11/01/2016

Een frontale volks-aanval op EU partijenDe EU moet door! de Nederlandse kiezer kan barsten!!
 
Nederlands "Genoeg = Genoeg" klinkt. Actie!

De foute EU partijen gaan we leren dat de stem van de kiezer geen gunst zonder wederdienst is.Dit wordt historisch. En kost Rutte zijn premierschap. 

Het hannesen met de referendum-uitslag blijkt een epische pr-fail.GeenPeil roept mensen op om bij de Kamerverkiezingen niet te stemmen op een partij die het Associatieakkoord met Oekraïne mogelijk toch wil laten doorgaan. GeenPeil, initiatiefnemer van het referendum op 6 april, vindt dat het de landelijke verkiezingen moet "bijsturen".  
Het wil mensen overhalen om niet te stemmen op de "democratieverraders van VVD, PvdA of D66 of op alle andere partijen die medeplichtig zijn aan het negeren van de uitslag en het uitstellen van een antwoord op een democratisch referendum".

Nederlanders laten zich NIET piepelen.
 


 

op 22 september 2016 om met een intrekkingswet te komen.

Meer dan een half jaar na 6 april wachten de Burgers nog steeds op een antwoord op de uitslag van het GeenPeil-referendum. Keer op keer schoffeert de VVD-premier de 4.1 miljoen
Nederlandse kiezers.

Keer op keer verbrak MinPres Rutte zijn belofte om te reageren op de 61% NEE tegen het EU associatieverdrag met Oekraïne.
 

Wéér schoffeert de VVD-premier de Nederlandse  kiezer.
Ditmaal krijgt hij zelfs hulp van D66-leider Alexander Pechtold, die hem nóg meer tijd geeft om "een oplossing te zoeken die recht doet aan de tegenstem." Rutte wil gewoon ratificeren. Pechtold ook.
 
GeenPeil: stem niet op EU-democratieverraders-

We gaan opnieuw campagne voeren!
In maart 2017 zijn er Tweede Kamerverkiezingen. Het wordt tijd voor een eigen initiatief en een voorjaarsoffensief.
Als het Leger des Peils meer dan 4.1 miljoen mensen naar de stembus kan krijgen, dan kan het Leger des Peils ook een paar miljoen mensen overhalen om niet te stemmen op de democratieverraders van VVD, PvdA of D66, of op alle andere partijen die medeplichtig zijn aan het negeren van de uitslag en het uitstellen van een antwoord op een democratisch referendum.

We weten allemaal welke partijen het de afgelopen jaren verkloot hebben VVD, PvdA en D66. CDA
Weg met de VVD, de PvdA, D66 en het CDA. 
Dit zijn de vier partijen die sinds 1977 ons land hebben bestuurd (de blauwe maandag van de LPF en de CU-slaafjes in Balkenende IV daargelaten) en die vanaf maart 2017 gaan VERDWIJNEN. 

Er is behoefte aan nieuwe politiek, bedreven door Nederlanders met een ruggengraat, principes en die staan voor de belangen van de inwoners, i.p.v. die van henzelf of die van de oligarchen.
En voor degenen die zo wie zo niet tot na hun 70e willen werken is er nog een reden om niet op pvda, vvd of d66 te stemmen.

We hebben lang genoeg gewacht. GeenPeil laat zich niet piepelen. Deze democratie, is onze democratie.

Doe mee. Red de democratie. Sluit je aan bij het Leger des Peils

De strategie is nu al uitstekend:
1. Den Haag weet, dat GeenPeilburgers razendsnel en succesvol kan handelen.
2. Den Haag weet op dit moment verder niet wat er nog meer op ze af gaat komen.
3. Het idee dat je de verantwoordelijke hufters/landverraders/EU marionetten nu ZEKER zenuwachtig gaat maken.. Onbetaalbaar! 

Ik neem aan dat er genoeg posters bedrukt gaan worden om in iedergeval elk verkiezingsbord in elke gemeente van NL te gaan voorzien van zo'n mooi geheugensteuntje!

"Ter tafel ligt een advies van de kiezer om de associatiewet terug te draaien. W

wie is er voor en tegen de terugtrekking van die wet?
Voor: SP, PVV, PvdD, SGP, Christenunie, Groenlinks
Tegen: VVD, PvdA, CDA, D66

Als wederdienst aan het CDA en D66 heeft VVD steun beloofd om de referenda moeilijker te gaan maken.
 

U kunt helpen de volgende keer een b-i-n-d-e-n-d referendum te veroorzaken: Stemt allen PVV, FvD of VNL.
Het zijn de 3 partijen met een bindend referendum in het programma!

It giet oan. Ze komen er niet langs. 
To the horses & de hooivorken. Dit land is ons land. Fuk de EU. Onze feestelijke vooraankondiging van het Vacuum Voorjaarsoffensief sloeg gisteravond in als den spreekwoordelijken bom. 

ANP-tje binnen een half uur, Teletekst 101, Trendic Topper op Twitter. Roodgloeiende phones. 

Voorts ontploften onze stijlloze mailboxen, de DM's en overige feeds met steunbetuigingen en jubelende vrijwilligers van het Leger des Peils. In één nacht haalde onze crowdfund ruim 14.000 pegels op, en er meldden zich al ruim 600 (!) nieuwe vrijwilligers aan voor de GeenPeil BurgerBeweging tegen Brussel. 

En het is nog niet gedaan. Krijg de pip, MinPres & overige vlaflip-ruggengraat Pechtoids.
  
 


 


Geen opmerkingen: