1/09/2017

OBAMA tegen Rusland USA tanks in Duitsland; USA Stealth raketten voor Polen

Tegen Rusland: Massa’s Amerikaanse tanks komen in Duitsland aan; Stealth raketten voor Polen
Nieuwste stealth raketten voor Polen kunnen gebruikt worden voor ‘first strike’ op Rusland 

Grootste troepenverplaatsingen in Duitsland sinds einde Koude Oorlog 

Hoewel de aankomende president Donald Trump herhaaldelijk heeft gezegd de banden met Rusland te willen herstellen, gaan de scheidende regering Obama en de NAVO in snel tempo door met het voorbereiden van een oorlog tegen Rusland in Europa. 

In de Duitse stad Bremerhaven zijn inmiddels massa’s Amerikaanse tanks en pantservoertuigen aangekomen. 

De deze maand in gang gezette operatie ‘Atlantic Resolve’ omvat de grootste troepenbeweging in Duitsland sinds het einde van de Koude Oorlog, als een complete Amerikaanse brigade naar Polen wordt verplaatst. 
Dat land gaat als eerste land buiten de VS 70 van de nieuwste stealth raketten krijgen, waarmee een ‘first strike’ op Rusland mogelijk wordt.Europa moet volgens de globalisten in Washington en Brussel klaarblijkelijk voor de derde keer in een eeuw tijd het strijdtoneel worden van een wereldoorlog. De NAVO werkt daar met een agressieve militaire opbouw in Oost Europa al vele jaren naartoe. De CIA zette in Oekraïne een staatsgreep op touw om het land uit de Russische invloedssfeer los te weken en een burgeroorlog tegen de Russische sprekende bevolking te ontketenen, zodat land gebruikt kan worden als ‘opofferbaar’ voorfront in de geplande toekomstige (wereld)oorlog.

‘Vrede en veiligheid’
In Bremerhaven kwamen gisteren 446 rupsvoertuigen en 907 stuks ander rollend materieel uit Amerika aan. Daar zaten 87 gevechtstanks van het type M1 Abrams, 144 Bradley bewapende infanterie pantservoertuigen en 18 Paladin houwitsers tussen. Naast 4000 soldaten komt het totaal aantal Amerikaanse militaire voertuigen aan de Russische grens hiermee op 2000.

Volgens Tedd Bertulis, vicecommandant van de Amerikaanse logistieke tak van het leger in Europa, is de enorme militaire opbouw allemaal bedoeld om ‘de vrede en veiligheid’ te garanderen sic.. Zoals de Amerikanen dat ook zo goed gelukt is in Libië, Syrië, Irak, Oekraïne en al die andere landen waar de regering Obama ‘vrede en veiligheid’ ging brengen.

Polen krijgt stealth raketten, leger fors vergroot
Polen, dat net als Oekraïne door het Pentagon als slagveld is aangewezen, krijgt als eerste land buiten de VS 70 AGM-158B JASSM-ER stealth raketten, die vanaf F-16’s kunnen worden afgevuurd. De raketten, die een bereik hebben van meer dan 1000 kilometer en daarmee Moskou kunnen bereiken, kunnen daarom worden ingezet in een ‘first strike’ (eerste aanval) tegen Rusland.

In 2014 schaften Polen en ook Finland al de eerste variant van de raket aan, de AGM-158A, die een bereik heeft van ‘slechts’ 370 kilometer. Polen neemt deze raket dit jaar in gebruik. Daarnaast komen in 2017 de eerste 20.000 van in totaal 50.000 man van een nieuwe paramilitaire territoriale Poolse
 defensiemacht, dat als een soort reserve leger gaat functioneren, in dienst. 

Het leger zelf zal de komende jaren vergroot worden van 95.000 naar 150.000 soldaten, en fors worden gemoderniseerd en uitgebreid met onder andere 1200 drones, waarvan er minimaal 1000 met raketten kunnen worden uitgerust.

Nieuwe wapens destabiliseren veiligheid Europa

Naast de AGM-158B wordt in 2018 het omstreden Aegis Ashore ballistische raketafweersysteem in Polen opgesteld. 
Beide wapensystemen zijn een 
overduidelijke rechtstreekse bedreiging tegen Rusland, en zullen de
veiligheidssituatie op ons continent verder destabiliseren. 

 ‘De JASSM-ER is een buitengewoon provocerende stap tegen Rusland, ondermijnt de veiligheid van Europa, en plaatst Polen aan het front van een (nieuwe) wapenwedloop,’ is de conclusie op Zero Hedge.

Trump: Alleen idioten willen oorlog met Rusland
Mogelijk NOU, HOPELIJK dat Donald Trump de door de gevestigde orde geplande militaire confrontatie met Rusland weer kan afwenden, en nog dit jaar een begin maakt met een nieuwe periode van ontspanning en samenwerking. 
 WE WACHTEN AF ....
Afgelopen zaterdag twitterde hij nog dat ‘een goede relatie met Rusland iets goeds is, niet iets slechts. Alleen ‘domme’ mensen, of idioten, zouden dit slecht vinden. 
We hebben al genoeg problemen op de wereld om er nog een bij te krijgen. Als ik president ben, zal Rusland ons veel meer respecteren dan nu, en zullen beide landen wellicht samenwerken om enkele van de grote en dringende problemen van de wereld op te lossen!’ 

Putin zal zich zoveel als mogelijk is inhouden, maar wat als er echt vanuit Polen een kernraket naar Moskou wordt geschoten en Putin zich nog steeds inhoudt.

In het verre verleden is daar ooit eens een film over geweest, over dat de VS "per ongeluk" een kernbom naar Rusland had geschoten die een Russische stad in de as legde, de Russen laaiend van woede waren en de VS president zich gedwongen voelde een van hun eigen steden in de as te leggen. 

Ieder weldenkend mens is deze Amerikaans - BRD EU rotzooi meer dan beu. Het is afval, troep, rottende vuilnis! 
 
Een Duitse onderminister heeft al aangegeven dat het niet ondenkbaar is dat de EU uit elkaar zal vallen. 
Steeds me
er protest tegen Merkel's immigratie politiek. 
Steeds meer hooggeplaatste Duitse zakenlieden willen economische banden met Rusland weer aanhalen. 
De VS (neocons) willen dit niet. 

Duitsland is d.m.v. een aantal dwingende verdragen van na WO2 nog steeds onder Washingtons gezag. 
Merkels werkelijke bevelhebber is de Amerikaanse president.

De Amerikanen zullen geen "hot" oorlog met Rusland aangaan. 
Dit Amerikaanse leger is daar slechts in naam tegen de Russen. 

Nee het is er om DE BRD MERKEL in het gareel te houden. 


BRON Xander
(1) Epoch Times
(2) YouTube
(3) Zero Hedge
(4) Zero Hedge


Geen opmerkingen: