12/25/2016

De NAVO staat net als Duitsland toen, in 2016 voor Leningrad.Mijn kerstboodschap 2016: aan alle Blogvolgers is een Zalig kerstfeest 
Verder wens ik iedereen vrede toe; die mede menselijkheid als karaktertrek herkent bij zichzelf en anderen. 

Nauwere samenwerken tussen Nederland en Rusland worden door uw afbraak politiek verder  afgebroken..

Rusland beweert dat Nederland ‘expres’ hun relatie op het spel zet, maar de vlegel Bert Koenders (PvdA) zegt de kritiek niet te snappen. 

Na het einde van de Koude Oorlog verlieten de Amerikanen het logistieke steunpunt in Eygelshoven(Zuid-Limburg), maar sinds afgelopen december week dient het weer als NATO opslagplaats van tanks, pantserwagens en ander VS oorlogstuig.

Minister Bert Koenders van Buitenlandse Zaken (PvdA) noemt de Russische kritiek ‘niet erg sterk’ en ‘inhoudelijk onbegrijpelijk’. Er worden geen wapens aan de grens met Rusland geplaatst, zei hij. ‘Het is geen agressieve daad, maar een defensieve daad.’ = Of het nu agressief of defensief is, het is een daad dus actie. 
Het is dus deels juist wat Koenders nu stelt: er worden geen wapens aan de grens met Rusland geplaatst. Ja, het oorlogvlees, de NATO SOLDATEN staan er al. 

Nederlandse politiek, met oorlogszuchtige idioten als Rutte, Koenders en de Hoop Scheffer.  
Met elke buur moet je goede vrienden willen zijn, met grote buren helemaal. Rusland verdient een dergelijke behandeling totaal niet. 
De Krim is sinds mensenheugenis Russisch.
Oekraïne is een corrupte staat, die wil dat EUropa opdraait voor hun slechte relatie met Rusland
. Het is een gevaarlijk spelletje dat deze demogogen spelen met Rusland. Het zal heel veel mensen treffen die handel dreven met Rusland en nu in de problemen komen.
Je kan je afvragen waarom is NL bv zo anti Rusland ?
Is dat opgedragen door de nu nog zittende regering in de USA .
Of van uit Brussel .
Het is een gevaarlijk spelletje dat deze demogogen spelen met Rusland.
Niet dat ik denk dat Rusland Europa zal aanvallen .
Maar meer omdat het veel mensen treft die handel dreven met Rusland en nu
In de problemen komen.
En dat spel met dat corrupte Oekraïne is al helemaal van de zotte.
Misschien dat Trump de boel weer op de rails krijgt en dat er gewoon handels betrekkingen kunnen worden gesloten met Rusland.
Inplaats van die oorlogstaal die nu door iedereen word verkondigd . 


Schandalig
NL politiek is anti Rusland omdat ze weten dat mensen nog denken, dat Nederland alleen door de Amerikanen bevrijd zijn. 
Ze vergeten gemakshalve, dat de USSR een geallieerde was met o.a. de VS, en het "de Russen" waren, die nazi Duitsland op de knieën kreeg. 

Berlijn is door "de Russen" veroverd. 
De koude oorlog begon, toen de oorlogsbuit verdeeld moest worden. 
En wij hier de  Amerikanen over de vloer hadden. 

Toen kwam het argument om de NAVO op te richten. 
De USSR zat vol communisten. Dat was een wereldbedreiging. 

Die  NAVO staat intussen, NU IN 2016  net als de Duitsers toen, voor Leningrad. Over agressie gesproken.
 
P.S. Er waren begin 1945 veel Nederlanders in Duitsland zaten als dwangarbeider of in kampen, die door Russen bevrijd zijn. 

En menig burger zal zich wel vergissen als men denkt, dat meneer Porosjenkode bevolking van Oekraïne vertegenwoordigt.

De Nederlander moet de sancties tegen Rusland opheffen waardoor weer een betere kans op vriendschap met Rusland kan ontstaan.
Het is veel beter handel met elkaar te drijven, dan EU oorlogszuchtige taal uit te slaan.
Waarvan akte !!!Je kan je afvragen waarom is de NL politiek  anti Rusland ?
Is dat opgedragen door de nu nog zittende regering in de VS . Of van uit Brussel

Wat mij betreft mag de huidige puinhoop nog veel en veel groter worden.
Je kan je afvragen waarom is NL bv zo anti Rusland ?
Is dat opgedragen door de nu nog zittende regering in de USA .
Of van uit Brussel .
Het is een gevaarlijk spelletje dat deze demogogen spelen met Rusland.
Niet dat ik denk dat Rusland Europa zal aanvallen .
Maar meer omdat het veel mensen treft die handel dreven met Rusland en nu
In de problemen komen.
En dat spel met dat corrupte Oekraïne is al helemaal van de zotte.
Misschien dat Trump de boel weer op de rails krijgt en dat er gewoon handels betrekkingen kunnen worden gesloten met Rusland.
Inplaats van die oorlogstaal die nu door iedereen word verkondigd . 
De EU politiek draait nog steeds  om geld,  Banken, investeringen, kapitaalbelangen … WINST.
Geen bal te maken met “Europese waarden” mensenrechten, bestaanszekerheid. Bestrijding van corruptie . De winnaars en de verliezers. Dat zijn de waarden waarmee links en rechts elkaar de bal toespeelt. EU Geld bepaald momenteel alles.Mark Rutte“ Ik wens mensen fijne Kerstdagen en een gelukkig en gezond nieuwjaar.”
Maar klopt dat wel? 
Kijk de clip a.u.b. even helemaal uit dan komt de onderste steen naar boven.

Sorry voor deze wakkerende video.
 
Want waarom zou Rutte iemand zalig Kerstfeest toewensen? Het lijkt hem strategisch gezien beter om andersgelovigen zoals Christenen te negeren.


CDA Balkenende en VVD Rutte hebben het Nederlandsche volk verraden Het wordt echt tijd voor een nationale dag van verraad . 
 
VVD en het CDA willen geschiedenis schrijven. 
Nou Mark en Jan peter, jullie gaan de nuchtere geschiedenis ervaren. de brger vergeten niks.
Laat Mark Rutte en Jan peter Balkenende met een Nationale vergaderdag ieder jaar herdacht worden. Nationale Landverradersdag 2017 , opstart maart 2017. 
Tot in de eeuwigheid , landverradersdag door straten en dorpen gedragen worden om te bespugen en te beschimpen.

Deze partijen rekenen nog steeds op de apathie van de gemiddelde kiezer en de afhankelijkheid van de gemiddelde politicus. Dat zijn de troeven in hun portemonnee.

Inmiddels zijn ze bang voor het werkende in de EU gemanipuleerde slavenvolk.

Je ziet de antidemocratische EU reflexen al overal.
Ze verschijnen in columns die pleiten voor een kiesdrempel.
In politieke debatten, waarbij referenda als een onduidelijk instrument worden betiteld.
Maar ook in politieke besluiten zoals bij D66, PvdA en Groenlinks! Ja,  ook deze partijen willen af, van de inspraak door de burger , het minderwaardig volk.

Dat is georganiseerde kiezersbedrog.  

Zij mogen zichzelf blijven voorliegen dat zij het juiste doen. Maar waar houdt dat op? Waar liggen hun grenzen in de strijd om macht? Het gaat om een ordinaire poging om de macht te behouden in de handen van een kleine leidende EU elite. Daarom zijn ze ook zo krampachtig voor een EU.

Hun vermakelijke argumenten gaan over de mogelijk onbestuurbaarheid van Nederland, maar men bedoeld eigenlijk, dat een groeiende groep kiezers niet meer gelooft in de politieke EU gezichten en belofte van de toekomst. 
Het valt op dat Rutte en ook Asscher momenteel als geslepen vossen de passie preken over alle problemen waar je ze al die tijd niet of nauwelijks over gehoord hebt. 
Binnenkort begint het geschetter en gekoketteer weer met de "economische vooruitgang" onder het kabinet plucheklevers2.0.

EenVandaag melde, dat sinds 2008 het aantal mensen onder de armoedegrens was gestegen van 480.000 naar 1,2 miljoen. Een stijging van 40%.

In 2002 werd de eerste voedselbank opgericht. Nu zijn er 66.

Intussen laat de PvdA luchtfietser Asscher de apothekers en artsen uit Aleppo een participatieverklaring tekenen. En de PvdA krabt zich nu al op de kop hoe dat toch wel kan die virtuele leegloop van hun partij....
 
Maar burger, pas op je kippen.
Ze zien hun eigen macht en invloed afbrokkelen en zien in de dictatoriale EU de uitweg om zo alsnog de touwtjes in handen te blijven houden met liegen, draaien, huichelen, misleiden en weglachen..
Iedereen  in politiek weet dat ze de kluit belazeren. Maar dat weerhoud de Kamerleden er niet van om gewoon toe te stemmen aan het EU afbraakbeleid . Zij mogen zichzelf voorliegen dat zij het juiste doen. 
Maar waar houdt dat op? Waar liggen hun grenzen in de strijd om macht? Ondermijning van de democratische rechtstaat. Ooit hadden we daar middelen voor.

Men is bang voor het volk. 

Rutte had, om nog enige geloofwaardigheid over te houden het NEE voor Oekraïne moeten accepteren. 
VVD leden hadden om nog enige geloofwaardigheid over te houden hun leider Rutte moeten dwingen het akkoord niet te ondertekenen of zo nodig moeten dwingen om af te treden. 
Er zijn na de 2e wereldoorlog 6 kabinetten door de VVD naar huis gestuurd. Waarschijnlijk had de VVD toen nog leiders met ballen i.p.v. dit laffe zooitje VVD wegkijkers.

 
Het minimum qua opkomstpercentage was 30% (gehaald)
Ruim 60% van de stemmers waren TEGEN het associatieverdrag, een ruime meerderheid. 
En als je dan rekening houd met het feit dat het referendum bewust is tegengewerkt door het massaal weglaten van stembureaus kan je gerust zeggen dat het referendum meer leefde onder de bevolking dan de EU.
En dan na te gaan dat de opkomst voor EU-verkiezingen nog lager is. EU Heeft dus ook geen enkele democratische zeggenschap.
 

Pieter Omtzigt had tot nu toe vooral voorkeurstemmen van boeren uit het noord-oosten. Met zijn vraag die Rutte zes keer ontweek met duiken, jij-bakken en non-antwoorden: "wat had hij echt bereikt met het inlegvel Oekraïneverdrag?"
Als hij een eigen partij opricht dan is hij goed voor enkele zetels. 
Maar helaas pindakaas.
Kiest hij toch voor het  oude CDA dus hij kiest voor het EU Pluche. Ondanks zijn inspanning voor het Oekraïne-referendum met zijn mede partijgenoten van het CDA jawel het krakemikkige uitgerangeerde stelletje oude mannen gilde in de Eerst-Kamer dat al eens een referendum om zeep heeft geholpen " voor een ja voor het Oekraïneverdrag  aan de VVD de ALDEPARTIJ  

Het hangt er dus vanaf, dat de politieke EU partijen 'geen'  band meer met de kiezer willen, of liever 'n gefrustreerde bevolking die afhaakt, zodat 'zij' de dienst kunnen uitmaken in saaie vergaderingen en in besloten EU achterkamertjes.

En wat blijkt, Bijna ALLE traditionele politieke partijen willen 't liefst géén invloed van de burgers bij 'hun' werk.
Een meerderheid van hun stemgerechtigden schijnen openlijk EU-gezind zijn.

Voor ons als blogvolger is het belangrijk door te blijven hakken tegen de EUlite. De strijd is taai, maar wordt ten alle tijden door ons gewonnen:  Plofkippen welke al ruim in Nederland verkocht worden . En de minderwaardigen Nederlandse pluimveehouders kunnen doodvallen. 

We kunnen ook elders in ons eigen land de kippen kopen, en chocolade uit Zwitserland is ook niet verkeerd. We hebben dat failliete  Oekraïne regime niet nodig!
Het. Volk. Wint. Altijd!

Rutte en de andere EU Lemmingen in de Kamer voeren gewoon de opdracht van hogerhand uit, net als met het verdrag van Lissabon destijds. De bazen van de EU (Bilderberg) hebben een plan en niets zal daarvoor wijken. 

Of juist wel eigenlijk, het volk en individuele landen moeten voor dat plan wijken.  
Zie het als een enorm dikke boom en jij, met een minuscuul bijltje, hebt de taak hem om te hakken. Lijkt hopeloos, maar consequent doorhakken doet de boom omvallen. Dat consequente doorhakken zet andere eigenaars van kleine bijltjes aan tot hulp.

Dat hakken maakt ook ras bangerikken, zoals EU rutte, EU pechtold en meer EU corruptelingen en EU media BANG.
 
En hoe banger, hoe beter.

Want nogmaals:
Het.Volk.Wint.Altijd!

Met het besef dat het hele EU gedrocht helemaal geen bestaansrecht heeft. 

Bedenk ook dat iedereen, inclusief oorlogsvluchtelingen, wordt geslachtofferd  

voor het eigenbelang van deze onbetrouwbare EU policors, die VEINZEN in het Europese landsbelang te handelen.
Helaas handelt en liegt men slechts in het belang van eigen cv en voor eigen portemonnee.

De tijden van de repressie door afbraak politici is bijna voorbij.
3/2017 De maand waarna alles veranderde en waarin bleek dat: Ook van de niet gemeende, minachtende opdrachten vanuit een bewaakte omgeving voor het klootjesvolk. 


Het.Volk.Altijd.Wint! 

Het. 

Volk. 

Wint.  

Altijd

 Geen opmerkingen: