1/20/2017

EU staat nu bloot zonder de hulp van USA

Nu zal Merkel gaan bepalen wat er in Europa gebeurt.
Zij laat alle grenzen open zonder overleg met de andere EU landen.  Zij vaart haar eigen koers en de andere landen kunnen verzuipen. Opgegroeid in de DDR, opgevoed in de DDR, uit een vrijwillig uit WestDuitsland vertrokken gezin naar de DDR, heeft zij in betrekkelijk korte tijd op heel veel bestuursposten mensen uit de voormalige DDR gezet. Merkel is een groot gevaar. 
Duitsland is al door het ontbreken van een onafhankelijke pers aldaar volledig afgegleden naar een policor dictatuur.

  
Frans Timmermans begon alvast heel achterbaks in 2012 over het belang van de Duitse taal.
Welnu, in 2012 wisten we niet beter maar nu wel,.......

Europe's "refugee" crisis and the Kalergi plan for white genocide ...
Merkel heeft evenals Van Rompuy een medaille gekregen voor haar bijdragen voor de uitvoering van het Coudenhoven-Kalergi plan dat als leidraadvoor het EU beleid dientZe geven zichzelf en elkaar maar medailles want een ander doet het niet meer Ze krijgen  een eredoctoraat waar ze eigenlijk een dwangbuis en levenslange opsluiting verdienen.


Maar de EU staat nu bloot zonder de hulp van VS en nu zijn ze bang dat de burgers van Europa wakker worden.

Als toonbeeld van historische EU irrationaliteit en hysterische emotionaliteit is deze speech de moeite waard om te zien . EN JE WEET NIET WAT JE HOORT EN ZIET !  

Een volgevreten bolle frans-timmermans die bijna explodeert voor een orgastisch klappend Eurovolk. Omdat ze samen toch nog  een geweldige en profijtelijke toekomst tegemoet willen behouden. Even lijkt het zelfs zo erg, dat door de oplopende bloeddruk z'n hoofd gelijke een champagnekurk uit de boord zou ploppen.

Je moet het maar durven om een man (meneer Farage) wiens kinderen met de dood bedreigd worden, voor wegloper uit te maken.
- Je moet het maar durven om als ongekozen nietsnut een preek over democratie te beginnen.
- Je moet het maar durven, om als loopjongen van een alcoholist trots uit te stralen.
Hoopvol is dat deze ongelooflijke charlatan met een talenfetish en ontsproten aan de PVDA burelen, door een deel van het *kuch* parlement werd weggehoond. Dat is dan weer een verschilletje met 1938 München    

Het enige echte aan de man frans-timmermans  is zijn banksaldo. Frans gaat over lijken. 193 om precies te zijn. #MH17– helaas
Iedereen schreeuwt in het EU parlement. En ze zijn allemaal erg grof, en beledigen heel makkelijk iedere niet EU fan. Het begint heel vervelend te worden. Ze zijn bang, verschrikkelijk bang. Want ze weten dat dit niet goed gaat aflopen.Want,  wist u overigens dat het eu parlement een te lage opkomst bij verkiezingen had,  37,3% om ook nog eens te claimen dat het de Europese bevolking vertegenwoordigd!
Dus met welk democratisch mandaat? Een minderheid van de Europese bevolking heeft zijn stem uitgebracht voor dat nepparlement. Als de kiesdeler was bepaald door het aantal stemgerechtigden zat er helemaal niemand in die zaal. 

Reminder: Nobody voted for Mr. Timmermans. Not in the Netherlands. And sure as hell not in the rest of the EU. Farage kreeg 52% van de Britse stemmen.
Geenpeil kreeg 61% van de Nederlandse stemmen.
Oostenrijk stemde voor 50% op een anti Europese FPO
We hoeven die stemmen niet te gaan halen, die EXIT stem is er al!


Het EU parlement heeft, op basis van de opkomst, amper een democratisch mandaat. Het ideaal van een volksvertegenwoordiging, die de belangen van het volk dient en onder controle van het volk staat gaat al lang niet meer op voor de EU.
In de hoop dat er een dwangbuis voor Timmermans klaar ligt, wel een sterk aangepaste versie en vastgenaaid om tevoorkomen dat hij de armen omhoog werpt en roept sich heil EU

Het enige waar mensen zoals Juncker, Tusk en Timmerfrans dat broze mandaat voor willen gebruiken is om een federale dictatuur te stichten. voor hun eigen banksaldo.
Voor enige onderbouwing van mijn mening hoef ik u alleen maar te verwijzen naar de uitspraken van eerdergenoemde heren, de geheimhoudingscultuur van de EU en de neiging om zo snel mogelijk de soevereiniteit van de lidstaten te slopen. 


Het EU schorem dat in Kiev als een stelletje baldadige pubers op schoolreisje stonden te brallen
 
"We have won"  nog hebben ze gelijk.
En Timmerfrans imiteert Mussolini. Een liegende zichzelf overschreeuwende 'socialist' Frans  Timmermans en een nog erger zooitje EU figuren die voor deze leugenaar de handjes op elkaar petste. 
 Een zoveelste trieste vertoning van de EU / aan de psychopathische propaganda-toespraak (NSDAP waardig) van rode Timmermans: 'De EU is juist heel democratisch'' roeptoetert de demogoog...Het gejuich en de staande ovatie van een deel van het EU parlement in reactie op zijn emotionele en opzwepende gekraai is ontluisterend en ook beangstigend.. 
En zulks ambieert dus Straks controle ook over een eigen EU leger .


Ik zou hier een illuster rijtje namen in zalen met toespraken kunnen plaatsen... maar de meesten van u weten wel zelf 'historische toespraken' via Google te vinden. Als we tien jaar verder zijn stampen de met ijzer beslagen laarzen door onze stille straten.

"Die (EU) fahne hoch, die Reihen fest geschlossen!
EU marschiert mit ruhig festem Schritt weiter nu zonder VS Mandaat ."
 - Ik denk dat de EU moet worden vernietigd- Want ik vrees dat ze echt denken dat ze het "volk van 500 miljoen" vertegenwoordigen!
en in Brussel, politiek gelden alleen de regels van het geld, geleid en beschermt door een chaperonne genaamd macht. Voor wat het waard is. Salut aan de FVD doorzetters, hier en elders. 
NEXIT Artikel 50 aanvragen, wetgeving ontvlechten, onderhandelingen en tegelijkertijd heel veel nieuwe handelsverdragen leggen...
  
Moge het oordeel van het Nederlandse volk onverbiddelijk zijn als dat EU stel over 10 jaar voor onze tuchtraad verschijnt....
 

Geen opmerkingen: