12/30/2016

NSA plaatste malware in Rusland, Japan, Duitsland, Oostenrijk,

NSA heeft malware geplaats in elk grote land, inclusief Rusland, Japan en Duitsland: Wat een duivel is diegene die dit naar buiten heeft gebracht! Dit doen we voor de veiligheid van het land zegt de USA (_Oostenrijk bespioneren omdat het een groot gevaar zal zijn...). 

Even de wereld bespioneren (incl. malware - in zo verre dat het landen zelfs digitaal kapot kan maken door elektriciteit uit te schakelen, of dammen open te maken - als we Snowden mogen geloven), in de naam van veiligheid en wanneer de bal terug gekaatst wordt gaan janken dat het niet eerlijk is.

Amerika wordt zelf gehackt: EN SERIEUZE NU Sancties leggen, en nu meteen wel.
Dit is ook gelijk het perfecte manier om datgene wat daadwerkelijk gelekt is terug in de schaduw te plaatsen. 
In plaats daarvan lekker in de brein programmeren dat Russen achter de hack zaten en dat DAT het werkelijke probleem was, niet dat de eigen democratische partij verraad heeft gepleegd op het eigen justitie systeem door Bernie uit de wedstrijd te knikkeren. 
Of Hillary's omgang met geheime informatie (zij zal wel diegene zijn geweest die de link heeft geklikt, dat plaatje past er perfect bij). 


Rusland kan weinig doen om de verkiezingen in Amerika te sturen, en zeker het feit dat Trump en Putin elkaar niet onvriendelijk omschreven is eerder een duw in de verkeerde richting. hoeveelheid mensen die bang waren dat Putin en Trump samen dikke vrienden zouden worden. 

Uiteindelijk moet er iemand de schuld krijgen van het verlies van de gevestigde orde en dat is precies wat er nu gebeurt.
Geen opmerkingen: