12/03/2016

VVD: Schrap studie die mensen mondig, sociaal en intelligenter maakt ...LOL

The NWO-EU gedachte is,  dat er alleen nog toekomst is voor meesters en slaven. Dit is de toekomst, het tijdperk van “bankers and baristas”. Een tijdperk waar het merendeel van de mensen volledig overbodig is.

Dus de intelligente middenklasse moet geëlimineerd worden 
Maar dat gaat ze niet lukken want de zogenaamde meesters kunnen nog geen ei bakken. Laat staan hun eigen kont afvegen.  


  Pieter Duisenberg


Bij de Romeinen en Grieken stond het vak Filosofie in het hoogste aanzien. Tijden de de Verlichting renaissance waren vakken als Sterrenkunde, Filosofie, Oude Talen, Kunst en bijbelstudie het hoogst in aanzien. Allemaal vakken die de VVD nu als nog wil afschaffen. Kennelijk hoopt de VVD op hersendoden ‘Cultuur- Barbaren’ die alleen maar voor een handje rijst voor hun gaan werken als slaven.
De VVD-misdaadgroep gaat terug naar het Stenentijdperk met zijn opvattingen inzake studies en sociale mondige mensen. Dat zijn dus volgens de VVD Onrendabele-Labbekakken. Schrap opleidingen waarmee studenten niet aan het Slavenwerk geraken.

Bij de EU- VVD heerst de wet v/h economisch nut voor anderen en ’t old boys netwerk voor zichzelf.

Het hoogst haalbare is dat pappie na jaren van mislukking zoonlief naar Nijenrode stuurt, waar Neelie nog met de scepter heeft gezwaaid. 
Die VVDjongetjes doen dan alles om bij zoiets als Van der Steur in ’t gevlei te komen.
 Als je maar ’n goede beurt geeft, zit je zo bij Justitie.Meisjes hoeven zich slechts met de benen wijd aan te bieden aan dragers v/e zegel- of wapenring met vermelding in ’t Blauwe Boekje. Rest is irrelevant. Enige intelligentie wordt gehaat. De freule uithangen op ’n landgoed waar ze 1 keer per jaar op n fair wat kersenconfiture slijten, is ’t summum van maatschappelijke betrokkenheid.  

STEM NEXIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Geen opmerkingen: