11/09/2016

Duitse minister van Defensie noemd de verkiezingsnacht een ,,grote schok''.

De Europese Unie is verrot tot op het bot.
geschiedenisles nodig?
Slechte omstandigheden stuwen altijd fascistische leiders naar voren. Dit soort leiders beloven het gedesillusioneerde volk altijd dingen die niet waar te maken zijn en winnen daarmee snel stemmen.
Over Hitler & co. denken mensen ook altijd dat ze gekozen werden door een heel ander soort mensen die niks met hunzelf te maken hebben. Nee, heel gewoon Het volk stemt voor dat soort leiders. Maar het heet DEMOcratie- waarbij Demo van het Griekse DEMOS komt = volk.Wij laten ons niets meer wijsmaken en een rad voor ogen draaien. 


Waarom Trump gewonnen heeft? GEEN retoriek, populistisch gewauwel. En heb je hem wel eens op beoogd beleid kunnen betrappen in een speech en angstzaaien. 
Dit in combinatie met de aversie jegens Clinton heeft hem de sleutel tot het witte huis bezorgd.  

Het oude Amerika bestaat nog: vergeten en boos op Washington. Dat Amerika zorgde vannacht voor de grootste politieke sensatie in de naoorlogse Amerikaanse geschiedenis. Met daverende overmacht kozen zij Donald Trump tot president.

 
Dat worden historische beelden als Obama de sleutels van het wittehuis aan Trump overhandigd.. Ben benieuwd of de Trekpoppentheater Binnenhof eurocraten Rutte & co straks nog een grote bek tegen Putin durven op te zetten zonder de steun van de VS en GB?

Let op die EU lafbekken uit Brussel met hun staart tussen de benen gaan zich een weg worstelen uit Oekranïe...Maar eén dagje verder, en ze hebben zich aangepast en gaan ons vertellen dat ze het allemaal hebben zien aankomen, weten ze precies hoe het zo gekomen is, weten ze tot in detail wat Clinton fout heeft gedaan, en gaan ze tot in detail voorspellen wat de toekomst ons brengen zal. 
Vervolgens zal alles in het werk worden gesteld om ons, het volk, duidelijk te maken dat we geen hoop moeten of mogen putten uit wat er in de VS is gebeurd, en we het dus niet moeten wagen om een grotere mond te krijgen. De politiek zal de duiders op de voet volgen in hun pogingen de geest weer in de fles te krijgen.

 Het enigszins radeloze "maar wat betekent dit nou?" zal snel plaats maken voor een verbeten "maar laten we nu niet de fout maken om te snel...". 3h3 hours ago
Voel me echt beroerd door zege Trump. Tegelijk voel ik zoveel extra motivatie om haat en verdeeldheid niet ook ons land te laten vergiftigen.
 D66-leider Pechtold voelt zich ronduit beroerd door de overwinning van Trump. „Dit is erg, erg slecht nieuws voor Nederland en Europa. 
Trump heeft zich gekeerd tegen de NAVO en wil ;;;;de nato bassisen,,,,,in Europa niet militair meer steunen zoals alle voorgaande presidenten hebben gedaan sinds halverwege de vorige eeuw.” 
zijn sympathie voor de Russische president Poetin baart Pechtold zorgen. „Poetin zal dit zeker vieren als een overwinning en in Oost-Euroa en in Syrië zijn macht proberen te vergroten.”www.telegraaf.nl...

Koenders : wij gaan Trump beoordelen op zijn daden......werkelijk TE hilarisch voor woorden. De straks toekomstige (vanaf 18 maart 2017) burgemeester van pak hem beet Hoogezand Sappemeer, die de machtigste man van de wereld nog 4 maanden gaat beoordelen op zijn daden (PROEST)

 
Reactie van Omtzigt: 'Als politici een ding beloven, maar telkens iets anders doen, dan moet je niet vreemd opkijken dat mensen cynisch worden en zich daarnaar gaan gedragen.'  
Pim nog niet vergeten? 
Als er iemand vooruit liep op de huidige beweging was hij het wel. 
Janmaat c.s. was te beperkt maar PF was een grote, in zekere zin denker. dat was toch echt politiek avant garde. 
Gaat Rutte in Brussel nog onderhandelen over de Oekraïne?

En het is zo simpel:de lidstaten van EUROPA zeggen vriendelijk tegen Trump dat we meer op eigen benen willen staan, dat we in lijn met zijn ideeën hele goede vrienden willen blijven en loyaal waar zinvol, maar dat we ook graag goede buren met Rusland willen zijn. 
Dat er een streep door de handelsboycot gaat, dat er een frisse wind door Europa gaat waaien etc. 
 Om Putin tegemoet te komen zetten we een streep door het Associatieverdrag en nodigen beide uit voor het opstellen van gezonde handelsverdragen. 
In algemene zin gaan we duidelijk maken dat niemand wegkomt met corruptie of belastingontduiking en we vragen daarvoor expliciet een bevestiging van ontvangst. En weg van alle oorlogshitserij. ik zeg: het is de enige ware weg.

Deutschland: stoppt Klima-Plan in letzter Minute  ...lol


Dit is puur genieten. 
En er zit nog zo veel moois in het vat de komende dagen : de Prems, de Jan Mulders, die klojo van een tante tante Es, Mathijs van N., die walgelijke Asscher, Charles Groenhuizen de natte dweil die voor een journalist moet doorgaan, de Klavers, Pechtold de landverrader, Dolf jansenachtige hazelip figren (kom ff niet op zijn naam), en alle feministische vrouwtjes (ik zag er gister al 1 om 22:00 NL tijd zitten juichen voor Hillary op de NPO met haar verzuurde mannenkapsel, de veroordeelde stalkster en hysterica Heleen Mees die Trump stemmers nog net geen untermenschen noemde live op NPO, de wachtgeldroofster van een Wassila H. enz, enz....mag ik u even spreken???
De NPO die Trump kiezers de afgelopen maanden hebben weggezet als racisten en halve zolen moet diep en diep door het stof voor de manier waarop ze schaamteloos hun journalistieke taken hebben verzaakt.Nu op naar 15 maart 2017 voor een 4 op een rij overwinning voor het gezond verstand. om Nederland te bevrijden van de landveraders.


En nu weer terug aan de champagne!! Ik wens u allen nog een prettige dag en geniet van deze overwinning.
 


 


Geen opmerkingen: