12/16/2016

Geen werk > Geluiden over hoogopgeleide migranten verdwijnen

Apothekers uit Aleppo vinden geen baan.
Bankiers uit Basra vinden geen baan.
Consultants from the Caliphate vinden geen baan.
Dokwerkers uit Damascus vinden geen baan.
Electriciens uit Erbil vinden geen baan. 

Jammer dat het alleen maar strijdbare jonge mannen zijn, want is de prostitutie is meestal wel werk. Keurige werkwillende uitzonderingen daargelaten
En Aleppo schreeuwt om apothekers en ingenieurs. Daar worden stevige mannen gebruikt. Stuur ze terug.

  Enfin, het ABCDE'tje van het gezond verstand wint het van jarenlang fake news van NPO & Dode Boom + idealistische leugens van de beroepspolitieke kaste. Zelfs de Sociaal Economische Raad kan het niet meer ontkennen.

 De Sociaal-Economische Raad (SER) waarschuwt dat tienduizenden asielzoekers,  lager of middelbaar opgeleid  'niet opgeleid analfabete, onopgeleide testosteronbommen die vorig jaar naar Nederland kwamen, lastig aan een baan komen. De overheid moet hard zijn best gaan doen om ze aan het werk te helpen, anders belandt de grote meerderheid in de bijstand."
En hoe zit het met 45+ autochtonen?
Komen die zoals gewoonlijk weer onderop de wachtlijst?
 
Of  is het goed te lezen dat de uitkeringen aan asielzoekers nu als WW-uitkeringen worden uitgekeerd, en dat ondanks de massale instroom van werkzoekenden de cijfers van werkloosheid dalen.
De werkloosheidscijfers moeten immers omlaag wegens de komende verkiezingen.
De AOW lijftijd gaat weer omhoog en dat komt door de vergrijzing zegt dan het CPB .

Het schuiven met de cijfertjes en de benamingen van het gratis geld is een beproefde PvdA-methode (Hallo Dijsselbloem)......
Dus 90 % rolt de bijstand in en gaat vandaar uit á la DENK de Nederlandse werkende samenleving lastig vallen.

Dat betekent ook dat iedere baan die voor ze verzonnen wordt op kortere of langere termijn ook weer gerobotiseerd gaat worden.
Vanwege het hoge testosterongehalte onder deze middeleeuwers vraag je je wel af wat de overheid gaat verzinnen om ze ook rustig te houden, te voorkomen dat hun ongeleide energie in criminaliteit terecht gaat komen.
Inzet als militair in een Europees vreemdelingenlegioen, in een Juncker-Totenkopf-legioen voor de opmars door Oekraïne .
Jammer, alleen, dat de Afrikaanse en Midden-Oosterse hulptroepen niet uitblinken in discipline of heldhaftigheid in de strijd. Hooguit in het terroriseren van de burgerbevolking, plundering en massaverkrachting van vrouwen hebben ze hun strepen verdiend.

Google gerust eens op foto's uit Eritrea. Dan snap je meteen dat deze gasten echt NOOIT meer hoeven werken. En op basis van de resultaten in het verleden kunnen we er vanuit gaan dat hun kinderen en kleinkinderen hetzelfde lot beschoren is. 
In 2040 moeten 10% werkenden 90% bijstandstrekkers in leven houden.
 Het is toch tenhemel  en diepschreiend dat politici al liegend en bedriegend hun werk  kunnen uitvoeren,......NEXIT. 

En wanneer 
gaat die topman van het COA, Gerard Bakker, met zijn
halleluja-verhalen hier nog verantwoording voor af leggen, of hoe zit dat?
www.nrc.nl...
Hoe is het in godsnaam mogelijk, dat die man nog gewoon op zijn pluche stoel zit?

Het wordt nu ook wel snel duidelijk waarom we straks tot ons 90e moeten doorwerken hè?

Geen opmerkingen: