11/08/2016

We WON!!! Le Pen feliciteert Domald Trump - president of the United States.

The English chose Brittain..
The Americans chose America..
Will the Netherlands choose IN 2017 the Netherlands?We're done!! Triumph voor Donald Trump, hij heeft de Amerikaanse presidentsverkiezingen gewonnen. Dat melden persbureaus Bloomberg en AP. en de Republikeinen pakken deze nacht ook de meerderheid in de Senaatsverkiezingen en het Huis van Afgevaardigden.
Het Killary Clinton-feestje is afgelopen. Zaal leeg. Stream dood.

SPEECH: Wachten op de president-elect op deze stream. CLINTON: Heeft haar verlies erkend in een telefoontje naar Trump. It's officially official now.Beleggers gingen voor miljarden het schip in, nadat de  Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump steeds meer steun kreeg om het Witte Huis te betreden.

Het contrast kan nauwelijks groter zijn. Treurnis bij de Democraten, vrolijkheid in het New York Hilton Midtown op Trumps feestje.

De kiezer in de VS heeft beslist. 

De republikeinse kandidaat Trump heeft de verkiezingen verrassend gewonnen van de democratische kandidaat Clinton. De ORDINAIRE  strijd tussen de kandidaten ging in veel staten nek-aan-nek. 


Amerika is sterk verdeeld. Heeft de verrassende winst van Trump te maken met onvrede onder de bevolking!

Wat een teleurstelling voor de npo en rtl. Gaan ze het bij de DWDD doodzwijgen? Net zoals de uitslag van het Oekraine Referendum.

 A.F. Rasmussen op Sky: "We need more interventionism" De linkse NOS wringt zich in allerlei bochten om hun demoniseren van Trump weer recht te praten......
Je ziet nu veel lange gezichten. Ze noemen het op NBC het brexit effect. En inderdaad, ze noemen het al een doomsday voor wallstreet. Juncker heeft inmiddels al een fles cognac op en ligt laveloos op de bank. Z'n geliefde TTIP gaat niet door.
Nou Rutte Pak die telefoon en feliciteer de man waarvan jij zei dat deze het einde zou betekenen....!!


Verrassende Election Day?  Uitstekend voor de wereldvrede. Einde van het Amerikaanse internationale idealisme, dat landen tot democratieën probeerde te bombarderen. Welkom realisme, waarbij de grootmachten VS, Rusland en China misschien wel betere onderlinge relaties krijgen dan ooit.

 Driving it home for Christmas…

Iedereen weet dat Trump een flapdrol is, maar ik heb bij de NPO nooit het sentiment voor Trump toegelicht gezien.  
Met de Duitse roots van Donald Trump krijgt de VS banen die nu eigenlijk voorgoed weg zijn.
Trump is een bouwer, iemand die echt iets voor elkaar krijgt.  
Full Event: Donald Trump Victory Speech 11/8/16

Stream vanuit Trump HQ (waar het publiek staat): www.youtube.com...

R.I.P> to all Main Stream (Indoctrinatinon) Media! you Loose and i love it. 
Gefeliciteerd voor Amerika En gefeliciteerd voor het hele Westen, EINDELIJK het Westen heeft nu een sterke en slimme leider.

Heel knap! Congratulations!
En er is weer hoop voor de toekomst.
Een stapje terug met de globalisering.
Een stapje terug met de corporatocratie en voor de democratie.
En een heel belangrijke stem in de discussie omtrent... islam!

Ja deze kerel is the real deal ook een beetje voor Europa: geen koude oorlog met Rusland, waarschijnlijk Turkije aan banden, Syrische vluchtelingen niet meer in Europa maar bij de Golfstaten en ISIS is volgend jaar weg. 
Nu kunnen ze alle hosanna verhalen over de 1e vrouw als POTUS en hoeveel zielige vluchtelingen nu wel weer gered kunnen worden de prullenbak in. Zie al uit naar de eerste ontmoeting tussen Trump en Poetin.
En dan kan nu de FBI en CIA alsnog Clinton en de satanische aanhangers oppakken en jail gooien. Ga dadelijk ALLEMAAL maar eens lekker tv kijken en alle jankverhalen en smoesjes aanhoren waarom satanische en immens corrupte Clinton heeft verloren. Mijn dag kan niet meer stuk want dreiging van WW3 is nu afgewend.

Trump zou voor de Amerikanen een goede president kunnen zijn, maar hij had al op voorhand aangekondigd dat hij Europa zou laten vallen als een baksteen.


Het Nederlandse EU ministerie van Economische Zaken steunde de liefdadigheidsorganisatie de Clinton Foundation met 4,4 miljoen euro. Maar Amerikanen vragen zich af waarom buitenlandse mogendheden dat doen? Een directe lijn naar the oval office, mocht Hillary Clinton de presidentsverkiezingen winnen?

Nou Nederland je kunt maar beter je eigen leger weer gaan betalen want jarenlang de US het vuile EU werk oplaten knappen is nu voorbij.  

Daar staan we dan, met onze papieren vliegtuigjes en gebrek aan kogels. 'Pang pang' roepen omdat we zelf geen leger meer hebben, en geen Amerikaans leger meer om voor ons gratis in de bres te springen. 
Overigens is dat Trumps fout niet, ik begrijp zijn standpunt. Het is de fout van onze eigen EU politici die liever geld uitgaven aan nep-vluchtelingen dan aan de bescherming van onze grenzen.

Maar The turn has become. En nu op naar Maart 2017!
Eerst Brexit
GeenPeil
nu Trump.
Zou
PVDA/VVD/D66 al een beetje zenuwachtig worden over volgend jaar maart?


Geen opmerkingen: