12/03/2016

De media gaan samen met uw overheid en Google, Facebook, Twitter en....

De reguliere media gaan samen met de overheid en Google, Facebook, Twitter en Microsoft ervoor zorgen dat u straks alleen nog maar gecensureerd politiek-correcte nieuws te horen en te lezen krijgt.

BOYCOT google, facebook en twitter!!!!!

 
GEBRUIK  GEEN  google

MAAR:
https://www.startpage.com/ 
OF 
https://duckduckgo.com/

OPEN  YOUYTUBE IN JE PRIVE 


VPN gebruiken voor bezoek van alternatieve websites. 
Nep e-mail accounts gaan gebruiken en deze alleen via VPN benaderen. Enzovoorts.
En zo veel mogelijk bedrijven boycotten waarvan we weten dat ze deze censuurplannen steunen.

In de 60er jaren zei Malcolm X al: 

"Als je niet oppast zorgen de kranten ervoor, dat je de mensen gaat haten die onderdrukt worden. Terwijl je ondertussen de mensen gaat waarderen, die voor die onderdrukking verantwoordelijk zijn".

 
 
 Dit zijn de Nederlandse valse nieuwssites van Nederland.

In Nederland wordt de info, die wij voorgeschotelt krijgen uit de volgende bronnen gehaald: de RVD (overheid en koningshuis), Algemeen Nederlands Persbureau ANP (binnenlands nieuws), UPI United Press International Washington, AP Associated Press New York, VIS-News, BBC en Reuters Londen.
Alle nieuws is dus pro-VS, pro-NAVO, pro-EU, anti-Rusland, pro militaristisch.
RTL nieuws is het eigendom van Bertelsman, die op hun beurt weer eigendom zijn van Soros. De linkse multimiljardair heeft het via al zijn, ook nog eens gesubsidieerde stichtingen en vennootschappen bijna bij alle westerse MSM het voor het zeggen. 
Hij en hij alleen bepaald het gezicht van al die kranten en omroepen, zodat hij weer via voorkennis zijn zakken kan vullen, alleen soms liegen ze zo hard, dat ze hun eigen leugens gaan geloven zoals met Hillary gebeurd is.

Deze gemanipuleerde "leugenpers", wordt niet alleen door de PvdA,GL,SP, gesteund, maar ook door de VVD en het CDA. En weest waakzaam, als de verkiezingsdag aangebroken is, zullen deze partijen zorgen, dat de kieslokalen bemensd worden door "hun vriendjes". En dan zal er absoluut gefraudeerd worden met de uitgebrachte stemmen. We worden belazerd waar we bijstaan.
  
President Obama noemde ‘valse nieuwssites’ een gevaar voor de democratie, en gisteren plaatste de NOS een artikel getiteld Nep-nieuws op internet ook in Nederland potentieel gevaarlijk.
 Daarin wordt gelinkt naar een site met een lijst ‘nep-nieuws sites en blogs.’, zij als een gevaar worden beschouwd voor de reguliere media, op enkele uitzonderingen na de échte valse nieuwssites van ons land, omdat ze nog vrijwel uitsluitend politiek-correcte propaganda verspreiden.
Het zijn vooral de kranten en met name Reuters, die ons beinvloeden. 
Het is frappant, dat de grote Perbureaus in Zionistische handen zijn. Is dit een reden van het niet noemen van deze Persbureaus, waar per slot van rekening de rest van de media van afhankelijk is- 
Ook Zuckerberg zal voor ons via Facebook wel even beslissen wat "de waarheid" is !  http://www.ninefornews.nl/echte-lijst-verspreiders-nepnieuws/

Hillary Clinton had al gedreigd dat ,als ze de verkiezingen zou winnen ,ze alle onafhankelijke nieuws sites zou gaan verbieden. Dat wil zeggen alle sites die tegen haar waren en haar ware gezicht toonde. De waarheid mag namelijk niet verteld Worden van de elites en dus willen ze een algehele verbod op onafhankelijke nieuws sites wereldwijd via de VN afdwingen. 


Naar aanleidng van het hier bovenstaande; heeft iemand  gisteren de uitzending van de VPRO Tegenlicht gezien? Nog eens kijken dan !

Hierin werd heel duidelijk dat veel " ontevreden Turken " op DENK gaan stemmen.Turken die de afgelopen staatsgreep in juli, in Rotterdam duidelijk aanwezig rondliepen met Turkse vlaggen. 
Hoe gaat de pers dit monitoren? Wat gaan de peilingen doen? 

Een harde en m.i. heikele uitspraak in de uitzending was; Wij willen Rutte Niet " wij willen een keiharde president zoals Erdogan". 
Dit dus ook in Nederland.Willen wij, de oorspronkelijke Nederlanders dat?
Pikt de pers dit soort uitspraken op ?

Nog een uitspraak in dit programma die zeer verontrustend was,  en die niet door de reguliere pers wordt herkend, kwam van een Marokkaanse man. Hij zei, ik sta achter de Turken omdat Turkije islamitisch is en Erdogan de islam wil verspreiden........"" daardoor is Turkije ook een beetje mijn land omdat ik islamiet ben". Straks ook Nederland islamitisch?

Drie kenmerken van een Machtsstaat (dictatuur):
1. geschiedvervalsing;
2. in alles achterdocht jegens eigen onderdanen;
3. tegenspraak wordt niet geduld.

Ziedaar het Turkije anno nu en dat wij dit al zéér dicht genaderd zijn.


De echte nazi's zijn dus nooit weggeweest. 
En dat zijn met name de socialisten, en sociaal-democraten. Daarbij worden ze geholpen in heel Europa door de verraders, de zich noemende liberalen, links-liberalen en de christendemocraten. 
Dit is ook een bewijs temeer, dat de Eussr, een duivelse smerige dictatuur is. 

Alles steunen ze, om de bevolkingen van Europa te knechten, te islamiseren, en te laten overstromen door heel Afrika, de massa-immigratie. 
En de verraders der politieke partijen, van "links tot rechts", doen iedereen demoniseren die tegen deze gang van zaken zijn. 
Ondertussen neemt de armoede toe en leven de burgers meer in een politiestaat waar vrije meningsuiting wordt gelijkgesteld met terrorisme.
Mensen kunnen elkaar niet meer verdragen laat staan vertrouwen dat is allemaal door de tijd heen verdwenen.
Velen stappen dan ook uit het leven,  onlangs nog een 17 jarig meisje  omdat het leven was het haar niet meer waard , Heel erg nietwaar, maar dat is onze EU maatschappij.


 
Partizanen zullen weer opstaan en vechten tegen de Faschisten dat staat vast, er zal weer partizanen lied over bergen en dalen klinken!!!!

Geen opmerkingen: