1/21/2017

Speech Geert Wilders Koblenz ÖFFENTLICHE REKLAME MACHST!

Die letzten Worte Udo Ulfkotte
Für die Wahrheit bereit zu sterben


Merkel - hochkriminelle cia volksverräterin, bewusste Zerstörerin -europas

DEUTSCHLAND HAT MOMENTAN SCHON 


 

LINS , RECHTS OF RECHTDOOR  VOOR EEN  NEXIT- FRAXIT- DEXIT !!

Een feestje van de Europarlementfractie ENF: Front National, AfD, PVV, Le Pen, Petry en Wilders, het volk zonder media succesvol paaien.

 Congres ENV.
Het is de pers formeel verboden binnen met congresbezoekers te praten. Mag alleen buiten...Lastig handhaven met >300 journalisten.Speech Geert Wilders op het ENF-congres in Koblenz, 21-01-2017  

Minuut 3: Wilders zegt het tenminste: Afrika's bevolking verviervoudigt deze eeuw. Andere politici zwijgen over deze tsunami die ons nadert.
Met heerlijk schreeuw/toejuich volk ook in het publiek.
 

Bejaarden hebben het moeilijk op straat en zelfs in huis  , met berovingen , vermoord, en  daarbij ook nog eens dubbel genomen door  EU graaituig.
Alle reden to make Netherlands great again! Never mind met wie als ze het maar doen !
 

Je kan alleen regeren met 76 zetels.
Je hebt namelijk een meerderheid nodig in de Tweede Kamer wil je de titel Minister-President kunnen voeren en ook echt wat te zeggen hebben.
 

-

Samenvattend: om Minister-President te zijn, heb je een mandaat nodig van ministers die zeggen dat jij de eindverantwoordelijke bent voor het beleid dat nu uitgevoerd is. 

Dat beleid kan alleen uitgevoerd worden als er genoeg zetels in de 2e Kamer JA zeggen. Dat aantal zetels is 76.
En als er geen meerderheid van 76 zetels in de kamer heeft, hoeft niemand rekening met een Minister-President te houden. 

Minister-President zijn en ook echt macht hebben kan alleen met een mandaat van 76 zetels 

-

Dus niet geheel toevallig.... dat 50+ paraat staat, om met de PVV en PvD  samen het eerlijke verhaal terug te brengen. Omdat de rest van de kamer het partijkartel een cordon sanitaire heeft uit geroepen over de PVV. 

In ruil voor de gedoogsteun van bijvoorbeeld 50+ zal Wilders niet tornen aan gratis rollators in het ziekenfonds, maar in ruil daarvoor wel de rest van het beleid kunnen hebben, NEXIT, etc..
Misschien zal geenpeil zijn nut bewijzen als gedoogpartij met stemkastjes( mooiste start denkbaar).

Mooi, weer even paar dagen genieten van de zure reacties van de linksche losers.
Geen opmerkingen: