1/11/2017

Terreur is middel tot islamisering.

Terwijl islamitische terroristen het herhaaldelijk lukt om massamoord door middel van terreuraanslagen uit te voeren, oefenen politici en media van de zogenaamde vrije wereld zich er nog steeds in om het publiek te misleiden. 

De verschrikking van de islam wordt niet benoemd. 
Er wordt over onvoldoende veiligheidsmaatregelen gediscussieerd en de koran-gelovige daders worden op dit moment “gevaarlijke en of verwarde personen” genoemd. 

Naarmate hun aantal toeneemt, spreekt men niet meer van individuele daders of eenzame wolven; men negeert dat ze allemaal behoren tot de roedel van de oemma, de islamitische wereldgemeenschap. 

Magdi Cristiano Allam (foto), een Egyptisch-Italiaanse journalist, schrijver en politicus die zich in 2008 tot het christendom bekeerde, leert de islam-apologeten een lesje:

 Magdi Allam heeft hier samengevat wat door feiten-resistente EU politici en EU media EXPRES verzwegen wordt 
en ons bedreigt: de islam is de wortel van het terrorisme, en het terrorisme is slechts een middel om onze samenleving te islamiseren.
 
De EU en regerende EUpolitici WILLEN Islamiseren wat dus zoveel betekend dat we eerst van de regerende politici af moeten zien te komen dan uit de EU en pas dan gaat realiteit, de waarheid en rede in werking en anders zijn de rampen voor de Europese bevolking niet te overzien.

Geen opmerkingen: