12/02/2016

EU. Porsjenko jaagt spanningen op rond Krim door zeer Provocatie oefeningen.


Door Trumps overwinning en dat de lui uit EU bakzeil dreigen te halen, probeert de EU Pornosjenko nog gauw Rusland te ontlokken.


De provoceerden oefeningen vinden plaats op 30 kilometer van de Krim met goedkeuring van ‘Master of War Obama’.

De oefeningen werden gefinancierd met subsidie van de EU-Elite en de NATO want Oekraïne is compleet failliet gemaakt door de kliek van ‘Maffia boss Porsjenko’. ZELFS  Mona(r)ch  is een zetbaas Poresjenko!!! 
Jacques Monasch on EuroMaidain || Dec 14, 2013

Met de EU SMOES> Russische zorgen over mogelijke schendingen van het luchtruim zijn volgens Porsjenko en Rutte onterecht en daar zijn zijn PvdA-hoertjes en ‘Rent a D66’ van ‘Kasteelheer Pechtold’ het volledig mee eens. Rutte roept zelfs de Tweede Kamer op om alsnog het ‘Maffia- Associatie verdrag’ tegen de wil van het Volk goed te keuren.

De ‘CIA- Zetboss ‘en ‘Oligarch-Massamoordenaar Poresjenko’ heeft zich de terechte woede van Rusland op de hals gehaald door in het zuiden van het land, niet ver van de Krim, provocerende militaire oefeningen met raketten te houden die ook nog worden ondersteunt door de US en stiekem door ‘Newspeak-NATO’ (Video).

De  Joker van de US Hollande’ heeft inmiddels aangekondigd niet voor tweede termijn te gaan.en verlaat het zinkende schip/
De narcist Rutte’ daar en tegen is zo maf, dat hij wel voor een tweede termijn als ‘EU Roof en plunder de massa maar Kaal Premier’

Rutte wil samen met Obama en Merkel een eigen krijgsmacht op oorlogssterkte(Video) tegen Poetin en voor Ongelijkheid en nog meer armoedevoor de burger

die BRD/US-Medien hetzen gegen Russland, was das Zeug hält. Aber es kommt noch schlimmer, die Faschisten zeigen Gesicht:

Medien und Politik fordern Atomwaffen für Deutschland


Nach Trump-Sieg: F.A.Z.-Herausgeber fordert eigene Atombomben für Deutschland

Deutschland MUSS Atombombe auf Russland werfen wenn NATO es fordert

Russland: "Atomkrieg in der Welt von heute unwahrscheinlich"


 Mit ihren Bemühungen den Frieden in der Welt aufrecht zu erhalten, rechnet Russland nicht mit einem großen Krieg in Europa, besonders nicht mit einem Atomkrieg.
Doch rechnete Russlands Außenminister Sergej Lawrow, dieser Tage mit Obama ab.
Wobei Lawrow, eben so wenig wie Putin, die größte US/BRD-Speerspitze und größte US-Abschussrampe gegen Russland in Europa auf deutschen Boden, nicht erwähnten.


 
De Russische regering noemt de oefeningen terecht „een gevaarlijk precedent” en heeft oorlogsschepen van de Obama Rutte 

Zwarte Zeevloot posities laten innemen. 
Ook de Russische luchtverdediging op het schiereiland staat op scherp

Rutte is zogenaamd woest op Poetin en vindt de Russische reactie op zijn ‘gabber in crime’ de ‘Maffiaboss Poresjenko’ weer eens een bewijs dat het NL Leger op volle oorlog strekte moet worden gebracht net als Nazi Duitsland dat in de jaren ’30 heeft gedaan tegen Rusland.

NOGMAALS.... De Krim hoorde sinds de jaren vijftig bij de toenmalige Sovjetrepubliek Oekraïne en daar heeft Rusland keihard voor gevochten tijdens de Tweede Wereld Oorlog.
Rusland lijfde het schiereiland in 2014 in toen bleek dat de US de marine basis Sevastopol dreigde te gaan ......Poresjenko Rutteinnemen middels hun ‘CIA-zetboss Poresjenko’(Bron:Oliver Stone)  met grote diplomatieke spanningen tot gevolg.
 Oekraïne’ TTIP-Obama’ wil het gebied terug. Intussen heeft de corrupte zogenaamde socialistische Franse regering met de ‘US-Joker’ President Hollande haar zorgen geuit over de inzet van de Russische oorlogsbodems. 

„We roepen alle partijen op zich te onthouden van escalatie en met elkaar te gaan praten bralde een woordvoerder van het ministerie van Buitenlandse Corrupte Zaken in Parijs. 
President Hollande staat klaar om bij te dragen aan de dialoog ondanks dat zijn ‘Groot-Kapitaal-regime’ het afgelopen jaar constant bezig was de arbeiders protesten met harde politie hand neer te slaan op eigen bodem en hij vaak bij zijn privé-kapper’ van 10.000,- euro per knipbeurt zit.

RT> Frankrijk  Revolutie de Mainstream-media ‘zwijgen’ hierover..

Eerder al Massale Franse BURGER Opstand.
EU Politie treedt gewelddadig wanhopig op tegen massale Franse Opstand


Tear gas, clashes & arrests in Paris amidst anti-labor reform protest

Geen opmerkingen: