1/08/2017

FvD heeft 1 zetel winst Breek: Pieter Lakeman ook naar FvD.

Lakeman is een hele goeie. Een goed wijs en eerlijk mens.

De bekende econoom en opiniemaker Pieter Lakeman sluit zich aan bij Forum voor Democratie.

'Ik denk mijn ervaring met bankwezen en bedrijfsleven via het Forum voor Democratie te kunnen inzetten voor de Nederlandse belangen. Het Forum heeft open oog voor de belangrijkste bedreigingen van geluk en welzijn van de Nederlandse bevolking. Dat spreekt mij aan. 
Ook heb ik vertrouwen in de succesvolle aanpak van het Forum', aldus Lakeman.

Lakeman, econometrist, kreeg vooral bekendheid als oprichter en voorzitter van de stichting SOBI (Stichting Onderzoek Bedrijfs Informatie). In die hoedanigheid voerde hij veel jaarrekeningprocedures en tuchtklachtzaken.

Door zijn acties heeft hij enorm bijgedragen aan verbeteringen op dit terrein. Lakeman is ook publicist, onder meer over pensioenfondsen en schreef ettelijke boeken meestal over misstanden in het (financiele) bedrijfsleven.
In 1999 berekende Lakeman als eerste de kosten van de immigratie in Nederland in het boek: "Binnen zonder kloppen, over de Nederlandse immigratiepolitiek en de economische gevolgen."

Pieter Lakeman gaat zich bij Forum voor Democratie inzetten op het gebied van pensioenen en pensioenfondsen, de kosten van immigratie en de kosten van het hoger onderwijs.

Lakeman: '

Ik denk mijn ervaring met het bankwezen en het bedrijfsleven via het Forum voor Democratie te kunnen inzetten voor de Nederlandse belangen. Forum heeft open oog voor de belangrijkste bedreigingen van geluk en welzijn van de Nederlandse bevolking. Dat spreekt mij aan. 
Ook heb ik vertrouwen in de succesvolle aanpak van Forum voor Democratie.'

En Chapeau voor Thierry Baudet. 
Hij heeft het geflikt om in een vrij korte tijd niet alleen met een zeer aansprekend verkiezingsprogramma te komen maar ook nog eens met een meer dan voortreffelijke kandidatenlijst.

WANT VOLGENS DE STEMMING VAN 8 JANUARI 2017
Heeft nu en het begin is er (FvD heeft-1 zetel)  en nu gestaag omhoog zo'n 1 á 2 zetels per peiling. Dat zit er volgens mij best wel in. 
Een zeteltje voor FvD is alvast EEN vlijmscherp speldenprik! FvD heeft een aantal kopstukken (in persoon) in de gelederen en dat heeft zijn waarde, blijkt nu.

Ten aanzien van drie weken geleden zien we kiezers gaan naar Forum voor Democratie, waardoor deze partij op 1 zetel komt. En nee, FvD is geen concurrent voor de PVV, maar een alternatief op rechts voor mensen die nou eenmaal niet op de PVV willen stemmen en ook niet meer op de VVD, CDA en PvdA D66 en Groen Links
Daar gaan ze hun stemmen vandaan halen.De huidige factor van het plaatje beneden,
om rekening mee te houden. PVV+VVD+CDA is nu de meest voor de hand liggende coalitie.
Het CDA heeft al meerdere keren aangegeven nooit meer met Wilders te willen regeren nadat de gedoogcoalitie het CDA bijna in tweeën had gescheurd.
De VVD (Rutte en Zijlstra) heeft ook aangegeven dat ze het niet zien zitten om met de PVV in zee te gaan.
En Wilders heeft aangegeven niet met de VVD in een coalitie te willen zolang Mark Rutte daar nog zit.
Het is zeer onwaarschijnlijk dat de PVV in een regering komt.
Wilders blijft gewoon lekker langs de zijlijn schreeuwen, dat wil hij ook zelf. 


U vraagt zich ook al af hoe GroenLinks aan 10 extra zetels komt?!?
Deze pacifistische
Bilderbergpartij heeft getekend voor diverse buitenlandse OORLOGS missies, 
pleit voor een multiculturele samenleving, maar heeft een blanke kieslijst. Lijsttrekkers die als ouder hun kind van een zwarte school afhalen.
Deze achterbakse GROENE groep pleiten nota bene voor windmolens die niemand in zijn achtertuin wil hebben,
en ze ook noch een op draaien op uw KUCH subsidie en vanwege de snel wisselende energieopbrengst alleen gecompenseerd kunnen worden met gasturbines. JA,  u leest het goed, een windenergiecentrale bestaat voor het grootste deel uit gasverbruik. Schandalig!  zwaai zwaai Groningen!
Deze groene groep pest u met minder asfalt meer files, minder werkgelegenheid en meer uitstoot. 
Wel met open armen buitenlanders ontvangen, maar geen sociale woningbouw (verhuurdersheffing) en geen wegenbouw. 
Dan bied je de daklozen dus een plek in de berm aan. Vergeet nog te melden dat deze GROENE partij Nederland net als zijn eigen zusterpartij de openbare pedo Partei Bündnis 90/Die Grünen ook Duitsland zo snel mogelijk wil opheffen. 

Voor diegenen die denkt dat Maurice mensen belt . 
Het is een online enquête waar je voor wordt uitgenodigd. Vaste groep doorsnede kiezers.
Maurice de Hoax is al heel vroeg in 2016 Groen Links aan het promoten.
Hij geeft ze in tegenstelling tot andere peilbureaus, steevast 4 tot 6 zetels meer. Met de hoop dat de rest van de PvdA kiezers de grote massa gaat volgen richting Jesses. Handmatige correctie dus!

de Hond wordt niet voor niets aangeduid als De Hoax.
De man heeft het goochelen met cijfers tot een ware kunstvorm verheven.


Moet elke keer altijd een beetje lachen om die Excel screenshots van Maurice de Hond Kijk bijvoorbeeld eens naar de bovenste regel.. 
zetels, zonder hoofdletter in een afwijkend lettertype boven de kolom met partijen. TK2012 terwijl 'Tweede kamer 2012/nu' ook past.
Dan 

een datum op 3 regels, gevolgd door een datum op 2 regels.
Dan 

een kopje met de afkorting 'verschil t.o.v.' wat op zich prima is, alleen waarom dan in de volgende kolom 'verschil met' gebruiken.
En dan 

als afsluiter wel 'Eerste Kamer' uitgeschreven, maar dan weer zonder aan te geven of het de huidige zetelverdeling is of een voorspelling.
En: 
als iemand niet de moeite neemt de opmaak consistent te houden, hoe zorgvuldig is 'ie dan met de onderliggende formules?
WELNU, Als u als burger tevreden bent zoals het nu gaat moet je op gevestigde orde blijven stemmen.

TEVREDEN met de Dictatuur, Bilderberg partijen>  CDA, CU, VVD, PVDA, D66, GL 
Het is de oude POLITIEKE kliek die ons land naar de verdommenis  hebben geholpen. Hopelijk dat de men na jaren EU EN NATO afbraak een stuk wijzer is geworden (vooral ook gezien wat Obama in de USA en het midden oosten heeft gecreëerd).


Maar kijk gerust eens op de Nederlandse straat rond,
Tuig kunnen vrij hun gang gaan, mogen EU GEWILD niet uitgezet en aangepakt worden! De Nederlandse burger is vogelvrij en schietschijf! 
Brussel is een corrumperend zooitje! 
Defensie uitgekleed en Rutte daagt Poetin uit (Oekraïne)

Het tragische is dat ze hun meest gruwelijke misdaden zelfs beginnen te rechtvaardigen, en onze kleine burgerfoutjes als een soort zware criminaliteit gaat neerzetten.

Door een club oude Politiek , die belachelijke oude toneelstukjes uitvoeren om hun gebrek aan eergevoel te compenseren, die trouw zweren aan de Koning en vervolgens met hun rechterarmpje gestrekt , stram in de houding “Houzee” roepen…. Waar doet dat me toch aan denken…


We moeten overigens nu al oppassen voor DNA terreur
die er ongetwijfeld gaat komen waar ze hun misdaden in de schoenen van burgers gaan schuiven. Een ongekende vrijbrief voor de oude NOG EU politiek. Voor alle vormen van misbruik, onbetrouwbaar volk zoals nu aan de macht is en met DNA aan de haal laten gaan , is een levensgevaarlijke ontwikkeling. 
Als je bijvoorbeeld al commentaar op de dieven van de overheid hebt vinden ze zomaar toevallig je DNA op een verkracht kind of een vermoorde burger. 
Het is een vrijbrief voor pedo’s die alle eigen misbruik in iedere willekeurige burger zijn of haar schoenen kan schuiven.

Ook hebben we onze eigen computersystemen niet eens meer onder controle die liggen onder controle. Dat is alvast gemakkelijk met EEN EU overname straks.

Elk verlies van privacy is een gevaar voor de burger omdat het alleen maar tegen ons gebruikt word om ons te knechten en de witte boorden criminelen veilig te houden.
Elke reactie die niet EU welgevallig is kan worden gecensureerd.

Dus dan weet je aan welke kant ze staan,
dat zijn de EU Dictatuur partijen> CDA, CU, VVD, PVDA, D66, GL. 
Deze EU coalitie van VVD/CDA/GL/D66/PvdA. Groen Links is al met Rutte in Zee.

LET OP
De EU-commissie heeft al het stille voornemen om in 2018 al het contante geld in de EU-landen af te schaffen en te verbieden. 
Het contante geld zal worden afgeschaft om de weg vrij te maken voor totale afhankelijkheid van het wereldwijde computersysteem. 
Door middel van een chip in een plastic pas of in uw lichaam verschaft u zich toegang tot dit systeem.

Voor de mensen die denken dat het wel meevalt
Mensen die nooit in islamitische buurten en landen komen
Mensen die niet weten hoe de islamitische mentaliteit in elkaar zit.
Voor mensen die denken dat al die buitenlanders net zo zijn als wij
Dat zij denken zoals wij, dat zij opgegroeid zijn zoals wij, dat zij handelen zoals wij. Dat zij hun vrouw behandelen zoals wij, hun kinderen opvoeden zoals wij.
Voor mensen die denken dat de islam mensen leert nadenken
Hen leert om van de natuur te houden, van kunst, van muziek, van boeken, van schoonheid. Van houden van. Hen leert om respect te hebben, voor atheïsten, homo’s, christenen en andersgelovigen, andere culturen. Voor het land dat hen met open armen ontvangen heeft.
Voor al deze mensen zijn er deze traditionele oude politieke EU partijen.

Dat is dan uw alternatief?
Gewoon maar weer
DE OUDE DICTATORIALE EU POLITIEK stemmen? Want die deden het zo oh zo fantastisch? 
Het is relevant welk gedachtegoed je steunt. 
Dus wilt u meer EU en meer politieke islam faciliteren.  Hét kenmerk van de islam is dat de verschillende sektes die de islam voorstelt al sinds het begin van de islam met elkaar overhoop liggen, dan stemt u toch gewoon voor de gevestigde oude Politiek, met MAIDAN Verhofstadt kandidaat-voorzitter EU Parlement voorop.

Ooit worden Uw EU partijleiders allemaal opgepakt voor een Europees volkstribunaal!
Verraad en verkopen aan de EU, bedriegen en in gevaar brengen van het Nederlandse en Europese volk!
1. Het onaanvaardbaar dat 150 - Kamerleden het klaarblijkelijk normaal vinden dat Wilders al 12 jaar beschermd moet worden in deze ”Nep” democratische rechtstaat! 
2. Nog even wat over Obama, die vent is lelijk door de mand gevallen, eerst Israël verraden 
3.  en vervolgens islamitisch tuig uit gevangenenkamp Guantanamo Bay over Amerika te verspreiden, nog even voordat hij opstapt ! 
4. en nog even voordat hij opstapt ! MOMENTEEL ROLLEN OBAMA'S OORLOG TANKS OVER DE DUITSE WEGEN NAAR HET OOST-EUROPA!!! 

Uw oude EU partijen hebben hun kans gehad en er een zooitje van gemaakt, en vooral hun eigen zakken en kassen gevuld, en deze huidige wetteloosheid mogelijk gemaakt.
 


Nieuwe, jonge toekomst partijen lijken het gelukkig te begrijpen en zouden het tij mogelijk nog kunnen keren.  
Omdat zij het begrijpen. Omdat zij het weten.   
Minder derde werelders importeren en het terugdringen van de totalitaire EU is uitstekende visie op de economie. 
Wie die twee punten niet tot topprioriteit maakt heeft helemaal geen mogelijkheid nog iets van de NEDERLANDSE economie te maken. 
Vooral, ook omdat nu al 70% van de belangrijkste wetgeving voor EUNL door de antidemocraten in Brussel wordt bepaald en er in huidige EUNL geen politieke meerderheid is om deze EU antidemocraten de deur te wijzen.

Maar met 
EEN STEM OP ONZE NEXIT PARTIJEN 
Want de tijden zijn veranderd, burgers zijn zich zorgen gaan maken over wat er van het DE BURGER overblijft. 

FvD, VNL en de PVV zijn allemaal partijen waar je gerust voor een NEXIT op kan stemmen, En laat je niet bang maken door anti propaganda.

--- Programma punten zijn dus geen beloftes maar punten waarover onderhandeld moet worden om tot compromissen te komen.
Zonder compromis geen meerderheid en zonder meerderheid geen beleid. En als de FvD, VNL en de PVV samen gaan ziet het er veelbelovend uit.

De PVV heeft wel 1 probleem en dat is Wilders zelf.  
Zijn huidige manier van doen wekt aversie. Ik ben het in het algemeen wel met hem eens alleen de manier waarop hij soms mensen schoffeert staat dus op het spel. Als hij zijn boodschap zou brengen op de manier zoals Fortuin dit deed en zou kunnen zorgen dat mensen hem steunen die zich nu wel bij de  FVD gaan aansluiten. 

Of een stem op Martin Bosma, de wat meer beheerste en eminente man. Hij is helaas gedegradeerd op de nieuwe lijst van Wilders. En joost mag weten waarom.
Martin Bosma
die juist een sterke aantrekkingskracht heeft.
Ingewijden schatten dat de PVV bij de verkiezingen toch veel zetels gaat halen.
Dit omdat veel mensen niet voor hun PVV stem durven uit te komen nu (lees Dennis Honing) en dat in het stemhokje wel doen.


FvD  8 januari 2017
De strafpleiter
Theo Hiddema snijdt bij RTL 7  Harry Mens weer een aantal maatschappelijke thema’s aan. Zoals we van Theo Hiddema gewend zijn neemt hij daarbij geen blad voor de mond. 

Recent kwam in de publiciteit dat hij de politiek in gaat voor Forum voor Democratie, de politieke partij van oprichter Thierry Baudet. 
Bij de Kamerverkiezingen staat hij op plek twee. 

Forum voor Democratie maakt zich sterk voor directe democratie, door te pleiten voor bindende referenda en gekozen burgemeesters. 
FvD brengt het broodnodige intellect en de welbespraaktheid in de 2e kamer in stelling tegen de PC/linkse larie welke de MSM eindeloos herkauwen.

FvD werkt met alle partijen op alle mogelijke gebieden - dus ook met de PVV. 

Wij sluiten niemand uit, wij doen niet aan de kunstmatige tegenstellingen waar Nederland geen millimeter mee opschiet.
Dat zijn ouderwetse partijkartel-praktijken waar de kiezer schoon genoeg van heeft. 
Maar van een fusie of lijstverbinding tussen FVD en andere partijen is geen sprake.  FVD kiest haar eigen pad en gaat uit van eigen kracht.

FvD doet dit door de gevestigde traditionele partijen als het "partij kartel" te benoemen. De FvD manifesteert zich verder steeds meer als een partij die in staat is zich op een degelijke manier te formeren. 
Competentie is een belangrijke factor voor 'leveren'.

FVD wil het partijkartel openbreken.
Wij denken dat ons verouderde politieke stelsel waarbij (vaak incompetente) partijleden in alle sectoren van de samenleving de top-posities  bezetten een van de belangrijkste oorzaken is van de huidige stagnatie in Nederland. 
Als enige politieke beweging handelen wij vanuit een totaalvisie op de grote problematiek die nu in Nederland speelt: we hebben ongetwijfeld op bepaalde punten overlap met allerlei partijen, maar FVD wil niet alleen de symptomen van de huidige crisis aanpakken (zoals de ongecontroleerde immigratie, de uitzichtloze euro, het verslechterend onderwijs, en het onhoudbare zorgstelsel); vooral richten we ons op de achterliggende oorzaak: het politieke systeem zélf. 

Je gaat een huis niet verbouwen als de fundamenten verrot zijn. 
We moeten beginnen bij de basis: ons politieke systeem stamt uit 1848 en sluit niet meer aan bij deze tijd en bij de wensen van de kiezers.

 Ook wil de partij zo snel mogelijk referenda over de euro en open grenzen.
Meer informatie kunt u vinden op www.forumvoordemocratie.nl


De komende 2 maanden wordt eindelijk eens genieten met mijn Blog met het grootste vuurwerk op 15 maart.(champagne vast koud zet).

 
»DEEL»DEEL»DEEL»DEEL»DEEL»DEEL»
 


 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: