11/19/2016

Die Zeit der nutzlosen,Worte ist vorbei. Slechts 13% migranten is echte vluchteling

Uns reichts auch —Widerstand! 

Dem Widerstand gegen die Umwandlung die volkung Deutschlands in einen sozialistisch-islamischen, multiethnischen Vielvölkerstaat läuft die Zeit davon. Es wird aller höchste Zeit, unerbittlich klare Kante gegen links, gegen eine weitere Kolonialisierung durch den Islam und das weitere Wirken der regierenden Verbrecher zu zeigen.

 Sie müssen augenblicklich aufgehalten, gestürzt und aus ihre Ämter gejagt werden, sollte man noch einen Rest von Deutschland retten wollen. Wir brauchen einen Militärputsch oder den totalen Bürgeraufstand, denn die Kriminellen in Nadelstreifen schaffen tagtäglich weitere Tatsachen, die Deutschland unaufhaltsam in die Vernichtung führen.NUR 13% migranten sind  echte Fluechtelingen

MdM eist gratis medische voorzieningen en transport voor alle migranten, vrije vestigingskeuze en het recht om hun complete families te laten overkomen 

 - Duitsland voert inmiddels chartervluchten uit om migranten op te halen

  – Video uit Italië: 80 jarige eigenaar zijn hotel uitgezet voor de zogenaamde vluchtelingen..
-

- Chios 2016. Migranten frituren Griekse bevolking-

 Soms kun je het gewicht van de geschiedenis in je maag voelen. Chios, Griekenland, 2016. Het verbranden van boeken is op Chios maar overgeslagen, ze verbranden nu meteen mensen, met vuurwerkbommen.
De NOS draait het om en zegt dat juist boze omwoners vuurwerk in het kamp hebben gegooid! FRAAI HOOR !!

 de uitvoering van het uiterst misdadige Coudenhoven-Kalergi plan door de EU dictators IS in volle gang. Herman van Rompuy en Angela Merkel zijn voor hun verdiensten op dat gebied al onderscheiden.

De complete vervanging van de autochtone bevolkingen in de EU door lieden die ons haten en zelfs op basis van hun ideologie menen ons af te moeten maken.Het is 1933 en het is tijd om op te staan. Als we niks doen gaan we er allemaal naar de ratsmodee, in een door extreemlinksmedia aangezwengelde golf van geïmporteerde Europeanenhaat. Stel jezelf de vraag: als historici over dertig, veertig jaar terugkijken op onze tijd, hoe willen we dan herinnerd worden terwijl Europa gefrituurd werd. Het is tijd om wakker te worden. Er is geen tijd te verliezen. Laten we het verschil maken. Kom in verzet.  

-

-  Artsen van de Wereld bevestigt: Slechts 13% migranten is echte vluchteling.....  

1) Inselpresse
(2) Epoch Times

- Arabische tolk AZC’s waarschuwt: Moslimmigranten haten christenen en willen hen vernietigen
 ‘Onderdrukking christenen door moslims in opvangcentra is normale gang van zaken’ – Personeel AZC’s, meestal hier opgegroeide moslims, doet gewoon mee – In Westerse moskeeën wordt pure haat tegen christenen gepredikt, ook aan jonge kinderen’. Een Arabische  vertaalster die al sinds de jaren ’90 in Duitsland woont zegt dat veel moslimmigranten hun gastheren verafschuwen, en vinden dat het land moet worden geïslamiseerd. 
De 39 jarige vrouw uit het Afrikaanse Eritrea, die al 5 jaar als tolk werkt in asielzoekerscentra, waarschuwt dat veel nieuwkomers zeggen naar Europa te zijn gekomen om ‘christenen te vernietigen’ door heel veel kinderen te krijgen, en onder moslims haat te verspreiden tegen mensen van andere religies.


- Turkse analist: Erdogan verklaart de oorlog aan christenen
‘Islamist Erdogan heeft lang gekoesterde haat tegen het christendom’ 

 Recep Tayyip Erdogan (foto), de islamofascistische dictator die men in Brussel zo graag bij de EU wil hebben, heeft volgens een Turkse analist ‘een beest met een vreselijke kop ontketent’, en richt zijn pijlen nu op christenen. Scholieren in Turkije wordt onderwezen het Westen en met name christenen te haten. Een moslimterrorist die in 2013 in Syrië drie christenen onthoofdde, zal al volgend jaar door Turkije worden vrijgelaten, mogelijk omdat hij heeft samengewerkt met de Turkse inlichtingendienst. Onthoofding is één van de meest opvallende kenmerken van het in de Bijbel voorzegde ‘antichrist’ rijk dat in de laatste fase van de eindtijd massa’s christenen zal afslachten, voordat de hele wereld in de laatste verwoestende oorlog zal worden gestort.

 

  -  Verkiezing Trump aanleiding voor politiek-correcte censuur...... 

Google, Facebook, Microsoft en Whatsapp hebben een linksradicaal politiek-correct internet censuur-kartel gevormd dat actief conservatieve standpunten gaat censureren en blokkeren.
 
Na de verkiezing van Donald Trump is de oorlog van de Westerse gevestigde orde tegen de vrijheid van meningsuiting in een stroomversnelling geraakt. Google en Facebook namen afgelopen maandag het besluit om de internetter te gaan waarschuwen voor sites die ‘fake’ of ‘misleidend’ nieuws verspreiden. 
Maar wie bepaalt wat ‘fake’ en ‘misleidend’ is? Het zijn juist de reguliere media geweest die de burger  voortdurend extreem eenzijdig hebben voorgelicht.

Financiële straffen
Google gaat sites en blogs straffen door ze te blokkeren van het AdSense netwerk, waarmee (betaalde) advertenties op deze sites verschijnen. Facebook gaat eveneens pagina’s met een ongewenste inhoud blokkeren van advertentie-inkomsten. ‘Deze stappen zijn een dubieuze verlenging van het  wat wel mag,  de sites met pornografie, gokken of extreem geweld.’

Verkiezing Trump aanleiding voor politiek-correcte censuur
De timing van het besluit, pal na de overwinning van Donald Trump, is te verdacht om toevallig te zijn, stellen de analisten. Tijdens zijn campagne werd Trump voortdurend door de media belachelijk gemaakt en door het slijk gehaald, daarin volop gesteund door Google, Facebook, Microsoft en Whatsapp –die wereldwijd zo’n 2,7 miljard gebruikers hebben-, die openlijk achter de Clinton campagne stonden. Desondanks werden pro-Trump pagina’s en berichten nog niet geblokkeerd.

(1) DEBKAfile
(2) Infowars

Geen opmerkingen: