12/11/2016

KERKEN zwijgen! Christenvervolgingen in Zweden, Duitsland, Frankrijk en Italië

Stations, stadhuis en kerken in Kristianstad moeten permanent worden beveiligd tegen agressieve 'nieuwkomers'

 – Kerkdienst verstoringen in Zweden, Duitsland, Frankrijk en Italië eerste tekenen dat christenvervolgingen door de islam nu ook Europa hebben bereikt

Net als in de landen waar ze vandaan komen zorgen ze er nu ook in Europa voor dat kerken en christenen in toenemende mate vogelvrij worden verklaard.
Was dit in een moskee gebeurd, had u er op alle voorpagina’s over kunnen lezen. Nu een christelijke kerk echter het doelwit is, en moslimmigranten die vrijwel zeker daders zijn, vindt zoals gewoonlijk niemand in de ‘kwaliteits’media het nodig om er ook maar een woord aan vuil te maken. 

We hebben het over een kerk in de Zweedse stad Kristianstad, die beveiligers heeft moeten inschakelen omdat ‘nieuwkomers’ de diensten verstoren met luid geschreeuw, het kapot gooien van flessen, zichzelf in de kerkbanken bevredigen en zowel buiten als in de kerk hun behoefte doen. 
Daarnaast probeerden ze volgens bewoners al enkele malen tijdens doopdiensten kinderen te ontvoeren.

De leden van de Kerk van de Heilige Drie-eenheid (foto) zijn inmiddels zo bang geworden om de diensten te bezoeken, dat ze de politie hebben ingeschakeld. Die heeft besloten om beveiligers aan te stellen om de kerkdiensten –inclusief doopdiensten en trouwdiensten- weer normaal te laten verlopen.

Pogingen tot ontvoering kinderen tijdens doopdienst
Bengt Alvland, administrateur van de kerk, zei dat de ‘nieuwkomers’ (zoals velen van u weten mogen ze in de Zweedse media niet langer geïdentificeerd worden als moslimmigranten) regelmatig het zilverwerk proberen te stelen. 
Ook moest al enkele malen worden voorkomen dat ze op het kerkorgel klommen. Tijdens een doopdienst probeerden ze de kinderen bij hun ouders en de priester weg te pakken. 
Anderen zaten zich tijdens de dienst in de kerkbanken met ontblote geslachtsdelen te bevredigen.

‘Een man trok aan zijn penis. Hij stopte niet, zelfs niet toen een vrouwelijke agent hem dat opdroeg,’ vertelde Alvland. ‘Deze mensen kennen geen grenzen of geboden. Als staf zijn we daar zeer bezorgd over.’


‘Nieuwkomers’ maken station, stadhuis en kerk onveilig
Politiek-correct als hij moest blijven, identificeerde hij de daders enkel als ‘nieuwkomers’. Volgens Alvland gaat het beslist niet om de bekende daklozen in de stad. ‘En het feit dat er meer beveiligingspersoneel in het stadhuis en op het station is, betekent dat er steeds minder plaatsen zijn waar deze mensen naartoe kunnen. 
De kerk is daarom de zwakste schakel geworden. Wij willen een vreedzame en veilige omgeving voor onze staf en bezoekers.’
De beveiligingsindustrie in Zweden is sinds het land de EU grenzen nog verder
openzette voor onbeperkte aantallen moslimmigranten ‘booming business’ geworden. 
Marktleider Securitas verkocht vorig jaar voor 80 miljard Zweedse kronen (ca. € 8,24 miljard euro), twee keer zoveel als de nationale begroting voor Defensie.

Verklaring gewijzigd na boze reacties
Nadat er grote aantallen boze reacties op de Facebook pagina van de plaatselijke krant verschenen, zou de kerk plotseling een verklaring hebben uitgevaardigd dat het om ‘Zweedse mannen tussen de 35 en 45 jaar met drugsproblemen’ zou gaan (2).

Er is vrijwel niemand die dit gelooft; de kerk is hoogstwaarschijnlijk onder grote druk van de autoriteiten gezet om de echte daders niet te identificeren als moslimmigranten. Eerder dit jaar gaf de linkse regering in Stockholm aan alle media en de politie de opdracht om ook nog maar net aangekomen migranten en asielzoekers ‘Zweden’ te noemen.

De reactie van Stein Flom Jacobsen op Facebook: ‘Wat betekent dat, ‘Zweedse mannen’? Dat ze Zweedse burgers zijn, of zogenaamde etnische Zweden? Ik ken een aantal verslaafden en heb er velen ontmoet, maar ze waren nooit bedreigend, noch maakten ze zich ooit schuldig aan dit soort vandalisme in kerken, tempels en moskeeën.’

Moslimmigranten verstoorden eerder al kerkdiensten in Duitsland, Groot Brittannië, Frankrijk, Zweden en Italië. 
In Frankrijk werd eerder dit jaar een priester zijn keel doorgesneden, en werden enkele kerkgangers urenlang gegijzeld. 

Mensen vinden het nog steeds een ver van mijn bedshow. Het is allemaal niet zo erg denken ze. ook al kookt de Zweedse jihad  over: Agenten aangevallen te midden van een vuurzee


Helaas........ de mensen hier zullen net als in Zweden, wakker worden in hun ergste nachtmerrie.
Een terrorisme verdachte met een geladen Kalashnikov en volle patroonhouders en ISIS vlag is in Rotterdam gearresteerd.
Waarop zijn neef zegt: "maar iedereen heeft toch wapens?" met andere woorden, het is normaal dat iedereen van ons wapens heeft. En iedereen zwijgt.  Dan kun je verwachten dat wanneer de vlam in de pan slaat, deze lui met wapens de straat op gaan en erachter komen dat wij, de suffe en brave hendrikken, ongewapend en kwetsbaar zijn. De uitkomst laat zich raden..........

Het lijken hoe dan ook de eerste zichtbare tekenen te zijn dat de massale christenvervolgingen door volgelingen van de islam nu ook Europa hebben bereikt.
Maar wacht, zolang het uw kerk en uzelf niet betreft, en u er maar niets van merkt, is er helemaal niets om u zorgen over te maken [/cynisch].
Ik kan er geen traan meer om laten. Het is allemaal heel jammer, maar de westerse bevolking heeft er zèlf om gevraagd. ,

Duitsland is al goed op weg Duits-rabia te worden en nu komt het deze kant in.
Binnen nu en vijf jaar nog maar 1 op vijf Nederlanders geen Nederlander!
binnen nu en vijf jaar 30 % minder loon als Nederlander in tegenstelling tot zij die moslim zijn en voor 2018 ons land binnen komen
zij krijgen een verhoging van 20% .
Direct stemrecht bij aanvraag asiel !,Direct recht op het meenemen van Familie vrouwen en kinderen.
Direct recht op Uitkering,verzekeringen,gezondheidszorg,en dat Gratis!
Recht op Betaalde seks. Gratis naar de hoeren via belasting centen.
Verplichting van koran leer op lagere scholen voor 2020 voor elke kind !
Media controles ,Sociale Strafrechtelijke vervolgingen enkel bij verdenking van anders denkende in Nederland.
Wet verplichting leegstaande wet( Van Nederlanders) , onteigening van privé onroerend goed en privé eigendommen  deze verplicht beschikbaar moeten worden gesteld gemeente voor steeds weer nieuwe immigranten.

Het gaat niet meer om De vluchtelingmoslim , het gaat om hen die voor jou en mij bepalen, Brussel -Den Haag al die corrupte politieke EU....,
die niks geven om Nederland/Europa maar zichzelf enkel verrijken en zij  zullen vertrekken wanneer het hier in Europa onherstelbaar vernield is.
Hoeveel Nederlanders volgden blindelings het koningshuis voor, tijdens en na de oorlog? Wat deden zij inclusief voor en na de oorlog?
Ze kwamen weer vrolijk terug , en  Bernhard wilde een deal sluiten met de nazi's en vloog ze na de oorlog veilig weg naar Zuid Amerika.. 
Terwijl de politicus Wilders wordt veroordeelt en diens vrijheid van meningsuiting wordt ontzegd, komt in Nederland wel de haatsjeik Fawas Jneid in Den Haag terugkeren een haatmoskee openen:
Deze haatsjeik die de volgende haatmoskee in Den Haag gaat beginnen is een vriend van de Nederlands Marokkaanse haatimam die kortgeleden België is uitgezet en mogelijk ook naar Den Haag komt om er zijn haatprediking voort te zetten.
Wij, uw overheid KUCH ....OM, politie en de positieve krachten in de buurt houden hem nauwlettend in de gaten.”
 

Wie collaboreren met de moslim-bezetters/onderwerpers ? Bijna alle politieke partijen en media.
Het lijkt wel een herhaling van WO2 !  https://ejbron.wordpress.com/2016/12/10/het-zijn-geen-vluchtelingen-en-geen-migranten-maar-veroveraars/Van de miljarden ontwikkelingshulp aan Afrika is het leeuwendeel terecht gekomen bij internationale wapenhandelaren ( lees de USA ) en enkele particuliere handelaren . Ook moesten er de chroomertsmijnen in Zimbabwe voor een bekende van de Britse koninklijk huis voor veilig gesteld worden, waardoor de president een aantal optrekjes kon kopen in het buitenland. Plus een goedgevulde bankrekening in Zwitserland,
met de groeten van Coudenhove-Kalergie. Coudenhove-Kalergie PLAN
 
Vandaag heeft iemand bij een kerk te Drachten (Fr) bij een recente doopdienst waarbij ex moslims zich hebben laten dopen, een pakje gevonden met mes en dreigementen dat ook in betreffende kerk iets te wachten staat. 

 Zolang de meeste christelijke kerken nog zwijgen en nog steeds roepen dat iedereen hun naasten zijn en men ze moet helpen, roepen ze het over zich zelf af, zolang men nog denkt dat je je andere wang moet toekeren....De christelijke God heeft men de rug toegekeerd, en de satanische godsdienst neemt diens plaats in.

Een zalige kerst alvast. 
Nederland wil ook graag een model naar Indonesië waar christenen een kleine minderheid van 10 procent vormen en waar met kerst de ingang van de kerk bewaakt wordt door soldaten met machinegeweer.


xander

Geen opmerkingen: