1/08/2017

Berlijn anonimiseert slachtoffers, wederom in Duitsland

- Over de uitlatingen van Thomas de Maizière.
- Islamterreur in Duitsland: 
Waarom de slachtoffers in Duitsland geen gezicht moeten krijgen.
Alsof ze nooit bestaan hebben, ze mogen geen gezicht of naam hebben, ze moeten vergeten worden.
Het Duitse volk zijn mond houden en accepteren dat er weer 12 mensen zijn vermoord, iedereen heeft het er een paar dagen over en
verder hoor je niets, in hun ogen is een mensen leven niets waard.
FOTO SCHEIN Gedenkgottesdienst für Berliner Opfer
Trauergottesdienst in der Gedächtniskirche. Zur Schweigeminute fassen sich Berlins Regierender Bürgermeister Michael Müller (SPD, r-l), Daniela Schadt, Bundespräsident Joachim Gauck, Bundeskanzlerin Angela Merkel, Bundestagspräsident Norbert Lammert, der Präsident des Berliner Abgeordnetenhauses Ralf Wieland sowie Bundesratspräsidentin Malu Dreyer an den Händen.


Onbelangrijk, Ongeïnteresseerd, Onpersoonlijk, Ongevoelig……..Onmenselijk.

Toen de Duitse minister van Binnenlandse Zaken, Thomas de Maizière, na het verschrikkelijke ISIS-bloedbad op de kerstmarkt in Berlijn het devies uitgaf: “We zullen moeten leven met de terreur”, zei hij dat niet zomaar. Nee, het was een samenvatting van datgene wat men tot nu toe van de kant van de regering met het oog op de onder het etiket “vluchtelingen” het land binnengehaalde radicaalislamitische terreur gedaan heeft en in de toekomst nog van plan is te gaan doen.


Net zoals daarvoor bij de andere overvallen van de Allahu-Akbar-terreur was nu definitief duidelijk: over de ideologische achtergrond van de daders wordt zo lang mogelijk gezwegen, net zoals er met betrekking tot de omvang van de daad alleen zoveel wordt vrijgegeven als absoluut noodzakelijk is.


De slachtoffers van de terreur mogen überhaupt niet voorkomen. Veel mensen vroegen zich immers afgelopen zomer bij het bloedbad met de bijl door een radicaalislamitische “asielzoeker” in een lokale trein in Noord-Beieren al af waarom Merkel of een andere vooraanstaande politicus het uit Azië afkomstige zwaar gewonde slachtoffer en haar familieleden zelfs niet eens in het ziekenhuis bezocht. Dat ze op een gegeven moment heel stilletjes uit Duitsland verdwenen, was enkele media dan nog een kleine melding waard.


Daarom past het nu helemaal niet in het concept van de appeasende hoge ambtenaren aan het hof van Merkel dat nu steeds meer slachtoffers van de terreuraanslag op de Breitscheidplatz in Berlijn het woord nemen. 
En met een bericht van de “Tagesspiegel” zelfs voor het eerst enig gehoor vinden in de Duitse mainstream media. 

Daarin lezen we:

“Na de terreuraanslag op de Breitscheidplatz komt er steeds meer kritiek op de omgang met de slachtoffers. 
Familieleden beklagen een ´ontbrekende herdenkingscultuur´ door de staat en de deelstaat Berlijn. Terwijl veel inwoners en toeristen met bloemen en kaarsen op de Breitscheidplatz nog steeds hun deelneming betuigen, zou er van de
regerenden in Berlijn alleen maar te horen zijn dat men zo snel mogelijk tot de normaliteit zou moeten overgaan, zei de vrouw van een zwaargewond
slachtoffer.”


Het zou schaamteloos zijn dat het Duitse parlement niet eens bijeenkwam voor een herdenkingsminuut en blijkbaar ook een officiële herdenking tot iedere prijs wil vermijden.


Het is een perfide gedrag van de Duitse politici moreel gezien ook ,  vanuit het
perspectief van de BRD regering:  
daarmee dient bewust vermeden te worden dat de burgers in Duitsland empathie met de slachtoffers krijgen en daarna woede op de terroristen en hun EU politieke helpers en handlangers voelen.


Zo´n woede zou er namelijk toe kunnen leiden dat een grote hoeveelheid burgers zijn angst overwint, zijn veilige zone verlaat en politiek actief wordt – tegen diegenen die de ongecontroleerde, deels zelfs illegale komst van miljoenen migranten geïnitieerd en mogelijk gemaakt hebben.


Op deze manier verdedigen zulke politici en de hun belangen
vertegenwoordigende media echter niet alleen hun eigen macht, ze laten het niet alleen aan een herdenkingscultuur ontbreken, 
zoals Alexander Kissler in opmerkte, in cicero  Die falschen Toten

Nee, nog veel heftiger: ze bestraffen de slachtoffers met de ergste van alle straffen, die al in de Klassieke Oudheid bekend was: de damnatio memoriae – de vervloeking van de nagedachtenis van deze slachtoffers.


Wie op deze manier uit puur eigen- respectievelijk machtsbelang bereid is om over lijken te gaan, toont een opvallend handlangerschap met de barbarij van de terroristen heeft moreel ieder kapitaal verspeeld.
Bron: https://philosophia-perennis.comAuteur: David Berger
Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron 


Over de uitlatingen van Thomas de Maizière.
we zullen moeten leven met de terreur volgens Maziere...... Nee er zou helemaal geen terreur moeten zijn, de regeringen moeten de burgers er tegen beschermen en goede controles uitvoeren op al die mensen die binnen blijven stromen.
 
De heersende denkrichting stelt vast hoe er door IEDEREEN gedacht moet worden. 
De opvattingen van de partij bedienen zich van een nieuwe betekenis van woorden (‘Newspeak’ = ‘nieuw spraak’), geschiedenisvervalsing!
en gedachtemanipulatie van de Duitse burger.
Ook De EU werkt af en toe met wegsluizen van onprettige gegevens.

“Bijstelling” van de geschiedenis en woorden anders gaan gebruiken zijn machtige middelen om de menselijke geest volledig op een dwaalspoor te brengen. 

“1984” leert: “Wanneer woorden hun betekenis verliezen en mensen niet over voldoende woorden beschikken om hun gedachten uit te kunnen drukken, kunnen zij niet alleen niet meer spreken maar ook niet meer denken”! 

Nu al is iedereen die het met politiek-correct niet eens is een ultrarechtse, hatende persoon geworden en wanneer je je kritisch uitlaat over de islam ben je hoe dan ook racistisch… een voorbeeld van NEWSPEAK!

lees verder uit het  Artikel van Henk V. in dezen: 

Geen opmerkingen: