1/05/2017

Hate crime- Fuck white people! Local Police "Kids make stupid decisions"

Er is geen monopolie op discriminatie, voor niemand !

Video Racistische mishandeling jongeman door Trump-haters gefilmd: ‘fuck white people’ 
Een stel zwarte Amerikanen is boos dat hun landgenoten bij de presidentiële verkiezingen op Donald Trump stemden. En dus vonden ze het tijd om wraak te nemen. Waarom is niet helemaal duidelijk

 LOCAL POLICE > "Kids make stupid decisions".Zozeg! Er is geen monopolie op discriminatie, voor niemand ! 

Racistische mishandeling in Chicago
De politie in Chicago heeft twee mannen en twee vrouwen opgepakt die een man hebben mishandeld en de beelden daarvan rechtstreeks toonden via Facebook Live.Dat heeft de politie woensdag bekendgemaakt, melden Amerikaanse en Britse media.

De video toont hoe een vastgebonden man wiens mond is bedekt in de hoek van een kamer. 
Zijn belagers gaan zijn hoofdhuid te lijf met een mes, slaan en schoppen hem, snijden in zijn kleren en laten sigarettenas op hem vallen. 

Ondertussen roepen ze zaken als “fuck Donald Trump” en “fuck white people (witte mensen)” tegen hem.

Volgens de politie is het slachtoffer een 18-jarige hulpbehoevende jongen. De politie trof hem “in shock” aan op straat in Chicago. 


“Het is ziekmakend”,  kuch ....zei de hoofdcommissaris van de politie van Chicago op een persconferentie. “Je vraagt je af wat individuen ertoe brengt iemand zoiets aan te doen.”

Ook in dit geval is de lokale politie het al weer aan het bagatelliseren. "Kids make stupid decisions". We have to determine whether "this is sincere or just stupid ranting and raving" twitter.com...
Nog maar wat dagen, en dan gaat Barack - rassenhaat - Obama wieberen, en dan is het afgelopen met zijn haatcampagnes.

Geen opmerkingen: