1/29/2017

GROTE hekwerken EU Concentratiekampen in Europa

-EU bouwt een groot hekwerk rondom Griekenland: het nieuwe concentratiekamp. 
- Merkel: Open grenzen ‘is onze verdomde planeuropa plicht’;
Na het bekijken van wat websites over de vluchtelingenstroom richting Griekenland vanuit Turkije, stuitte ik op een bericht op Xandernieuws

Daarin viel mij op dat Macedonië een hekwerk aan het bouwen is dat het gehele grensgebied van Griekenland bestrijkt. 
Volgens mij heb ik daar nog weinig over gehoord in de Mainstream Media (MSM). Het leek mij nuttig Google maps er eens bij te pakken en zo kwam ik tot de ontdekking dat Macedonië niet het enige land is dat dit doet. 

Ook het andere land dat een brug van Griekenland naar Europa vormt, Albanië, blijkt zo’n hekwerk te bouwen
 Dat begon interessant te worden. Dus besloot ik eens een zoekactie te doen op ‘Bulgaria, fence, Greece’ in Google. 

En ja hoor, wat blijkt? Ook Bulgarije wil een hekwerk gaan neerzetten. Dan bleef er nog 1 stukje grens over dat aan Griekenland grenst in het noordoosten en dat is de Turkse grens. Nog maar eens Googlen dan. En ja hoor, bingo! Ook de Turken bouwen een hekwerk aan de Griekse grens.

Wat is er aan de hand in Griekenland?

 Is Europa bezig met een heimelijke samenwerking met de Turken om de oude Ottomaanse vijanden van het Byzantijnse rijk te overladen met de nieuwste munitie; de vluchtelingenstroom? 

Wordt de massa de ogen dicht gesmeerd met de 6 miljard voor Turkije, om de vluchtelingen tegen te houden? Naar verluidt heeft Turkije 2 miljoen vluchtelingen in zijn kampen, waarvan ik aanneem dat het (bijna) allemaal Syriërs zijn. Of zijn het Koerdische Syriërs? 

Zou het misschien zo zitten dat alle Koerdische vluchtelingen naar Griekenland worden verscheept om ze daar in een concentratiekamp te zetten (hekje erom)? En wat nu als alle overige vluchtelingen (de niet-Koerden) aangekomen in Griekenland door de Grieken per veerboot teruggevaren worden naar Turkije waarna Turkije deze (niet-Koerdische) Syriërs met de officiële vluchtelingenstatus legaal kan overvliegen naar de EU? Uiteraard gebruikmakend van Turkish Airlines, waar (de familie) Erdogan grote belangen in heeft. 

In een paar duizend ‘rondjes’ varen en vliegen zijn dan alle niet-Koerdische Syriërs overgevlogen naar de EU, zijn de Turkse opvangkampen leeg en heeft Turkije € 6 miljard gebeurd exclusief de kosten van de vliegtickets. 
Daarnaast zitten alle Koerden lekker achter slot en grendel in het concentratiekamp Griekenland. Iedereen blij.


EUropa verwezenlijkt de onbekende Coudenhove-Kalergi’s ideologie van vermenging rassen voor een laag IQ voor een volgzaam volk.
Europa lijkt bezig met het de uitvoering van het Coudenhove-Kalergi plan van vermenging van de volkeren. 


Turkije, Europa en de VS werken volgens de media niet bepaald samen. Het zou er allemaal zeer moeizaam en vijandig aan toegaan en Turkije eist smartengeld voor die lastige vluchtelingenstroom. Dat is althans het beeld wat de media aan het klootjesvolk verkopen. 

Achter de schermen lijkt het er echter op dat ze volledig samenwerken. 
We zien hoe het oude West Romeinse rijk samenwerkt met het zich (met goedkeuring van de VS en Europa) herrijzende Ottomaanse rijk om het de oude Byzantijnse vijanden (Griekenland, Servië en Rusland) lastig te maken. 

We zijn beland in een strijd tussen het West Romeinse rijk dat gebruik maakt van het Ottomaanse rijk in heroprichting en het Oost Romeinse rijk. 

Het is lastig om door de media leugens heen te prikken, want deze doen voorkomen alsof Turkije een lastig luis in de pels is, terwijl achter de schermen Turkije juist de agenda van de kabal mee uitvoert en volledig in het kamp van het West Romeinse rijk zit.

Hoewel er in Turkije de afgelopen jaren een breuk tussen de door de CIA gefinancierde islamitische leider Fetullah Gülen en de door hem in het zadel geholpen president Erdogan is geënsceneerd om naar de buitenwereld de indruk te wekken dat Amerika haar grip op Erdogan verloren heeft, is niets minder waar. 
Saoedi Arabië heeft de rol overgenomen van de financiering van Erdogan via de rijke bankier Yasin Al-Qadi; de bankier die tevens achter de financiering van Al Qaïda zat. 
Opmerkelijk genoeg kregen de Saoedi’s de hoogste Franse onderscheiding in de strijd tegen terrorisme. Feitelijk is dit ‘George Orwell newspeak‘ voor de prijs ter ondersteuning van het zionisme voor financiering van het terrorisme. 

Want Saoedi Arabië dankt haar bestaan aan de Balfour declaratie in 1917, waarin de Saouds beloond werden voor hun strijd tegen het Ottomaanse rijk en het verjagen van de westelijk Arabische Emir die het niet met het zionistisch plan van de vestiging van de staat Israël in Palestina eens was. 
Toen al werd de basis gelegd voor de vestiging van de staat Israël. 
En omdat Ibn Saoud zich conformeerde aan dit zionistisch plan met Lord Walter Rothschild, mocht hij koning van Arabië worden. 

Zo werd de staat Saoedi Arabië gevestigd met zionistische financiering. Diezelfde Saouds zijn de financiers van president Erdogan en van ISIS via Turkije. Kortom het zionistische plan staat nog als een huis en Europa, Saoedi Arabië, Turkije en de VS werken allen onder 1 hoedje om dit uit te voeren.

Griekenland, als historisch partner van het Oost Romeinse (Byzantijnse) rijk is een aardsvijand van de Ottomanen (Turken) en moet worden overspoeld met vluchtelingen uit het Oost Romeinse kamp. 
De Koerden zijn ook een vijand van Turkije, dus het is aannemelijk dat Griekenland volgepropt wordt met Koerdische vluchtelingen en de rest (de niet-Koerdische vluchtelingen) over Europa verdeeld wordt.

 Griekenland verandert in een groot concentratiekamp. 

Maar ach, dat trucje hebben de zionisten al kunnen oefenen in de Gazastrook.
Turkse lezers die hun leider Erdogan zien als de zuivere leider die het op durft te nemen tegen het zionisme zijn waarschijnlijk stekeblind voor het feit dat hij eigenlijk dezelfde agenda dient. 
Het lukt Erdogan behoorlijk goed om de Turken de worst van het herrijzende Ottomaanse rijk voor te houden, daarbij oude nationalistische gevoelens aanwakkerend. 
Ondertussen dient hij stiekem dezelfde heren. Het enige doel dat de kabal heeft is het optuigen van een grote wereldoorlog; vermenging van de rassen en het scheppen van chaos. 

Uit die chaos zullen zij de New World Order vestigen.
De zetel van deze New World Order zal liggen in Jeruzalem en de wereldreligie die dit samengevoegde West- en Oost Romeinse rijk (waarbij het Ottomaanse rijk slechts de agenda van het West Romeinse rijk dient) zal vestigen is een wereldreligie ter aanbidding van Lucifer.

 Grüne-Kaarst-der-einzige-Grund-gruen-zu-waehlen-ist-schwarz
Werbung der Grünen Partei  für niedrig-IQ-Negerriemen – so lanciert man den Hooton-Plan subtil

- VOLKVERMENGING VOOR EEN LAAG IQ-
 
Vooralsnog is het nuttig dat u in gaat zien dat de zionistische Babylonische Faraonische elite bezig is twee grote kampen op te tuigen voor een alles omvattende wereldoorlog. 

Die twee kampen zijn het West Romeinse rijk (dat zich inmiddels strekt tot aan de VS) en het Oost Romeinse rijk (Rusland, China en alles onder de Sjiitische islam). 
Door de Turken de droom te geven dat het Ottomaanse rijk zich zal herstellen, worden de Turken strijdbaar gemaakt om (zonder dat zij dit door hebben) aan de zijde van het West Romeinse rijk te strijden.  

Bron linkvermeldingen: 
xandernieuwskeeptalkinggreece.comreuters.comekathimerini.com, niburu.co, texemarrs.com


migranten-ruil

Onze eigen cyborg Mark Rutte heeft weer eens een hoofdrol gekregen in de mediasoap rond de zelfgeschapen migrantencrisis. Er is namelijk helemaal geen migrantencrisis, want de vluchtelingenstroom is dus een simpelweg geplande strategie om aan vermenging van rassen te doen binnen Europa. 
Daarvoor heeft men een oorlog in Syrië opgetuigd en daarom stonden de mensen van George Soros in 2015 al te wapperen met handboekjes voor de vluchtelingen. 
Maar de migrantencrisis is dus opgelost door de inzet van Mark Rutte. Of is het allang besloten in de Bilderberg bijeenkomsten wat de strategie en planning is en krijgt Mark Rutte nu credits voor iets dat allang besloten was? 

En wat een onzin wordt het volk  weer door de strot geduwd in de media.
Come on! Leest u nou eens goed wat bijvoorbeeld de Elsevier schrijft [citaat] Turkije gaat migranten die illegaal naar de Griekse eilanden reizen, terugnemen. In ruil daarvoor krijgt Turkije financiële steun (zes miljard euro) en laat de EU voor elke teruggenomen Syriër er eentje op legale wijze naar Europa komen. Kortom; Turkije gaat geen migranten tegenhouden om naar Griekenland af te reizen. Nee, Turkije laat ze eerst er naar toe varen. Dan worden de vluchtelingen daar getoetst en krijgen ze een stempeltje ‘legale migrant’. Vervolgens gaan ze terug naar Turkije om ze als legale vluchteling naar Europa door te sturen. Het slaat werkelijk helemaal nergens op een riekt naar je reinste volksverlakkerij!


Maar het gaat allemaal natuurlijk nog veel meer kosten, want die vluchtelingen moeten dus, nadat ze in Griekenland zijn aangekomen, het stempeltje “I’m a legal alien” krijgen en daarvoor is het nodig ze te keuren. Zo meldt Elsevier [citaat] 
In de deal staat nu expliciet dat alle migranten in Griekenland een individuele toets moeten krijgen. Om dat logistiek werkbaar te maken moeten allerlei asielexperts, tolken en rechters naar de Griekse eilanden worden gestuurd.  
Goed voor de werkgelegenheid dus. 
De migranten koehandel houdt heel wat mensen aan het werk
Zou het niet veel makkelijker zijn om al die vluchtelingen in Turkije een oormerk te geven? Waarom moeten ze eerst naar Griekenland? Is het zo onveilig voor ze in Turkije, dat ze helemaal van Syrië door Turkije heen reizen, om daar op bootjes te stappen richting Griekenland? En na al die inspanning worden ze dan weer teruggestuurd naar Turkije. Die zet ze dan op het vliegtuig voor de herverdeling. 
De glimlach van de volksverlakkers op de uitgelichte foto van dit artikel spreekt weer boekdelen. Er moet wel een behoorlijke financiële motor achter dit geschuif met mensen zitten. Het mag natuurlijk wat kosten (6 miljard). Het dient tenslotte een hoger doel! Goed gedaan landverader Mark ! Wat hebben we toch een top minister president hè!
Bron linkvermeldingen: elsevier.nl, elsevier.nl

Ondertussen in Nederland krijgen vluchtelingen met het grootst gemak woonruimte en zakgeld, zelfs als ze geen paspoort hebben. Nederlanders zelf die door verlies van werk, incassokosten en deurwaarderskantoren zo diep in de schulden geraken dat zij uit huis gezet worden, belanden in een vacuüm. Als zij geen inschrijfadres hebben, komen ze niet meer in aanmerking voor een bijstandsuitkering of schuldhulpverlening en zonder uitkering krijgen ze geen woonruimte; het ‘kip/ei-effect’. Kinderen worden afgepakt door jeugdzorg, want als je geen huis hebt, ben je niet in staat om voor je kinderen te zorgen. En als dan je paspoort verlopen is kom je helemaal nergens meer binnen en ben je loslopend wild. Zonder legitimatie voldoe je niet aan de legitimatieplicht en ben je strafbaar. Maar als vluchteling kun je bij de gemeente gewoon een vluchtelingenpaspoort aanvragen. Geen probleem! Daar doen we niet moeilijk over. Ondertussen worden steeds meer Nederlanders dakloos.
Wat begint met een huurachterstand van 3 maanden.
Dat kan leiden tot een uithuiszetting en een complete ondergang. 

Een voorbeeld: Iemand betaalt €960 huur per maand en raakt zijn baan kwijt. Tot overmaat van ramp strand zijn relatie ook nog eens en ineens staat hij voor een huur die hij alleen moet ophoesten. 
De ww-uitkering wordt op gegeven moment bijstandsuitkering, dus de situatie wordt onhoudbaar. De man krijgt een incassobureau op zijn nek en hierdoor lopen de kosten nog eens flink op. Uiteindelijk leidt de situatie tot een rechtszaak waarbij het huurcontact ontbonden wordt, de achterstallige huur, inclusief incassokosten en de kosten voor de rechtszaak betaald moeten worden. Wat eerst nog een achterstand was van bijna drieduizend euro, loopt inmiddels flink op. 
Vervolgens wordt er een deurwaarderskantoor ingeschakeld om de achterstallige huur plus de genoemde kosten te incasseren. Er wordt beslag gelegd op het kleine beetje geld dat nog op zijn rekening stond. 
Wat begon met een verlies van werk en een paar maanden huurachterstand eindigt met zevenenzeventighonderd euro schuld aan een woningcorporatie die er geen schrijntje pijn van voelt en de woning allang weer doorverhuurd heeft.

Maar de agenda van de grote Coudenhove-Kalergi’s ideologie van vermenging rassen voor een laag IQ voor een volgzaam volk - vermenging is belangrijker voor de regenten van EUropa en de uitvoerende pionnen in Den Haag en,  wie maalt daar om?

 

Geen opmerkingen: