijk iets waar men in Brussel, Den Haag en Frankfurt geen seconde wakker van ligt.
De afgelopen maanden zijn de TARGET-2 saldo’s snel groter geworden, waardoor de instabiliteit van de eurozone verder is toegenomen. 
Harvard econoom Carmen Reinhart waarschuwde al voor een kapitaalvlucht uit Italië, waardoor het toch al wankele land zo goed als zeker zal instorten, en daarmee de hele eurozone in zijn val dreigt mee te sleuren. Een lezer las die tekst en hij vond dat Mark dat niet helemaal goed had gedaan, dus heeft hij de volgende parodie gemaakt op de originele tekst en dat leest een stuk prettiger.

Geen opmerkingen: