1/01/2017

Prost Neujahr BRD.1000-köpfiger Mob greifen Polizisten an

In BRD Deutschland haben sich schon längs Rebellen und den IS eingebettet .
Sie bekommen Freies wohnen Harz 4 und sonstiges umsonst. Ich sage jetzt schon voraus , es wird in Deutschland bald ein Bürgerkrieg geben, dass 2. Aleppo. 

Mit den illegalen BRD Gesetzen laden die BRD Politik  die ganzen Kriminellen auf der Welt ein  
In der BRD werden die belohnt, dafür Sorgt eure BRD Politik.


Den ersten Hinweis,  gibt eine Ansammlung junger, alternativ gekleideter BRD Menschen, vor allem Frauen
Sie gehören zu verschiedenen Gruppen und haben auf dem Wallrafplatz ein rotes Banner ausgebreitet. "Gegen Sexismus und Rassismus", steht darauf. 

Sie drücken den Leuten Zettel in die Hand, auf denen steht, dass sexualisierte Gewalt kein spezielles Problem von Flüchtlingen und Migranten ist, sondern ein Männerproblem
Sexueller Missbrauch, so ist dort zu lesen, finde zu 93 Prozent im näheren sozialen Umfeld statt. 
Eine Frau sagt das auch durch ein Mikrofon, mit vielen Ähs, danach sagt jemand mit dunkler Haut "Ich danke euch". Kurzer Jubel.
 
Na dann hahahahaha! , Prost Neujahr Bürger der BRD .  


 
Duitse overheid verbergt ‘oorlogstoestanden’ door migranten tijdens oud-en-nieuw2016 , 2017 
Een grote politiemacht in Köln hield zo’n 1000 agressieve mannen van Noord Afrikaanse en Arabische afkomst in bedwang. 
Het resultaat: 10 aanrandingen, geteld tegen vorig jaar 1400 aanrandingen en verkrachtingen.


De Duitse politiek en media berichten LIEGEN  dat de jaarwisseling rustig is verlopen, 

maar uit onafhankelijke berichten en diverse video’s blijkt dat het in veel grote steden een absolute chaos is geweest, en asielzoekers en migranten opnieuw de belangrijkste veroorzakers waren.
 

http://www.dortmundecho.org/2017/01/dortmund-1000-koepfiger-mob-greift-polizisten-in-der-silvesternacht-an-feuer-an-reinoldikirche/


 Een filmpje uit Berlijn toont hoe voorbijgangers doelbewust met vuurpijlen en zwaar knalvuurwerk worden bestookt door types die ‘Allahu Akbar’ schreeuwen. In Köln omsingelde een politiemacht een zeer grote groep agressieve migranten, en voorkwam zo een herhaling van het aanrandings- en verkrachtingsdrama van een jaar geleden. Maar de politiek? Die had enkel kritiek op de politie, omdat die het gewaagd van ‘Nafri’s’ (afkorting van Noord Afrikanen) te spreken.Op deze video uit Berlijn-Wedding lijkt het wel Krieg: wild om zich heen schietende figuren, die bewust vuurwerk horizontaal op mensen richten. Op 1:10 minuten is te horen hoe iemand ‘Allahu Akbar’, de strijd/oorlogskreet van moslims, schreeuwt. Ook in andere stadsdelen, zoals in de beruchte Turkse wijk Neukölln, was sprake van ‘oorlogstoestanden’.  

Op dit filmpje van vorig jaar is te zien migranten er met vuurwapens in de lucht schoten. (1)Puinhoop in het Roergebied
In diverse delen van Düsseldorf werden politie en hulpdiensten geconfronteerd met geweld. 

In Duisburg werden een politiewagen door zwaar vuurwerk beschadigd, en raakte een brandweerman gewond. 

In Dortmund richtte een massa van circa 1000 agressieve jonge mannen, ‘vrijwel zonder uitzondering van Arabische en Noord Afrikaanse afkomst' (3), zich met vuurwerk en ander geweld tegen de politie. 

In Essen deed een groep van circa 450 Noord Afrikanen (doorgaans Algerijnen, Tunesiërs en Marokkanen) hetzelfde. (2)


In Köln kwam een grote groep van ongeveer 1000 Noord Afrikanen net als vorig jaar bij elkaar. Volgens de politie gebeurde dit doelgericht, omdat er smartphone chats waren onderschept waarin de migranten met elkaar afspraken. 
Deze keer werden ze echter opgewacht door een politiemacht van 1500 man. Weliswaar waren tal van kleinere groepen ‘net zo agressief als vorig jaar’ en werden er zo’n 10 vrouwen en meisjes aangerand, maar toch kon een herhaling van het massale drama van 2016, toen er zo’n 1400 slachtoffers waren, worden voorkomen.


‘Rassenprofilering’ valt niet goed bij politiek

Maar de politiek? 
Die had enkel kritiek op het feit dat de politie aan ‘rassenprofilering’ zou hebben gedaan door te vermelden dat bijna alle agressievelingen opnieuw jonge mannen uit het Midden Oosten en Noord Afrika waren. 
Ook de in een politietweet gebruikte term ‘Nafri’s’ (Noord Afrikanen) viel in slechte aarde.

De politie verwierp het verwijt van de politiek, en verklaarde dat het nu eenmaal een feit is dat het overgrote deel van de agressieve mannen van niet-Duitse oorsprong waren. (4)


Nederlandse politie is ECHT ‘klaar met geweld’ tegen hulpdiensten.

Vanavond op het NOS radionieuws gehoord: de politie in Nederland ‘is er klaar mee’ dat de hulpdiensten bij iedere jaarwisseling wordt aangevallen door ‘omstanders’, waarvan algemeen bekend is dat ze veelal dezelfde afkomst hebben als de daders in Duitsland. (5) NOS

bron Xander


Geen opmerkingen: