1/20/2017

Dijsselbloem, de pseudo-econoom, heeft het over Nederland.

Houd de afspraken die multinationals met de Belastingdienst hebben gemaakt achter gesloten deuren!  Dat stellen de huidiige regeringspartijen VVD en de PvdA. Het CDA en D66 zijn eveneens deze mening toegedaan. Waar zijn de ballen in Holland? Geen journalist noch parlementarier die zich eraan waagt te onderzoeken hoe en waaraan de bezuinigingen en de explosief gestegen staatsschuld besteed wordt. Met Kamerleden die de belangen van vooral zichzelf in de gaten houden.

PvdA Dijsselbloem, de pseudo-econoom, van de Wageningse Boerenschool doet een voorspelling over Brexit.  ,,De Britten worden straatarm als ze de EU verlaten en de Nederlanders worden schathemeltjerijk als ze er in blijven,.  
Zijn PvdA heeft NL niets dan armoede en verloedering bezorgd.

 "Onze eigen VVD Min Rutte wikkelt er bijvoorbeeld tegenover NRC geen doekjes om en schetste een Brits horrorscenario voor 2037. 'Totaal verouderd, enorme werkloosheid, totaal verpauperd."
 -
Hebben ze het over Nederland?
In NL lopen de salarissen van NIEUWE werknemers zwaar achter bij de zittende.
Ofwel, de economie loopt gewoon langzaam leeg.Totaal verouderd, enorme werkloosheid, totaal verpauperd. Dat is Nederland in 2017.

De vernietiging van de sociale cohesie in de EU landen en de ondergang van de autochtone bevolkingen zoals ook al door Peter Sutherland van de VN werd geëist. Een heilstaat naar Zweeds model. Ik word hier misselijk van, vooral de achterliggende brutaliteit van de huidige politiek!

De EU is een piramidespel. En om de piramide in stand te houden zal elke gokbaas angst en dwang gebruiken.
"het zijn wel ratten die Engelsen"...Ratten die als eerste vluchten is een teken dat een schip galt zinken. 

 De niet-EU landen Noorwegen en Zwitserland doen het ruimschoots beter dan EU landen. Het VK is nu al de snelst groeiende economie van de G7. 
De EU zal proberen de duimschroeven aan te draaien door moeilijk te doen over een vrijhandelsverdrag met het VK, maar dat bewijst alleen maar dat de intentie van EU niet het creëren van welvaart is, maar macht. Een extra argument voor het Brexit en Nexit!


De marionetten uit het Brusselse daarentegen hanteren EEN regel, ikke ikke de rest kan stikken!!.


HET OUDE POLITIEK KARTEL.
Op 15 maart zal blijken hoe serieus de Nederlandse kiezer Dijsselbloem (PvdA) en Rutte (VVD) nemen, gokje mijnerzijds is dat de kiezers beide heren liever niet meer terugziet in het kabinet.


Forum is met zijn internetcampagne gelukkig al uitgegroeid tot een van de succesvolste partijen  :

De Burgerpartij FVD leert dus van verkiezingscampagnes in het buitenland en passen de nieuwste digitale mogelijkheden toe voor een stille inhaalslag die zich voltrekt buiten de belevingswereld van peilers en journalisten. Geweldig!

Bij het Brexitreferendum en de Amerikaanse presidentsverkiezingen lieten de oude media zich ook overvallen door de verraderlijke digitale onderstroom onder het kalme oppervlak van de traditionele voorspellingen. 

Juist in Nederland, met zijn meerpartijensysteem en dus veel verschillende, grote en kleine campagnes, kunnen we op een spannende uitslag rekenen.  


Forum voor Democratie : ook in uw regio!

Help FVD met het halen van de benodigde ondersteuningsverklaringen.

Om mee te mogen doen aan de verkiezingen heeft FVD in iedere kieskring 30 ondersteuningsverklaringen nodig en 10 ondersteuningsverklaringen op Bonaire.
Wat moet je doen?
 1. Print de ondersteuningsverklaring (klik hier).
 2. Ga vervolgens naar het gemeentehuis, van de gemeente waar je ingeschreven staat, met een nog niet ingevuld formulier en een geldig identificatiebewijs.
 3. Vul het formulier in het bijzijn van de ambtenaar in en laat de ambtenaar het formulier stempelen.
 4. Scan de compleet ingevulde ondersteuningsverklaring en stuur hem naar osv@fvd.nl of als dat niet lukt per post (maar wel voor 26 januari 2017) naar:

  FVD
  Postbus 10116
  1001 EC  Amsterdam

LET OP
 • Het indienen van ondersteuningsverklaringen kan alleen van 16 tot 29 januari 2017!
 • Je moet 18 jaar of ouder zijn op het moment van tekenen van de ondersteuningsverklaring
 • Je moet in bezit zijn van een geldig legitimatiebewijs/

Geen opmerkingen: