11/25/2016

EUGuyVerhofstadt: 'Putin? One clown in Washington is more than enough'

De Vlaamse hofnar Verhofstadt met Ukraine Maidan bloed aan zijn handen is een inzinking: nabij:' " fuck Amerika, Rusland en ook Turkije "!"Donald Trump = 5e colonne en vernietigt Europa van binnenuit"
  Hoe gaat het met je Oekraïense schaliegasbedrijfje Guy? Europa van binnenuit vernietigen, daar hebben wij geen Donald Trump voor nodig , dat doet het krankzinnigen gesticht de EU, Brussel wel en het gaat de goede kant op: nog meer ongrondwettige EU toneel. Dat laat het wat sneller escaleren.
  
EUGuyVerhofstadt: 'The cronies of Erdogan, Putin and also Trump are undermining Europe from within. Let's not allow this to happen. Let's fight back. My speech during today's plenary' 
 
Verhofstadt is de beste peiler van de EU.  
Hoe uitzinniger zijn tirades, hoe vaker zijn stem overslaat en hoe meer kwijl er tussen zijn voortanden door uit zijn mond ontsnapt, hoe populairder de populisten zijn en hoe dichterbij de desintegratie van de Europese Unie in zijn huidige vorm.  Verhofstadt is wat er gebeurt als een autocratische organisatie niet over een fysieke repressiemacht beschikt: kortsluiting.
Hele speech hier.

Guy Verhofstadt @GuyVerhofstadt

One clown in Washington is more than enough https://twitter.com/realDonaldTrump/status/800887087780294656 

Dit is dan de fractieleider in het Europees parlement van de ALDE. De fractie, dus, waarin ook de Nederlandse vertegenwoordigers in het europees parlement van D66 en de VVD zitten.
Van die partijen die ook altijd hebben gehangen aan het atlantisch bondgenootschap. Die democratie niet alleen in hun partijnaam voeren. Die partijen.

De EU die was er toch om onze handelsbelangen te beschermen? Guy zit er toch namens VVD en D66? De grote partijen achter de TTIP handelsverdragen. Denk daar nog eens aan, half maart 2017. 

Of zou er iemand in Europa buiten dat inteeltparlement zijn die nu denkt: 'WELL DONE!Goed gesproken Guy!'?

 

 Globalisten maak je buik maar nat!
De bevolking accepteert jullie achterlijke gladiolen niet meer met een totale vervreemding van de werkelijkheid. Dat EU-Leger gaat niet werken.
.
En kijk hem dreigen. Als de Europese landen niets doen, Nee, want de bevolking wil dat niet, dan grijpt het EU parlement in.. Eeeh? hoe?
.

Heerlijk hoe de aap uit de mouw komt. Hysterisch mannetje. De meer diplomatieke eurocraten zullen hem dit niet in dank afnemen.
PURE ANGST. Terecht dat Amerika zich terugtrekt uit Europa. Zij betalen 75% van het defensie budget voor Europa. Daarom reageert Brussel eu zo...
 Juncker en Verhofstadt, betere spreekbuizen had de EU niet kunnen hebben. De EU heeft die enge Guy ook nog eens aangesteld om de brexit onderhandelingen te leiden. Daar misdroeg hij zich ook  news.sky.com...
 

Opkomstpercentage tijdens de EU verkiezingen in 2014.
Best wel benieuwd hoe lang de kaviaar en de cognac nog op tafel komen , aan alles komt een eind . Het hele vrijwel failliete Brusselse circus bestaat uit mislukte clowns met Verhofstadt als zowat de pijnlijkste alsook de vermakelijkste mislukkeling.
Ter herinnering:
Het gebouw in Staatsburg is gebaseerd op een schilderij van de toren van Babel. Hier het schilderij upload.wikimedia.org... en hier het Eu gebouw. werkenbijdeeu.nl...

Het gaat steeds moeilijker worden voor de staatspropaganda om deze EU gekken als redelijk af te schilderen tegenover nuchtere en vrij beschaafde types als Farage, Le Pen et al.  verkiezingen.
Steve Bannon, het brein achter de Trump campagne en breitbart, heeft aangeboden om le Pen te gaan helpen met haar campagne en le Pen heeft de uitnodiging geaccepteerd.
Man ik lach me nu al een scheur als de reeds opklimmende rente straks echt gaat stijgen, want de economie van de VS zou wel eens geheel op eigen benen kunnen gaan staan zonder knijpende interventies van de FED.


Eens kijken wat de zwakke EU landen dan om hun oren krijgen als lenen niet meer gratis is, en de ECB met emmers vol junk bonds in zijn mik blijft zitten
Met een hogere rente komt de dollar nog meer in trek en wordt de Euro nog zwakker (is al een feit).
De EU zal dan bloeden, en dan valt het doek, de show is over.
.
En dan heb ik het nog niet over de nutteloosheid van de EUmedia reclame voor meer sancties vs. Rusland en de zucht naar stabiliteit aan de oostgrens. Als Trump de rust met Putin weer kan terugbrengen i.p.v. de stokerij van de EU,dan staan er een hoop EU sukkels voor schut.  

Want de burgers hopen echt dat ze de Nürnberger processen 2.0 mogen meemaken. 
""Verhofstadt is dat, wat er gebeurt als een autocratische organisatie niet over een fysieke repressiemacht beschikt"
"maar dit is wat ze al stiekem geregeld hadden als ze WEL een repressiemacht hebben de smeerlappen: eunmask.wordpress.com... 
 
Een collectieve schadeclaim voor alle hardwerkende Nederlanders die hun zuur verdiende belastinggeld verspild zien aan de EU en hun goudzoekers.   Genoeg is genoeg.

Geen opmerkingen: