11/30/2016

Agressie tegen corrupte politici neemt toe ....,

door uitbuiting,vernedering, armoede en extreme Ongelijkheid..


AMSTERDAM-NOIR- 
Agressie en geweld tegen corrupte politieke ambtsdragers, zoals criminele ‘Graai-Burgemeesters’ en (domme) raadsleden, is toegenomen door de toenemende minachting en uitbuiting van de Heersende Klasse politiek van de Burgers.

 Agressie via sociale media tegen hen is de afgelopen twee jaar zelfs verdubbeld en dat is wel te begrijpen in de “Straf de Arme maatschappij”. 

Ruim een kwart van de corrupte en onmenselijke politieke ambtsdragers zijn min of meer terecht in het afgelopen jaar met agressie en geweld geconfronteerd van wanhopige kaal geplukte en vernederende burgers. 

Het aantal overheidsmedewerkers dat met agressie en geweld te maken heeft, blijkt echter te dalen, omdat overheidsmedewerkers nu achter kogelvrij glas zitten. Vanuit de coulissen worden nu de gedragsregels en dictaten aangeleverd.

Politici zijn niet meer dan een glijmiddel die met een vals moralistisch
lulpraatje regels&dictaten in de als los zand samenhangende samenleving
verder mogen verzieken en belasten .


En tussen door hun Kamerdebat.
Daar is te horen hoe partijhoeren elkaar de vinger wijzen over het sociale failliet van Nederland.


Dezelfde figuren - d
e CDA VVD PvdA D66 en Groen links  die dmv hun handtekening hieraan meehielpen door mee te stemmen tegen waar regen gestemd moest worden.
Niks is vreemd aan de top van politici, een grote beerput vooral als je erin roert? Help mee hun failliet te vereeuwigen.
 

Geen opmerkingen: