1/11/2017

Let op! Er wordt ons willens en wetens zand in de ogen gestrooid !

CBS geven willens en weten de realiteit niet weer.
CBS is zogenaamd onafhankelijk. Maar valt gewoon onder het ministerie van EZ. Van Kamp dus, die met zijn VVD-partijgenoot Camps de instructies geeft aan het instituut welke uitkomsten gewenst zijn. Het is maar dat u het weet.
 
GB is kalifaat in wording en de onnozele Britten laten het gewoon gebeuren. Meer dan 100.000 Britse moslims staan achter geweld en terreur tegen ‘ongelovigen’ 
– Sharia in opmars: Moslimgroepen eisen verbod op honden 
– Britse sociale zekerheid instanties staan moslims polygamie toe en uitkeringen voor meerdere vrouwen, gebeurd nu ook al in Duitsland.

3,5 miljoen moslims wonen er inmiddels in Groot Brittannië, zo’n 5,5% van de bevolking. 
Alleen in Frankrijk en Duitsland leven percentueel meer volgelingen van Allah en Mohammed. 
De autoriteiten staan al honderden Shariarechtbanken toe, die volgens
moslimwetenschapper Elham Manea een ‘totalitaire’ houding hebben, en ‘achterlijker zijn dan sommige delen van Pakistan’. Enkele moslimrechters zijn zelfs voorstanders van het afhakken van handen.

De gevolgen van de islamisering van de Britse samenleving worden almaar opzichtiger en ernstiger, en zijn een voorbode van wat er ook in Nederland staat te gebeuren. 
Polygamie wordt toegelaten voor (uitsluitend) moslims,  dat is discriminatie.
Dankzij de EU massa immigratie en het hoge geboortecijfer groeit de
moslimbevolking in Groot Brittannië razendsnel. 

En die groei doet zich steeds pijnlijker voelen in de samenleving, omdat die door de overheid gedwongen wordt zich aan te passen aan de islam en de Sharia.
In grote Britse steden bestaan al wijken die 100% moslim zijn, en waar geen vrouw meer naar buiten wordt gelaten. 
Uit een onderzoek vorig jaar bleek dat veel van deze moslima’s denken dat ze in een islamitisch land wonen, en geen enkel besef hebben dat het overgrote deel van de Britse bevolking (nog) geen moslim is.
Dat zoiets kan gebeuren komt mede omdat de Britse samenleving ontzettend hard haar best doet zich aan te passen aan de islam. Zo heeft de Nationale Unie van Leraren verklaard dat het onderwijzen van de fundamentele Britse waarden aan schoolkinderen voortaan ‘culturele suprematie’ is, en daarom moet worden vervangen door zogenaamde ‘internationale rechten’ – waarmee doorgaans de Sharia wordt bedoeld.

Polygamie voor moslims toegestaan én gefinancierd
Een jaar geleden bleek dat de Britse Sociale Zekerheid instanties het moslims inmiddels toestaat om voor meerdere vrouwen (en hun kinderen) uitkeringen en toeslagen aan te vragen. Hoewel polygamie illegaal is, wordt het al door zo’n 300.000 moslims gepraktiseerd, en sinds 2016 dus ook gefinancierd met belastinggeld.

De overheid bevestigde dat Britse moslimstudenten speciale leningen krijgen die ‘sharia compliant’ zijn. 
Oud premier David Cameron bood zijn excuus aan moslimextremist Suliman Gani aan, omdat hij gezegd had dat deze de oprichting van een ‘islamitische staat’ steunt. De Moslim Raad van Brittannië eiste onmiddellijk een onderzoek naar ‘islamofobie’ in de politiek.

100.000 Britse moslims staan achter terreur – Honden straks verboden?
Uit een 615 pagina’s tellend onderzoek kwam naar voren dat meer dan 100.000 Britse moslims achter (zelfmoord)terroristen staan. 
47% vindt de islam hun belangrijkste identiteit, één derde wil sowieso niets te maken hebben met de Britse cultuur, 
en slechts 34% gaf aan de politie in te schakelen als ze zouden weten dat een bekende zich bezig houdt met de radicale islam. 
Al 23% vindt dat in ‘hun’ wijken en steden de Britse wetten moeten worden vervangen door de Sharia. 

In Manchester kregen bewoners pamfletten in hun brievenbus van de moslimgroep ‘Public Purity’, die eist dat er een verbod komt op honden.
Volgens een voormalige gevangene is de Belmarsh maximum-security
gevangenis in Londen als ‘een trainingskamp voor jihadisten’ geworden. 

20,8% van de ‘zeer gevaarlijke’ gevangenen in het land zijn moslim, bijna 4 x zo hoog als gemiddeld.  
De regering werd ervan beschuldigd een rapport over het extremisme in de gevangenis stil te houden. 
In dat rapport staat onder andere te lezen dat het gevangenispersoneel bang is om tegen de islamisten op te treden, omdat ze vrezen van ‘racisme’ te worden beschuldigd.
Om dezelfde politiek-correcte reden kijkt de overheid bewust de andere kant op bij tal van gevallen van bewezen stembusfraude in en door moslim
gemeenschappen.
.
Misbruikschandalen jarenlang genegeerd
Dan hebben we nog de beruchte, vele misbruikschandalen, waar de Nederlandse media niet of nauwelijks aandacht aan besteden, omdat de daders geen katholieke priesters, maar moslims zijn (en die zijn niet alleen in eigen ogen, maar ook van ‘links’ en ‘progressief’ altijd het slachtoffer). 
 .
In Telford, dat inmiddels de pedo-hoofdstad van Groot Brittannië wordt genoemd, bleken politici en politie officieren jarenlang het misbruiken en prostitueren van honderden Britse meisjes - waarvan sommigen amper in de puberteit- door Pakistaanse bendes te hebben genegeerd en actief uit de media te hebben gehouden.
.
In Rochdale was ook zo’n islamitische kindermisbruikbende actief. De 63 jarige leider Shabir Ahmed –die door de rechter een ‘gewelddadige hypocriete bullebak’ werd genoemd- ging in beroep tegen zijn deportatie omdat hij vond dat ‘zijn mensenrechten’ waren geschonden, en zijn veroordeling ‘een complot was om moslims zwart te maken.’ De 43 jarige Pakistaan Mohammed Shaheen –vader van 7 kinderen- ging voor 16 jaar het gevang in omdat hij minderjarige schoolmeisjes had verkracht. Zijn verweer: ‘Ik ben door die meisjes in de val gelokt.’
 ,
Drie Somaliërs die een 16 jarig meisje verkrachtten werden tot in totaal 29 jaar gevangenisstraf veroordeeld. Tijdens de rechtszaak vertoonden ze geen enkele spijt, en zeiden ze dat ze hadden ‘gehandeld volgens onze wetten in Somalië, niet de Britse.’
Deze houding is wijd verspreid onder moslims, en heeft een parallelle islamitische samenleving opgeleverd die zich met steeds meer succes verzet tegen de Britse wetgeving, en die in een overheidsrapport al ‘een natie binnen een natie’ wordt genoemd. 
Veel imams roepen moslims dan ook op om niet te integreren, omdat het Allahs wil is dat alle ‘ongelovige’ Europeanen goedschiks of kwaadschiks aan de islam worden onderworpen.
.
Dominee vrijgesproken van ‘haat tegen islam’
Mensen zoals James McConell, een 78 jarige dominee uit het Noord Ierse Belfast, werden voor de rechter gesleept omdat ze het gewaagd hadden openlijk de islam te bekritiseren. 
McConell had de islam als ‘heidens’ en ‘satanisch’ omschreven, ‘een leer die rechtstreeks uit de hel afkomstig is’. 
De rechter sprak hem uiteindelijk vrij omdat ‘wij rechters heel voorzichtig moeten zijn om kritiek te hebben op uitspraken die, hoe verachtelijk ze ook zijn, enkel beledigend zijn. 
Het is niet de taak van het strafrecht om beledigende uitspraken te censureren.’ Kortom: een uitspraak waar de partijdige Nederlandse D66-rechters, die vorig jaar PVV leider Geert Wilders veroordeelden, nog moeten leren.
.
Maar ook bij de extreem politiek-correcte BBC begint zowaar plots enige besef door te dringen.  


Onlangs nam de BBC in het satirische programma ‘The real Housewives of ISIS’ moslims zelfs op de hak – een unicum, en eindelijk een teken dat men islam –en alles waar deze haatideologie voor staat- écht serieus begint te nemen. 

Ook Aaqil Ahmed, hoofd religie & ethiek van de staatsomroep, riep de Britten op de ‘ongemakkelijke waarheid’ dat ISIS uit moslims bestaat en dat hun leer islamitisch is, te aanvaarden. ‘Ik hoor zoveel mensen zeggen dat ISIS niets met de islam te maken heeft. Natuurlijk is dat wel zo. Ze preken niet het Judaïsme.’
 


Straks in Nederland ook.  
Want Let Op er wordt ons willens en wetens zand in de ogen gestrooid door de huidige overheidsinstanties en de huidige politici !     

Landen MOETEN hun soevereiniteit terugveroveren. De EU MOET opgeheven worden!!!
De New-Yorkse banksters bepalen het wereldgebeuren .  Zij plegen al 50 jaar ( moslim ) Coudenhove Kalergie-terreur op de achterlijk gehouden Europese bevolking d.m.v de CIA die de baas is in de E U.
  
Agressieve en gewelddadige ideologieën/religies horen niet thuis in Europa.
Deze vreselijke ideologie heeft in 1400 jaar tijd al 275 miljoen mensen het leven gekost en past in geen enkel westers, en/of ander beschaafd land. 
Deze ideologie wordt om duistere redenen gesteund, door de EU politiek 
Daar zijn de volgende duivelse plannen ermee gemoeid: "het Coudenhoven-Kalergi plan", "Het Project", en het ultieme verraad uit 1975, genaamd: " De Resolutie van Straatsburg". En de meeste politici, zijn niet meer dan marionetten van de duivelse machten.
In vele moskeeën heerst een angst cultuur gefinancierd door buitenlands geld , die ook de Imans"s leveren.
Wij zijn knettergek dat dit alles dagelijks , jaar in, jaar uit, onder onze ogen plaats vind. Het heeft alles niets met religie te maken, maar alles tot aanzetten tot haat en al onze vrijheden. 
Daar waar Dhr. Wilders om een uitspraak wordt vervolgt, en veroordeeld, doen iman"s vele jaren , dagelijks niets anders.
 
Weg ermee, en ook de EU politici!
De EU moet opgeheven worden en Europa moet een federatie worden met het Europese land Rusland erbij, want Rusland hoort bij Europa.

In Maart gaan we onze stem terug halen 
En dan onze  soevereiniteit terugveroveren.
UIT de EU. Let wel, de EU is niet Europa voor alle duidelijkheid. 

Stemmen in Maart is de eerste stap en dan doorpakken. 
Nederland of Kalifaat. Aan u en mij de keuze.

Geen opmerkingen: