1/28/2017

1907- Geopolitiek vraagt vooruit te denken. Zij Doen Dat.

De touwtjestrekkers deden razensnel een ‘shifting gears’

Hillary,
Don’t let the press fool you. You have taken far too much from the American people and I’ve been assured by the incoming Attorney General as well as ranking members of congress that you’ll spend most of 2017 behind bars. Shame on you for trying to deceive the American people.
Regards,
Donald

 

Hedgefondsmanager: “Trump verijdelde plan van Soros om Nieuwe Wereldorde te installeren”

De Brits-Amerikaanse hedgefondsmanager en financieel analist Mitch Feierstein claimt dat Donald Trump precies op tijd aan de macht is gekomen.

Hij kon voorkomen dat miljardair George Soros en Bill en Hillary Clinton het handelsverdrag TPP er in het geheim doordrukten, vertelde hij aan Sputnik.

“George Soros en Clinton Inc. waren er bijna in geslaagd om een ondoorzichtige Nieuwe Wereldorde te installeren,” zei Feierstein, die 38 jaar in New York, Tokio en Londen heeft gewerkt.


Poel van verderf
Maandag kondigde president Trump aan een streep te zetten door het handelsverdrag, waarover jaren werd onderhandeld door 12 landen rond de Stille Oceaan.

“Vergeet de Nieuwe Wereldorde van Soros,” aldus de hedgefondsmanager. “Er is een nieuwe sheriff in Washington – Donald Trump – om de poel van verderf te dempen.”

Het topgeheime vrijhandelsverdrag TTP was één van de ergste handelsakkoorden die de ‘cultuur van corruptie’ in Washington ooit heeft voortgebracht, aldus Feierstein.

Multinationals
“Hoe kun je als weldenkend of soeverein individu een geheim ‘handelsakkoord’ ondersteunen dat niet transparant is en is opgesteld door multinationals?” vroeg hij zich af.
TPP moest ervoor zorgen dat de grote corporaties die de ‘regels’ bedenken geen verantwoording meer hoeven af te leggen en kunnen doen wat ze maar willen, legde hij uit.


En blijft  TTIP voor europa  NOG GELDIG meneer Trump !!

Bekroning
“TPP was en TTIP IS Obama’s ‘bekroning’ van 35 jaar neoliberalisme gefinancierd door oligarchen die in dienst staan van oligarchieën,” merkte hij op.
De Brits-Amerikaanse hedgefondsmanager Feierstein werkt overigens  als columnist voor The Independent en de Huffington Post. Eerder was hij werkzaam voor de Daily Mail.

 - Trojaans Paard ¿ “Keep your friends close, but your enemy closer!”

Als hij, Trump een eerlijke kans wil hebben zal hij diversen figuren als Soros de pas af moeten snijden door een “executive order” uit te vaardigen die hun macht inperkt.  
Het geheel staat momenteel bol van de tegenstrijdigheden dat je niet meer weet wat goed of slecht is, iets wat natuurlijk het streven is van de cabal, het zaaien van verwarring en verdeeldheid.

En George Soros maakt hier overal de dienst uit samen met Qatar, Saudi Arabië, Marokko en Koeweit! Hun wapen de zogenaamde “Linksen” en de westerse media en vele andere “linkse” instellingen en gebedshuizen in Nederland en Europa er wordt hiervoor met vele miljoenen gesponsord! OOK LINKSE POLITICI !!
- Rechts wil vrede met Rusland en Links wil het vuur van oorlog aanwakkeren..  We leven in een vreemde wereld .
De globalistische typetjes  waren en blijven op oorlog uit met de Russen. Het is een clash tussen de globalisten - de oorlogsmachinisten, die sinds begin jaren zeventig een situatie van voortdurend gewapend conflict hebben aan geslingerd, gesteund op een fiat-geldsysteem met ponzi-elementen - en de soevereine staat.
  
https://www.nrc.nl/nieuws/2016/08/19/de-lange-arm-van-george-soros-3868791-a1517088

 -
https://www.jdreport.com/george-soros-trump-is-een-bedreiging-voor-de-new-world-order/

-
http://overpassesforamerica.com/?p=19007

Trump komt -kennelijk - uit kamp Rockerfeller en is duidelijk pro Israël. Hij is voor het uitbreiden Israëlisch nederzettingen in Palestina, groot Israël is onderdeel nwo plan.. 
Trump is een pion voor zionistische nwo agenda en laat Wilders en Le Pen nou toevallig nou ook pro israel zijn. 
Dit lijkt wel een agenda, een- hele- oude - agenda , welke trouwens ook in religieuze boeken verwerkt zijn .
Alleen noemen zij het profetieën
. Met andere woorden, verdeel en heers.
 

De NWO is trouwens al meerdere keren geïmplementeerd.
De laatste was het overnemen van de wereldheerschappij door de USA (opgezet als een Vrijmetselarij project in de 18e eeuw.
Evenals de Franse en Russische revoluties om er maar 2 te noemen,  militair EN economisch en met de oprichting v.d. FED in 1913 was daar toen al een grote stap mee gezet .

Ik denk dat we in de laatste fase zitten van het omzetten naar een totalitaire, technocratische werelddictatuur. 
Mbv alle technologische ontwikkelingen, aka het digi tijdperk van de laatste decennia.

Ook trump is een ingewijdde puppet, die momenteel op handen gedragen wordt en straks de NWO plannen voortzet, maar dan op een andere manier, zijn manier.
Hij heeft de clinton’s derde wereldoorlog wellicht uitgesteld, maar ook hij komt uit dezelfde DC renstal van waaruit ze alle volksvertegenwoordigers aansturen.

Britse May zei vandaag dat in hun gesprek in het Witte Huis, OOK zij JA net als Trump 100% achter de NAVO staat.


2016- hier in een video _ Theresa May Would use Britain's Nuclear Deterrent

2017- May voegde bij Trump nog toe dat de NAVO ook de hoeksteen is van de strijd tegen terreur en ook cybercrime. . .= codetaal voor nog een tandje bij Rusland demoniseren, en (ons) internetverkeer en soc. media te censureren).
Trump komt bij mij niet over als een puur integer persoon hoe zal hij in de toekomst functioneren daar draait het om......


Met Clinton struikelen – zijn we door het oog van de naald gegaan.
(n.b.: Trump – in een interview: “Hillary verloor niet zomaar, Hillary was ingestort (collapsed)”


De macht-makers, de touwtjestrekkers deden razensnel een ‘shifting gears’ Een ander jasje een ander kleurtje. Dag 1 regent het ‘Executive Orders’, decreten – een snel dictatoriaal regie.

Gisteren vernam ik
dat (het al decennia kwakkelende) Japan al bijna klaar was met een handelsverdrag met China. 
De VS wil China aanvallen. Dus belette Japan dat. Dat is makkelijk voor de VS. Immers, dmv. van 2 atoombommen is Japan voor Ewig een vazalstaat.
Vandaag dook er opeens een bericht op de nb. de EU binnen enkele weken klaar zal zijn met een vrijhandelsverdrag met Japan!

Wij – als burger – hebben absoluut geen behoefte een (nog weer) zgn. vrijhandelsverdragen. 

Wij de ontslagrondes, kosten, schade en overige nadelen – de multinationals de (belastingvrije) winsten, zonder mvo- en andere noodzakelijke regulering. ‘Vrijhandelsverdragen’ is codetaal voor globalisering.

De Vergeet niet riedel, de VS is geen land, en is al helemaal niet democratisch.
Het is een 1-partijen stelsel, met 2 smaken.
Het heeft geen regering, wel een administratie.
De administratie moet gewoon uitvoeren wat de aandeelhouders van Corporate D.C. verordenen.

HISTORY- in WOII waren het de VS en UK die een combine aangingen.
DEZE 2 LANDEN leidden Hitler op, en stuurden hem naar Duitsland. De afloop kennen we.


leestips: https://www.dailykos.com/stories/2016/12/21/1613224/-Trump-Infrastructure-Toll-Road-To-Hell

De beste commentaren ter zake sinds Trump’s bombastische opkomst/vervanging  
http://marketupdate.nl/nieuws/geopolitiek/video-joost-niemoller-en-karel-wolferen-trump/

Trump: is een meester van de virtual reality,une narcist, legendarisch slecht in de omgang met mensen die voor hem werken, een bullebak aan het hoofd van de US Army De grootste terreurorganisatie ter wereld; met specialiteit: bommentapijten, D.U., verhongeren van burgers door sancties, urban warfare, propaganda, kleurenrevoluties, IS doodseskaders welke van land naar land recyclen, etc.
 -
Trump’s Art – Posing as Reformer Without attacking Power
Nog maar es herhalen: Samuel Jared Taylor is said to have created the ‘alt-right’, the people who support Donald Trump. Taylor describes himself as a being “racialist”.


A list of Donald Trump presidential campaign endorsements, 2016 includes the names of:
John Bolton, Dick Cheney, Donald Rumsfeld, James Woolsey, and Michael T. Flynn (Director of the Defense Intelligence Agency).
And, Rudy Giuliani, Rupert Murdoch, Conrad Black, Pamela Geller, Sheldon Adelson, Melanie Phillips, Jerry Falwell, David Horrowitz and David Duke. TRUMP’S RICH AND INTELLIGENT SUPPORTERS. 


(De VN heeft blauwdrukken waarin de doelstelling staat!, ‘Agenda 2030’;
COP21 ging niet om de opwarming te remmen, of het klimaat te beheersen; toch om de Wereldregering te lanceren, op te dringen – en carbon te gebruiken om meer belastingen af te romen, en welvaart te onteigenen.


Geopolitiek vraagt om zetten vooruit te denken. Zij doen dat. 
Wij reageren op iedere scheet. Zij weten dat. En exploiteren onze onwetendheid en kortzichtigheid.

Nogmaals, ook wetende dat de VS president eigenlijk geen macht heeft. Benjamin Franklin liep daar al tegen aan, 
Nixon eveneens,
JFK, Roosevelt,  
J-F Kennedy ook Carter realiseerde zich dat er geen keus was dan precies dat te doen wat de Schaduwregering (indirect; via agenten/adviseurs) zie wat hij zou moeten doen.

Trump is niet te volgen- . Met 1 pennenstreek – te snel,  te  ondemocratisch – en heeft wellicht ook geen emotie voor kritiek.
Teveel showbizz behendig uit alle beelden gemonteerd. Fel rode stropdassen, en licht-gewichtig doen –

De analyse van George Soros snijdt WEER hout ! : ‘Trumping the New World Order’
Gearóid Ó Colmáin Irish journalist and political analyst based in Paris. His work focuses on globalisation, geopolitics and class struggle.
“A Sorosite onslaught of race riots and terrorism will be grist to their reactionary mill.
That is why Trumpism must become a stepping stone towards a popular front against monopoly capitalism. 

But we should not overlook the fact that Trump still represents ruling class interests and had considerable support from sections of the oligarchy, such as Rupert Murdoch and Sheldon Adelson.”
http://www.gearoidocolmain.org/trumping-the-new-world-order/

Meet the Neocons, 9/11 Criminals and Goldman Bankers On Team Trump http://www.blacklistednews.com/Meet_the_Neocons,_911_Criminals_and_Goldman_Bankers_On_Team_Trump/55231/0/38/38/Y/M.html

Doed om even bij stil te staan; goede aanleiding hier dit op een rij te zetten:
“• The usfa has been fascist since the thirties when Smedley Butler didnt go along with a fascist coup of the Roosevelt era. 

They went back undercover and hid under a socialist flag until the 1990’s when once again they made their appearance calling themselves Neo Conservatives. The “godfather” of the Bilderberg Group is a former U.S. Secretary of State named Globalist Henry Kissinger..... Hij had een ontmoeting met Trump..

 http://www.infowars.com/the-bilderberg-gro up-founded-by-a-nazi-and-continuing-the-agenda-of-the-nazis/
Noam Chomsky speaks of the growing neo fascist threat in America with the election of Donald Trump. Since then the government has been openly fascist / Nazi.
The similarities of Trump and Hitler are obvious See my recent VT Article ~
And guess who was Time Magazine’s Man of the year in 1938 ~ Adolf Hitler as Donald Trump was in 2016

It’s no exaggeration to say that Trump has ties to neo-Nazi parties, says investigative journalist Nafeez Ahmed / Real News Network ~ but more importantly,
the neo fascist movement is already well established in Europe ~ See VIDEO /
http://www.veteranstoday.com/2016/12/11/autocracy-to-dictatorship-the-fourth-reich-and-a-year-of-infamy/
Hoeveel waarschuwingen wil je hebben; Hoeveel heb je nodig?

Ik sluit af met waar ik mee begon; 
De VS is geen land, maar een kolonie. Corporate DC wordt bestuurd door de aandeelhouders: net zo als MERKELS ILLEGALE BRD.....

EN HAAR NIEUWE SPD vervanger Martin Schulz,,Der Sohn eines SS- Hauptsturmführers in KZ- Mauthausen,,
in
2017 DER NEUE SPD- KANZLER Martin Schulz: "Ich werde  JAWOHL !! von Berlin aus für EU... ropa kämpfen"

So so, wat een idioten de BRD merkel en schulz zijn HET GEVAARLIJKST voor EUROPA NU !!!! 

VS- “fixing upon the Rothschild monetary power-  which reached a point of world control by 1885, and its London policy group, the Royal Institute of International Affairs, as the policy makers for what has essentially been since 1900, re-established colonial government in the United States.

The colonial, or occupation, government, functions primarily through the Council on Foreign Relations, but only as the subsidiary of RIIA and through the Rockefeller Foundation which controls government functions, the educational establishments, the media, the religions and the state legislatures. 


It is true that the American colonials have “free elections,” in which they have the absolute right to vote for one of two opposing candidates, both of whom have been handpicked and financed by the Rockefeller syndicate.
Bron: The Rockefeller SyndicateMaar Trump en Poetin hebben een uur gepraat, wat ook goed is .
De verhouding VS en Rusland was ijskoud het afgelopen jaar. 
Obama en de Clinton gang hebben Libië,  Irak etc,  naar het stenen tijdperk gebombardeerd . Terwijl onder Obama de NAVO half Oost-Europa heeft vol gezet met blauwhelmen en materieel, bleef het stil, heel stil in de MEDIA.


Trump is een nuttcase en een VS poppetje. 
Nadat 'ie wat verkiezingsbeloften per decreet heeft afgehandeld is 'ie in feite uitgeregeerd. 
Mijn voorspelling is dat hij de 4 jaar niet volmaakt. Ofwel er komt een impeachment, ofwel hij treed zelf op een gegeven moment af: vanwege een schandaal dat we nu nog niet kennen of gewoon omdat hij er geen lol meer in heeft.Maar hoe kan dit veranderd of gestopt worden? De macht van het geld etc. zou je als burger toch makkelijk kunnen verslaan !  

Uiteindelijk zijn het er maar een handje vol die de rug recht weten te houden!
En ja, laat de mensen zich maar eens goed realiseren waar ze 't meeste bang van zijn. Appelen en peren, zeker, maar mensen hebben ook 'n instinct voor wie ze 't meest vertrouwen.

Aan wie vertrouwt u, in geval van nood, 't liefst uw kinderen toe als u moet onderduiken .Bent u liever onder de vleugels van Trump, of onder de vleugels van Le Pen, of onder de vleugels van eh, (vooruit dan maar als gedachte-oefening) Wilders. Of bent u liever onder de vleugels van Merkel, of de vleugels van Poetin, of de vleugels van één of andere Aboe-Sim-Salabim-el-Hasnoeï uit 'n Arabisch zandland. 

Kiest u maar met uw verstand; en kiest u maar met uw onderbuik.
Gaat alles 'dus' goed in 2017 (?)

Jawel want als Trump en Poetin vriendjes worden zie ik de Russen nog niet zo gauw Europa binnenvallen; en worden er misschien wel wat terroristen (uit.... of sorry .....vult u maar in.....) met hun geloof*/ideologie* van de liefde tegengehouden. (hoezo 'dubbelspeak' in deze jaren (?), als zelfs 't woord liefde wordt misbruikt door godsdienst-absurdo's bij 't goedpraten van koppensnellen*/levend verbranden*/ van torens afgooien* van afvalligen/ongelovigen/homo's/ hoerige vrouwen.
 

We kunnen wel bang worden van de engerdjes van binnenuit, onze eigen EU regeringsleiders, die niets doen tegen deze engerdjes informaties van buitenaf, omdat ze liever bezig zijn met 'geldje-graaien' via de EU.  

Één FEIT is dat Europese landen zijn eigen broek nu moet ophouden- op defensief gebied. Ook dat gaat Trump waarmaken. En dus zal het defensiebudget van Europese landen omhoog moeten, misschien zelfs verdubbeld. 

Angst, is dus geen goede raadgever

 

 ZEITGEIST- DUURT WEL 2 UUR, MAAR HET IS DE MOEITE WAARD!

15 maart  Pak je stem terug

 

Geen opmerkingen: