12/23/2016

Getuige ziet dader Berlijn en volgt hem, maar politie Wenzel ontkent nu

GEEN SMAAD OP MERKELS DUITSE  ASYLANT OMVOLKINGSPOLITIEK 
TOTEN REDEN NICHT !!!


Het is zeer verontrustend dat haar EU slaven dit grote kwaad meespelen.. en onder het mom van humaniteit de grenzen wijd open zetten.. 
Volgens de islam is dit een kolfje naar hun hand een " open veroveringsdeur" naar het westen.....
De hele wereld moet immers islamitisch worden dat is hun opdracht.
Als wij de beelden zien uit Aleppo en uit Syrië dan huiver je

De nazi-staat in optima forma .
Gaat het nepnieuws propaganda carrousel wat we tijdens de aanslag op een winkelcentrum in München afgelopen zomer hebben gezien op herhaling, wederom om iedere link met Merkels open-grenzen welkomsbeleid te voorkomen? 
Na zijn terreurdaad vluchtte de chauffeur van de ‘terreurtruck’ in Berlijn weg, maar hij werd door diverse getuigen gezien. 

Een moedige man achtervolgde hem en belde al rennend de politie, waardoor die precies wist waar de dader zich bevond en hem al snel in de kladden kon grijpen. 
Nu wordt opeens beweerd dat deze 23 jarige Pakistaanse migrant, die begin dit jaar naar Duitsland kwam, toch niet de dader is, en deze echte schuldige nog vrij rondloopt.
Al heel snel riep de politie op om toch vooral niet te twitteren EN TE FILMEN over deze afschuwelijke daad, maar alleen af te gaan op wat zij officieel zouden meedelen..
Dan weet je het wel. De strijd tegen het echte nieuws is in volle gang 

Deze 23 jarige Pakistaanse migrant is hoe dan ook terecht gearresteerd ook al vanwege identiteitsfraude. 
Hij heeft zich als asielzoeker twee maal laten registreren en wel als Nevid B. uit Pakistan en Naved B. uit Afghanistan. 
Hij had echter geen bloedsporen op zijn kleren en geen kruitsporen op zijn handen terwijl de werkelijke dader de Poolse chauffeur Lukacz Urban in zijn eigen truckcabine van nabij heeft doodgeschoten, lees je in diverse Duitse media, die hier berichten over publiceerde gedurende de laatste uren. 

Die constateringen zaaien nu twijfel bij de Berlijnse recherche of ze de juist dader wel te pakken hebben, de huidige gearresteerde, is een bekende van de politie, wegens kleine criminele misdrijven wordt echt niet vrijgelaten, maar zal als zijn onschuld komt vastgesteld in een uitzetcentrum gedetineerd worden en blijven.

We moeten heel goed de ernstige consequenties trekken van wat het gevolg zou kunnen zijn als ze inderdaad de verkeerde in de kraag gegrepen hebben. 
Dan kan dezelfde ware dader van deze gruweldaad, meervoudige moord en poging tot massamoord, ten tweede male elders toeslaan. Volgens http://nypost.com/2016/12/19/isis-claims-responsibility-for-berlin-christmas-market-attack/ heeft IS de verantwoordelijkheid voor de bloedige aanslag op de City Weihnachtsmarkt te Berlijn van gisteren al opgeëist. 
Het zal niet bij deze ene aanslag blijfen. Noch in Duitsland, noch elders in Europa. Kerst 2016 wordt vermoedelijk geen Witte Kerst, maar is reeds een Zwarte Kerst voor de vele doden en verminkten, en achterblijvende rouwenden. 

Ook in München werden de feiten om politiek-EU correcte redenen
 veranderd

Flashback naar München, 23 juli. Ali Daoud Sunbuli, een islamist uit Syrië, schiet in een McDonalds in een winkelcentrum om zich heen en vermoordt 9 mensen, waaronder 7 tieners. 
Urenlang is de politie op grond van tal van getuigenverslagen op zoek naar nog 2 daders. Sunbuli had een facebookpagina waar hij zijn bewondering voor de Turkse dictator Erdogan niet onder stoelen of banken stak. Ook bleek hij al een jaar met vuurwapens te oefenen.


München > Na enkele uren verandert het verhaal compleet.  
De politie beweert opeens dat Sunbuli, die plotseling een Iraniër wordt genoemd en wiens naam in Ali David Sonboly wordt veranderd, op eigen houtje handelde. Over de klopjacht op de andere 2 getuigen wordt helemaal niets meer gezegd, ondanks het feit dat inwoners op andere plaatsen in de stad schoten hebben gehoord, en er een filmpje opdook van mensen die in totale paniek een restaurant ontvluchtten.


Berlijn> Getuige ziet dader Berlijn uit truck springen en volgt hem, maar politie ontkent achteraf.
Volgens sommige berichten op bevel van bondskanselier Angela Merkel. Die zou tevens de regeringscoalitie hebben geïnstrueerd de aanslag in geen geval in verband te brengen met haar massa immigratiebeleid.


Berlijn: Nepnieuws propaganda op herhaling?
De in Berlijn gepakte Pakistaan Navid B , die diverse getuigen uit de vrachtwagen hadden zien springen, is volgens de politie nu ‘toch niet de dader. We hebben de verkeerde zeggen ze ijskoud..’  in opdracht van Merkel.
De asylant zou zelf eveneens beweren niets met de zaak te maken te hebben.  Dit terwijl Politiewoordvoerder Wenzel eerder verklaarde, dat ‘met hulp van deze getuigen het mogelijk was om de verdachte te pakken. 
 Deze ‘civil courage’ kan ons vandaag wat moed geven.’ zegt Wenzel .

Een speciaal commandoteam van de politie (SEK) zou volgens  Die Welt vanmorgen een hangar op de buiten bedrijf gestelde luchthaven Tempelhof hebben bestormd. In dat gebouw zijn migranten ondergebracht. (1)


Eerder op de dag bevestigde minister van Binnenlandse Zaken Thomas de Mazière OOK de identiteit van de  Pakistaanse dader. 
Doorgaans doen regeringsleden dit alleen als de politie 100% heeft vastgesteld dat de verdachte ook daadwerkelijk de dader is. 
 De minister verklaarde tevens dat de asielaanvraag van de Pakistaan nog in behandeling was. (2)

Xander

(1) N-TV
(2) Epoch Times


In heel Duitsland en  nu OOK Europa  hoopt men nu een herhaling van ‘Köln’ te kunnen voorkomen. 
 
Net als in Duitsland, Zweden en andere Europese landen is het aantal misdaden door migranten in Oostenrijk geëxplodeerd. 

Om een herhaling van oud-en-nieuw in ‘Köln’, toen meer dan 1300 vrouwen en meisjes werden beroofd, mishandeld, aangerand en soms ook verkracht door migranten, Dit te voorkomen, deelt de politie in Wenen nu  zo’n 6000
 zak-alarmtoestellen uit, die hard en schril beginnen te piepen als er op gedrukt wordt. Dat moet potentiële aanranders en verkrachters afschrikken.

Islamisering Frankrijk: Moslims verbieden vrouwen toegang tot Parijse cafés, omdat ‘wij de dingen hier nu doen zoals in onze thuislanden’
Duits AZC: Moslims bedreigen christenen met de dood, maar overheid geeft de christenen een toegangsverbod 

– Haus Gotteshilfe: Veel christenen lopen in AZC’s blauwe plekken, open wonden en messteken op, onder toezicht van beveiligers.



Van de 1310 aangiftes na ‘Köln’ ging het in bijna 900 gevallen (ook) om een seksueel misdrijf. 
De burgemeester van de stad heeft aangekondigd om dit jaar meer
bewakingscamera’s, zo’n 1500 agenten en zelfs helikopters in te zetten om de nieuwjaarsviering zo rustig mogelijk te laten verlopen. 

Worden vrouwen toch het slachtoffer van aanranding of verkrachting? Dan staan specialisten klaar om ze op te vangen. Maatregelen om te voorkomen dat migranten überhaupt in de stad kunnen komen en daar opnieuw ‘hun ding’ kunnen doen, zijn er niet,
‘Integratie’ via mishandelingen, aanrandingen en verkrachtingen.....
Van de 1310 aangiftes na ‘Köln’ ging het in bijna 900 gevallen (ook) om een seksueel misdrijf. De burgemeester van de stad heeft aangekondigd om dit jaar meer bewakingscamera’s, zo’n 1500 agenten en zelfs helikopters in te zetten om de nieuwjaarsviering zo rustig mogelijk te laten verlopen. Worden vrouwen toch het slachtoffer van aanranding of verkrachting? Dan staan specialisten klaar om ze op te vangen. Maatregelen om te voorkomen dat migranten überhaupt in de stad kunnen komen en daar opnieuw ‘hun ding’ kunnen doen, zijn er niet, want dat zou niet politiek correct zijn.

‘Integratie’ via mishandelingen, aanrandingen en verkrachtingen
 De Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken Wolfgang Sobotka verklaarde dat zijn land goed voorbereid is op eventuele terreuraanslagen, hoewel hij waarschuwde dat ‘100% veiligheid’ onmogelijk is. Eerder dit jaar was het Oostenrijkse volk in rep en roer toen een Afghaanse migrant, die in een zwembad een 10 jarig jongetje had verkracht, werd vrijgesproken, omdat de dader volgens de rechter ‘niet wist dat het jongetje het niet zelf wilde’.
 
De Oostenrijkse media berichten dagelijks over nieuwe ‘incidenten’, zoals een 15 jarig meisje dat afgelopen zondag in Wenen door 5 jonge migranten werd beroofd en zwaar werd mishandeld. Haar moeder reageerde op Facebook: ‘Mijn dochter ligt nu met zwaar gezichtsletsel in het ziekenhuis, en drie keer raden door welke types?!?! 
5 jongemannen van niet-Oostenrijkse afkomst (de enige in de media toegestane omschrijving van migranten), en dat zonder waarschuwing, en enkel om een paar euro.
Zo ziet onze toekomst eruit, dat je overdag niet eens meer veilig over straat kunt.’ (5)

Op diverse publieke bijeenkomsten zoals concerten en feesten in onder andere Zweden, Oostenrijk en Duitsland randden migranten vele tientallen vrouwen en meisjes aan. In een geval werd een Zweeds tienermeisje tijdens een concert, dat nota bene was georganiseerd om migranten welkom te heten, door een asielzoeker verkracht. .
 ,
In München werden onlangs een groot aantal meisjes aangerand op een door de gemeente georganiseerd ‘multiculti’ en ‘integratie’ feest, waar speciaal migranten voor waren uitgenodigd.
,
Nog veel wranger was de verkrachting en moord op de 19 jarige Maria Ladenburger in het Duitse Freiburg. Ook zij werd het slachtoffer van een jonge Afghaanse migrant, en dat terwijl het meisje als vrijwilliger in een nabij gelegen AZC werkte, waar haar ouders geld tijdens haar begraving voor inzamelden .
,
Parijs: Moslims verbieden vrouwen toegang tot cafés
Ook de islamisering van Frankrijk gaat in hoog tempo verder. In diverse cafés in Parijs, waar de meerderheid van de bezoekers inmiddels moslimmannen zijn, is vrouwen de toegang ontzegd, zogenaamd ‘omdat het voor hun eigen bestwil is’. 
De Franse media berichten er weliswaar over, maar weigeren te erkennen dat ook deze vorm van vrouwendiscriminatie  onderdeel is van de islam.
Twee activisten van de ‘Moeders Brigade’, die opkomen voor vrouwenrechten, gingen met verborgen camera’s een café in de Parijse voorstad Sevran in. Moslims gaven hen te verstaan om ‘buiten te wachten’, omdat in het café ‘geen vermenging van geslachten’ is toegestaan.
 .
 ‘Maar we zijn nog altijd in Frankrijk,’ protesteerde een van de vrouwen. De reactie van de moslim sprak boekdelen: 

‘Dit is niet Parijs! Hier heerst een andere mentaliteit. Hier doen we de dingen zoals in onze thuislanden.’ (2)
 .
Duits AZC: Moslims bedreigen christenen, christenen krijgen huisverbod
Dat de islam en moslims een speciale voorkeurspositie in Europa hebben, zal gezien de honderden voorbeelden die we in de loop der tijd al hebben gegeven, bekend zijn. Af en toe doen we een greep in de vele dagelijkse voorvallen, zoals in het Duitse Steglitz, waar twee Iraanse christenen in een AZC met de dood werden bedreigd door de vele moslims in het complex.

En hoe reageerden de westerse EU autoriteiten? 
Door de christenen de toegang tot het AZC te ontzeggen, zogenaamd omdat ze alcohol hadden gedronken, wat eveneens verboden is in de islam, en daarom ook in het AZC.
Tevens werden allerlei wilde beschuldigingen van de moslims aan het adres van de twee christenen klakkeloos voor waar aangenomen.  
,
In augustus beschreef diaconesse Rosemarie Götz van het Haus Gotteshilfe in Neukölln hoe christelijke vluchtelingen heel vaak ‘blauwe plekken, open wonden en messteken hebben. En dat gebeurt in de AZC’s onder toezicht van de moslim beveiligers... Velen durven ’s avonds niet te gaan slapen, omdat Arabische moslims hen ’s nachts verbaal en fysiek bedreigen.’ (4)
Ook Nederland buigt stap voor stap voor de Sharia
Dat racisme en discriminatie plotseling helemaal prima zijn zodra de daders moslims zijn, bleek onlangs ook in Nederland, toen het Meldpunt Internet Discriminatie besloot dat moslims die homo’s haten niet discrimineren, omdat dit nu eenmaal onderdeel is van de islam. 
Hiermee bleek andermaal dat ook de wetten van ons eigen land en onze hele samenleving stap voor stap onderhorig worden gemaakt aan de Sharia. (3)

Xander


Geen opmerkingen: