1/25/2017

EU wil asyl-pauze inlassen BANG voor rechtse partijen!! >>>>

'Mensenhandel is een bron van inkomsten'
- Het stilleggen van de migrantenstroom vergt de vernietiging van het business model van de mensensmokkelaars.
Hopelijk ook het stilleggen van de Migranten organenhandel!
-  Het stilleggen van de Opiumhandel!

Migrantenstroom naar Europa is geen toeval! Het is gepland en georkestreerd door mensen van binnen de EU en geleid door Angela Merkel


" EU-bobo's Juncker, Tusk en Muscat willen op zeer korte termijn de illegale migrantenstroom uit Libië droogleggen" 

Zo niet, waarschuwt Muscat, dan blazen Marine Le Pen en Geert Wilders - op het pluche gezet door miljoenen boze burgers - het hele Europese project op
 Uit angst vanwege de opkomende verkiezingen in de diverse EU-landen en de verschuiving naar rechts met een mogelijke exit van meer landen uit de EU.... 
De EU baan staat op de tocht!!!! TE  LAAT SUKKELS!

Trap er niet in mensen.  
De EU liegt net zo hard als Mark Rutte. Trap er niet in. Trap. Er. Niet. In.
EU Junkers plan- Even een pauze inlassen kan nooit kwaad. Na de verkiezingen kan je de schade weer inhalen. En er zal vast een alternatieve veerdienst worden opgezet, maar dan stiekem en kan het volk en iedereen kapot vallen. 
De politieke 'leiders van de EU' en ook van de EU landen met die zelfbenoemde graaiers die de EU - baantjescarrousel laten draaien moeten per direct en levenslang de gevangenis in!

MAAR het begint het te werken, een reden te meer om deze keer flink "rechts populistisch"te stemmen!! 

€11 miljard missen ze alweer al in de zorg, waar is dat geld gebleven?! Nou, ik weet het wel !!!! 
Ook hier - De EU financiert met Europees belastinggeld Turkse Gevangenissen!  Dit is het antwoord van de EU

Duizenden Afrikaanse-lijken ruim 4.500 hebben ze, en de links policore jankers op hun geweten !  
Goed, er zullen wel een paar echte vluchtelingen tussen zitten, eerlijk is eerlijk, maar het merendeel komt EU politiek gewild alleen uit economische overwegingen. EN HET MERENDEEL IS MANNELIJK!

De autochtone Europese bewoners van de diverse EU landen zijn doorlopend bedolven met  meestal mannelijke gelukzoekers, meestal analfabeten.
Deze krijgen van de overheid als doel, het leeg eten van onze sociale kassen. 
Deze mensen hebben weliswaar geen enkele toegevoegde waarde voor onze samenleving, zij blijven hangen in het sociale netwerk en richten een parallellen
samenleving in zoals iedereen kan inmiddels al kon waarnemen. 


Diegene die dit niet ziet is stekeblind, zij zullen zich als springhanen vermenigvuldigen, zij winnen het door gezinshereniging en via de baarmoeder. En wij hebben het nakijken en kunnen het doen met de Sharia.
En dit met dank aan onze hypocriete met extreemlinks gif vergiftigde ongekozen EU hufters, welke aangestuurd worden door de GMO's, banken en Bilderbergers.De EU is een ordinaire criminele PRIVE organisatie van het ergste soort. Je reinste dictatuur.
Uiteraard zitten er in veel EU landen hun lokale EU handlangers die met alle plezier het welzijn van de burgers, maar vooral die van onze kinderen en volgende generaties, op te offeren aan hun EU dictatuur en de dictatuur van de islam.


En dat allemaal vanwege het warme onderbuikgevoel van die volgevreten EU onderbuiken en het nog verder opblazen van hun reeds extreem opgeblazen EO ego's.
Met nog maar 36 % EUROPESE stemmen voor de EU ziet u hie een wanhopige


 De Libische kustwacht helpt migranten aan boord van een reddingsschip.
Verdiep u zich A.U.B. in het door de EU dictators omarmde misdadige Coudenhoven-Kalergi plan waarvoor Angela Merkel en Juncker al is onderscheiden. HET IS HUN DOEL!


The Coudenhove-Kalergi Plan – The Genocide Of The People Of Europe
 
 U snapt dan direct waar die krankzinnige Merkel uitspraak "Wir EU schaffen das" vandaan kwam. JA ALS ZE DOOR KUNNEN GAAN ZEKER !!
en ze gaan door ook in de Ukraine Donbass 

,,Danke Frau Merkel, danke Herr Steinmeier, frau Beck, Herr Brock, Frau von der Leien... Blut klebt an euren Händen!
 Danke für die Demokratie und die Freiheit, die Sie nach Ukraine gebracht haben indem Sie die Mörder an die Macht gebracht haben. 

Danke an öffentlich rechtliche unabhängige Medien in, die die Wahrheit darüber IMMER WIEDER berichten.,,


Bondskanselier Merkel gaat gewoon door met haar politiek van open armen: tijdens de Afrika-top van de EU sprak ze er met de staatschefs over hoe men “jonge Afrikanen legaal in Duitsland kan opnemen”. 
 
Alleen al in september werden er in Duitsland 122.000 nieuwe migranten geregistreerd 
 Die Welt concludeert dat de regering zelfs het globale overzicht over de migrantencrisis heeft verloren. 
 ‘Niemand weet hoeveel vluchtelingen er überhaupt in Duitsland zijn.’ 
Dat betekent dat de autoriteiten eveneens geen flauw idee hebben hoeveel van hen er al in de illegaliteit zijn verdwenen, en hoeveel van hen terroristen zijn die geduldig wachten op de beruchte “Dag X” om in heel Europa massaal aanslagen te gaan plegen.
 ‘Wir schaffen das’ bestaat niet meer voor ons burgers.
De krant Die Welt vraagt zich verbijsterd af waarom de regering sinds vorig jaar  de talloze waarschuwingen van de belangrijkste instanties naast zich neer heeft gelegd, en Merkel niet één van de aanbevolen noodmaatregelen over wilde nemen. 
Het Duitse asielrecht stelt klip en klaar dat vluchtelingen uit veilige landen geen recht op toelating hebben. Maar daar houdt niemand zich meer aan, vooral niet de kanselier Merkel.

Politieke chaos in Berlijn, verhoudingen compleet verziekt
 
‘Duitsland is zoals in geen tijden gespleten. 
De vraag hoeveel ontgrenzing deze republiek kan hebben zaait tweedracht tussen families en vrienden. 
Op sociale netwerken beschimpen tegenstanders en voorstanders van de kanselier elkaar en dichten elkaar duistere bedoelingen toe. 
Bij AfD betogingen wordt de regering beschuldigd van het plan om Duitsland ‘om te bevolken’, oftewel de autochtone bevolking te verwijderen door moslims. Omgekeerd worden critici van Merkels ‘wir schaffen das’ snel in de hoek van ‘rechts’ gezet.’
 
Ook in de regering rommelt het al tijden. 
Minister spreken elkaar tegen, worden door Merkel op het matje geroepen, staan dan weer even achter elkaar, maar nooit langer dan enkele dagen. Tegelijkertijd worden de gelanceerde plannen en proefballonnetjes almaar krankzinniger: Merkel wil nog meer Afrikanen uitnodigen en met vliegtuigen hierheen halen, en ook de SPD vindt dat de Duitse staat voortaan voor het vervoer van de asielzoekers moet zorgen, zodat die geen gebruik meer hoeven te maken van mensensmokkelaars.
 
Zelfs de in Berlijn hoog in aanzien staande CDU coryfee Clemens Binninger uit inmiddels openlijk kritiek op Merkel. ‘En als hij kwaad wordt, dan weet iedereen dat er écht problemen zijn.’ 
Binninger zei ten gehore van het hele parlement tegen Merkel dat
grenscontroles zonder vluchtelingen terug te sturen ‘geen zin hebben’. Bovendien bleken die aangekondigde controles in werkelijkheid niet of nauwelijks te worden gehouden.
 
 
Nog een indicatie van de politieke chaos in Berlijn: deelnemers berichtten dat CDU minister van Binnenlandse Zaken Thomas de Maizière tijdens een bespreking nogmaals had beweerd dat de grenzen niet te beschermen zijn. Daarop had fractievoorzitter Volker Kauder hem toegebeten: ‘Ja, net zoals bij de Libanese (misdaad)clans, waar wij ook niets meer tegen kunnen uitrichten.’ Daarop verlieten steeds meer afgevaardigden demonstratief de vergadering, totdat alleen oud minister van BiZa Hans-Peter Friedrich nog bij de kanselier aan tafel zat.
 
Merkel’ is inmiddels al van haar voetstuk gevallen, maar blijft desondanks krampachtig aan haar Coudenhove Kalergi open-grenzenbeleidplan vasthouden. Als niemand dit mens durft te stoppen zal ze zowel Duitsland als de rest van Europa naar de totale ondergang leiden.

Spanningen in Europa, Zweden staat op instorten.

Internationaal is de spanning eveneens om te snijden. 
Oost Europa wil al langer niets te maken hebben met de door Brussel geëiste massa immigratie van miljoenen moslims, en maakt op steeds meer plaatsen de grenzen letterlijk met muren, hekken en prikkeldraad dicht. Gelijk hebben ze .

Zelfs het ultralinkse Zweden keert zich nu van Merkels welkomsbeleid af en heeft grenscontroles ingevoerd. 
Zweedse ministers geven aan dat ‘de grenzen van het maakbare’ zijn bereikt, en dat de migranten voortaan maar in Duitsland moeten blijven.
 
Dat de Zweden het al veel te ver uit de hand hebben lopen is te zien in Malmöslim, waar dit jaar al 30 handgranaten explodeerden en straatgevechten aan de orde van de dag zijn. 
Zal dit ook onze toekomst worden als de massale immigratie niet onmiddellijk wordt stopgezet, maar vooral: wordt omgekeerd.
 
Het heeft lang geduurd –te lang-, maar inmiddels beginnen ook de bekende reguliere media in Duitsland –waaronder het gerenommeerde Zeit en Die Welt- tot hun eigen ontzetting te constateren dat Duitsland door het open-grenzenbeleid van Angela Merkel pijlsnel op de afgrond afstevent, en inmiddels zelfs op de rand van de ondergang balanceert. 

Journalisten vragen zich openlijk af of het nog wel goed komt met Duitsland en Europa. 
Daarmee erkennen ze impliciet dat de alternatieve media, die voortdurend fel hebben gewaarschuwd tegen de migranteninvasie, het van meet af aan bij het rechte eind hebben gehad.
Als je als 17 jarige MBO'er het nieuws volgt kon je dit al zien aankomen. 

Reken overigens maar dat tot 15 maart alle media diensten op zeer  pro EU scherp staan en ze door Rutte c.s. verdoemenis is beloofd als er wat in Nederland zou gebeuren.
Dus, nog 6/7 weekjes op scherp...Ondertussen wil de EU Commissie het Afrikafonds nieuw financieel leven inblazen.
Beloofd aan de DOOR DE VS INGESTELDE Afrikaanse leiders.
Eind 2015 als investeringsfonds voor hun landen, is de animo onder de Europese leiders om het te vullen tot nog toe zeer bescheiden: 80 miljoen euro van de lidstaten tegen 1,8 miljard vanuit het EU-budget. 


Terwijl het fonds bedoeld is om de hoofdoorzaak van migratie - armoede, werkloosheid - weg te nemen. Extra klemmend, omdat het bij degenen die in Italië aankomen vrijwel zonder uitzondering om economische migranten gaat.

De Commissie stelt ook een forse uitbreiding voor van de recent gestarte training van Libische matrozen en financiële hulp bij de reparatie en aanschaf van schepen door Libië. 
Voor dit jaar 2017  trekt de Commissie hiervoor 200 miljoen EUROPEES BELASTINGSGELD euro uit, een bescheiden bedrag vergeleken met de 6 miljard euro EUROPEES BELASTINGSGELD  die aan Turkije is toegezegd.
Brussel hoopt dat de EU lidstaten ook 200 miljoen BELASTINGGELD op tafel leggen.


Lees ook in "gekochte Journalisten" van Udo Ulfkotte.
die helaas gestorven is op 13 januari 2017.
 

Udo vocht altijd voor de waarheid, het is hem niet in dank afgenomen.
 ,,Al moet ik sterven voor waarheid ik heb het er voor over,,  zei hij.
 
Dit boek kwam in september 2014 al uit in Duitsland en veroorzaakte enorme schokgolven. 
De mate waarin de Duitse media bleken te zijn gekocht door allerlei schaduwinstellingen van de CIA en de Duitse Geheime Dienst (BND) om met pro-Amerikaanse en anti-Russische berichtgeving te komen en daarvoor nieuws te verdraaien of het gewoonweg zelf te verzinnen, werd tot dan toe slechts door weinigen geloofd.

En ook verschillende Duitse topjournalisten hebben toegegeven dat de regering rechtstreeks bepaalt wat er in het nieuws komt en wat niet.
Asielzoekergeweld en de kosten van de immigratiecrisis mochten niet in het nieuws komen..


Ik wil de EU firma in mijn leven na jarenland dit Blog te vol te typen voor mijn en uw kinderen en of kleinkinderen, liefst de komende jaren, zien vernietigd worden. 

Ik wil hetzelfde gevoel hebben als mensen tijdens de bevrijding. 
Deze ellende heeft al zoveel kapot gemaakt, op allerlei fronten, en hetgeen waarvoor het opgericht werd, centen verdienen, hebben ze niet waargemaakt.
 Na JAREN recessie meer en meer  HOGE werkeloosheid en armoede. 

Op de veroorzakers wacht 
 HET EUROPESE UNIE TRIBUNAAL
- Ter documentatie, vervolging en berechting van individuen die verantwoordelijkheid claimen in publieke- en overheidsdienst gedurende het zelf destructieve bestaan van de EU in Europa.
Verantwoordelijk voor de uitvoering van valse belastinggeld transacties, illegale overeenkomsten en verdragen.
Het installeren van onderdrukkende bureaucratie en regelgeving over de vrije volkeren van Europa.
Het opofferen van levens en veiligheid om autoriteit te behouden boven vrijheid. 

Zichzelf verrijken met publieke gelden en het creëren van de last van schulden, gedragen door toekomstige generaties en kinderen in Europa.


TOT SLOT

Let maar op, in Amerika dit jaar weer 5% + groei, 
 Sinds de opvolger van Bush de oorlog in Afghanistan geïntensiveerd en Libië aangevallen. Aangezien nog lang niet alle Amerikanen weg zijn uit Irak, zijn de VS betrokken bij illegale militaire ,,landgrabbing,, operaties in drie islamitische landen. 

Krachtens de War Powers-wet moet een president vijandelijkheden na zestig dagen beëindigen, of autorisatie van het Congres verkrijgen. 
De oorlogsresident Obama heeft geen van beide gedaan.

Zijn adviseurs betogen dat de Libië-missie strikt genomen niet alleen geen oorlog is, maar zelfs geen 'vijandelijkheden' bevat.

Obama's buitenlandbeleid vertoont frappante gelijkenissen met de buitenlandse 'vrijheidsagenda' van Bush.
"Obama eindigt als de grootse oorlogs-president. Hij heeft geen enkele dag geregeerd zonder oorlog te voeren"
Steeds meer VS Democraten vroegen hun president te stoppen met zijn 'internationale oorlogs- avonturen', om zich te richten op nation building in de VS: infrastructuur, economisch herstel.
Maar nee, jonge Amerikaanse en Europese mannen en vrouwen van onschatbare waarde werden door Obama geslachtofferd op het altaar van zijn arrogantie en hebzucht.Het begin van de bevrijding Europa is begonnen nu de Neocons , de Oorlogspresident Obama, Clintons etc. op het toneel van Europa zijn verdwenen
- Met Trump gaat het goed met de Amerikaanse beurskoersen.  
De Dow Jones bedroeg nog nooit meer dan 20.000 punten – vandaag om 16.30 uur haalde hij 20.050,79 punten. 
De Amerikaanse financiële markten krijgen vleugels door de verwachting dat Trump met zijn politiek voor economische groei zal zorgen.epoch-times


Bijna een week na de ambtsaanvaarding van Donald Trump is de Amerikaanse aandelenindex Dow Jones naar een record geklommen. Al in de eerste minuut na het begin van de handel op Wall Street in New York brak de Dow Jones woensdag door de grens van 20.000 punten.

De Dow jones was nog nooit hoger dan 20.000 punten – vandaag om 16.30 uur haalde hij 20.050,79 punten. (stand 19.10 uur: 20,068,31)

Nadat de Amerikaanse president de bouw van de oliepijplijn door Obama ongedaan had gemaakt, namen de papieren van de oliesector zoals die van Chevron of ConocoPhillips duidelijk in waarde toe.


“We zullen zien of we deze pijpleiding voor elkaar kunnen krijgen”, zei de Amerikaanse president Donald Trump en ondertekende het desbetreffende decreet. Het gaat daarin om de oliepijplijn Keystone XL en Dakota Access. Trump wil bereiken dat er voor de pijpleidingen staal uit amerikaanse fabrieken gebruikt wordt. Het reservaat Standing Rock verklaarde dat men beroep wil aantekenen tegen Trump´s beslissing.


Sinds de overwinning van Trump bij de presidentsverkiezingen in november hebben de Amerikaanse beurskoersen de wind in de rug. 

De Dow Jones had al kort na de verkiezingen een nieuw record gehaald. De Amerikaanse financiële markten krijgen vleugels door de verwachting dat Trump met zijn politiek voor economische groei zal zorgen in zijn eigen land.
Bron: www.epochtimes.deGeen opmerkingen: