12/02/2016

OBAMA und MERKEL geven OPDRACHT op een oorlog met Rusland!!!!!!

MET DE HULP VAN ANGELA MERKEL MET HAAR VERMOGEN VAN 11.5 miljoen dollar
Willens en wetens, stuurt men aan op een oorlog met Rusland!!!!!!

Het is een grote smeerlapperij, en ik verdenk de huidige moslimpresident van de USA, dat hij het fijn zou vinden, als deze oorlog zou uitbreken. 
Dan kan hij, Obama de "noodtoestand", uitroepen, en zo de installatie van de Republikein Trump, onmogelijk maken. En de hele eussr politiek  en de nato, spelen mee!

Die Oekraiense criminele kabouters (via een staatsgreep aan de macht gekomen met als supporters Guy Verhoffstad, liberaal en Frans Timmermans, socialist, van de EU) moeten eens stoppen met hun provocaties jegens Rusland en dan ook nog denken dat deze kabouters het Westen kunnen meeslepen in een derde wereldoorlog, hoewel het Westen (o.a. de C.I.A.) heeft in het geniep aan deze staatsgreep heeft meegeholpen en zelfs veroorzaakt.   

De herinnering komen nu de woorden naarboven van de huidige paus (woordvoerder vd geestelijke 666, Vicarius Filii Dei), voor wat die woorden dan waard blijken te zijn, van vorig jaar, kerst 2015, 
 Hij schijnt toen gezegd te hebben:"misschien is dit wel de laatste kerst die we vieren". Wordt het inderdaad nog spannend voor 20-01-2017??

Blijkbaar willen neo-cons ff snel oorlog uitlokken alles wijst die kant op.
Wordt door de huidig zittende kliek (zodat die automatisch blijft zitten) nu wel of niet e.e.a. uitgelokt??
 

De provocatieve oefeningen vinden op zo’n 30 kilometer afstand van de grens met de Krim plaats, hemelsbreed ongeveer 400 kilometer verwijderd van de plek waar op 17 juli 2014 vlucht MH17 uit Amsterdam werd neergeschoten, een ramp waar volgens het EUSA Westen de pro-Russische rebellen of de Russen zelf verantwoordelijk voor zijn, een bewering waarvoor ieder hard bewijs ontbreekt. De talrijke aanwijzingen dat Oekraïne mogelijk zelf het toestel heeft neergeschoten om een militaire confrontatie met Rusland uit te lokken, worden nog altijd genegeerd.

Deze provocatie is bedoeld om een harde reactie uit te lokken,’ aldus Maria Zakharova, de vaste woordvoerder van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken. 
Het Kremlin heeft de afgelopen jaren al vaker met dit bijltje gehakt; Oekraïne probeerde namelijk al meerdere malen tevergeefs het Westen ervan te overtuigen dat de Russen een invasie planden of zelfs al aan het uitvoeren waren, in de hoop daarmee een oorlog tussen de NAVO en Rusland te ontketenen.
 
Nabestaanden van de ramp hebben een rechtszaak aangespannen tegen 
Oekraïne voor het (welbewust?) niet sluiten van het luchtruim boven
oorlogsgebied. De Maleisische Boeing 777 werd door de Oekraïense
luchtverkeersleiding om nog altijd onbekende redenen zelfs van zijn normale route afgestuurd. Was dat niet gebeurd, dan had de tragedie vermoedelijk nooit plaatsgevonden.
In oktober 2001 schoot het Oekraïense leger tijdens een vergelijkbare oefening per ongeluk een passagiersvliegtuig van Siberia Airlines, dat op weg was van Tel Aviv naar Novosibirsk, neer. Daarbij kwamen 78 mensen om het leven.

 

CDU lid tegen Merkel: ‘Mijn zonen zullen niet voor Oekraïne sterven’
Ook de Duitse bondskanselier Angela Merkel had het gisterenavond op een regionale bijeenkomst over een ‘annexatie’ en ‘Russische inval in Oost Oekraïne’. Ze reageerde daarmee op de kritiek van enkele CDU leden, die zeiden dat het niet de Russen, maar de NAVO is dat agressief optreedt. Eén van hen zei zelfs dat ‘mijn zonen niet voor de territoriale integriteit van Oekraïne zullen sterven’.
 


Zeg nou eerlijk wie wil sterven voor huidige kliek in Brussel, Berlijn, Den Haag enz enz.......
Hoog tijd voor een machtswisseling in het Westen... 

Geen opmerkingen: