12/19/2016

BERLIN > "Wir Schaffen Das" Fuhrer Merkel krijgt Eredoctoraat voor haar inzet

+++UPDATE  BERLIN:
Zwölf Menschen sind tot, 48 weitere verletzt +++ Merkel gibt um 11:00 Uhr Erklärung ab +++ Tatverdächtiger ist möglicherweise  ein 23-jähriger Naved B. aus Pakistan +++ Neues Video von kurz nach dem Anschlag +++ Merkel schweigt lieber – Donald Trump: »Diese Terroristen müssen ausgelöscht werden« +++ Razzia in Flüchtlingsunterkunft: SEK-Kommando stürmt Hangar in Flughafen Tempelhof +++

Merkel :"ICH WILL DEUTSCHLAND DIENEN....Zusammenhalt war immer die größte Stärke unseres Landes. We hebben een Europees leger nodig om dit soort situaties het hoofd te bieden."

 Aanslag door EUMerkels Afghaanse? of Pakistaanse? vluchteling vanuit het asielzoekerscentrum bij vliegveld Tempelhof? Durven ze daar niet meer om een Ausweis te vragen?  

Kom er maar in: Die BRD kiezers hebben ten slotte bewust en actief gekozen voor massa immigratie van jihadisten. En willen dit lot ook aan de rest van Europa opdringen. 1. Verwarde man. 2. Het is een eenling. Niet alle vluchtelingen zijn apothekers uit Aleppo. Er zitten ook LKW-fahrer bij. 3. We moeten ze niet over een kam scheren. 4.Eigen schuld. Hadden er maar geen kersstalletjes moeten staan, we weten dat dit kwetsend is-Het trieste is :
-Dat :vluchtelingen"zo ongelofelijk ondankbaar zijn dat ze onze goedheid beantwoorden met dood en verderf.
-Dat op allerlei "rechtse"websites dit uit ten treuren is voorspeld
-Dat er nog steeds niet met harde hand tegenmaatregelen worden genomen, en dan heb ik het niet over meer controle voor autochtonen via registratie en scannen etc.
-Dat onze "leiders"straks alweer met geacteerde smoelwerken komen verklaren dat ze geschokt zijn, maar dat niet alle moslims "zo"zijn.
-Dat er weer een zinloze stille/witte mars komt met kaarsjes en bloemen.
_Dat Pegedia keihard wordt aangepakt.
-Dat Wilders alweer gelijk heeft
-Dat de bootjes op de Middellandse zee nog steeds worden binnengesleept
-Enz. Dezelfde routine
-Er valt nog meer te verwachten. De sleeper cells van de Islam zijn fanatiek, en niet bang om te sterven en -tig Europeanen mee te nemen in hun dood.
Het kerstmarktgebeuren is vanaf nu dus ook definitief verpest.
Betonblokken, controle etc.
Weer een Europese/Westerse traditie naar de kloten geholpen door de islam fanatici.
-Alles is al voorspeld op de diverse kritische sites.'

BERLIJN-  Aanslag met een gestolen Poolse truck en rijdt met lichten uit in op de drukke kerstmarkt Berlijn: VEEL MEER DAN  9 nu 12  doden en 50 gewonden. Een nuchter contrast kerstlampjes die schitteren in plassen bloed 

.POOLSE CHAUFFEUR LAG  VERMOORD IN ZIJN VRACHTWAGEN DE ISLAMITISCHE  MOORDENAAR VLUCHTTE MAAR IS OPGEPAKTDOOR DE POLITIE.

- Een moedige getuige heeft er maandagavond voor gezorgd dat de verdachte van de aanslag op een kerstmarkt in Berlijn snel kon worden opgepakt. De man achtervolgde de bestuurder van de truck tot in het park Tiergarten, waar hij zich in de donkere bosjes probeerde te verstoppen. Uiteindelijk werd hij gegrepen bij de Siegessäule.' Wéér islam terreur, wéér de standaard slappe BS van politici en wéér gaan we gewoon weer op zelfde voet verder en wéér is het wachten op de volgende klapper... ongelooflijk.


Update 22u16: Er is een dode ín de vrachtwagen aangetroffen, en een verdachte aangehouden. Mogelijk is de dode de (Poolse) trucker en heeft iemand zijn combinatie gekaapt. De dode Poolse chauffeur was de neef van de eigenaar van het transportbedrijf. Contact met de bestuurder was verbroken sinds 16:00 uur.

 De Duitse politie bevestigt dat de nationaliteit van de dader niet bekend is. Die van de dode bijrijder wel, dat was een Poolse man./
Maar mogen we wel weten welke etnische achtergrond de dader heeft beste politie of schopt dat teveel het wereldbeeld van de gutmenschen in elkaar?

Die dader is al 2 uur in hechtenis en er is nog niks naar buiten gebracht.
Als het een blanke, christelijke Pool of Duitser was geweest, hadden we het allang gehoord. 
Politie is zich aan het beraden hoe ze het nieuws naar buiten zullen gaan brengen, ws in nauw overleg met Frau Merkel, de grootste landverraadster in de recente geschiedenis.  Merkel zelf was aanwezig op een immigraten 2016 symposium.Wat hadden die Duitsers dan verwacht? Hadden ze de Kerstmarkt maar Decembermarkt genoemd. Nu was het een openlijke provocatie voor cultureel ontheemde vluchteling. 

Merkels BRD Police befielt   "keine Video's zu verbreiten ."Merkels is al lang geswitched naar "wir wollen es nicht wissen".
bitteschön hier und hier---- tja,  SCHON ENTFERNT
De universiteit van Gent geeft Merkel deze week een eredoctoraat voor haar `moordende` inzet voor de vluchtelingen in geheel Europa. 
Nu de universiteit van Berlijn nog. 

 "Donald Trump said Wednesday his call for a ban on Muslims entering the United States “is just a suggestion until we find out what’s going on.”


“We have a serious problem” with Islamic terrorism,” he told Fox News Radio’s Kilmeade & Friends show.
Geen opmerkingen: