11/17/2016

2017 - EXIT - Nationalisme versus Globalisme

 

 Italien anno 2016 - Merkels neuer EU Lebensart hält Einzug / First the hairy ass than his mouth !!

 

Exclusive: Riding Trump wave, Breitbart News plans U.S., European expansion....

Op Breitbart ligt nu een volledig onontgonnen Europese markt te wachten. Yanken duiken in het gat dat Europese media laten liggen. 

NEXIT partijen
VNL -

Forum voor Democratie -

PVV -
Geert Wilders For Breitbart: The Second American Revolution Has Come
50+PARTIJ -

ITALEXIT ....Eerst Italië waar het glazen plafond van Rome al lang aan diggelen ligt met de verkiezing van Virginia Raggi van de movimento5stelle van Beppe Grillo.
Op 4 december volgt er een referendum over grondwetswijzigingen van EU Premier Renzi om de macht van de regio's in te perken.
Kansloos. Daarom geven de peilingen winst voor m5s aan en verlies voor Renzi.  

FNL- Vive la révolution! Marine Le Pen en Marion Maréchal-Le Pen, nichtje van Marine. Of eusamedia "l'histoire se répète"

Echter - Trump stond vroeg op de verkiezingsavond op een kans van 21%. Nuf said.


- De FARAGE Brexit zou nooit plaatsvinden
-NL zou niet tegen stemmen bij het EU referendum
-NL zou niet tegen stemmen bij het Oekraïne referendum
-Trump zou niet winnen
-Wilders zou nooit meer dan 5 zetels halen
en
de Jeanne D'Arc 2017...:-Le Pen kan niet winnen?

Deutschland BLEIBT - Merkel gaat voor een vierde termijn.
Kan niet verliezen, toch? Hoe zij een EERST sterk en welvarend land met haar doldrieste uitspraken naar de rand van de afgrond bracht, daar kan toch geen Duitser weerstand aan bieden?
Die vrouw moét gewoon haar afbraakklus afmaken: Duitsland kordaat naar de ondergang loodsen, De Duitser, een
uitstervend ras. Jawohl, Sie schafft das!


Breek het Partijkartel! Steun Forum voor Democratie! 

2017- NEXIT - We hebben nog 4 maanden te gaan, en gezien de ontwikkelingen in de wereld steeds sneller gaan, kunnen we nog een hoop verrassingen tegemoet zien.  

Maar steeds meer landen binnen de EU die weg willen, betekent ook het einde van bestaand, ongekozen systeem.

Op donderdag, 20 september 2007, in een live-uitzending van het uiterst populaire tv-programma Pauw & Witteman, pleit oud-hoofdcommissaris van Politie Amsterdam, Joop van Riess en ook VVD voor het mollen van Geert Wilders en het deporteren van zijn aanhang (toen 540.000 mensen).

Terwijl Geert Wilders van alles in de mond wordt gelegd waarmee hij vervolgens voor de rechter wordt gesleurd, kan Joop van Riessen vrijelijk en tot op heden straffeloos een gedachtegoed etaleren dat Hitler niet had misstaan.

2007- VVD lijst en vvder Joop van Riessen: "PPV- Wilders mollen
en 540.000 mensen deporteren!" (Opdat wij niet vergeten.....)

2016 . PVV krijgt een een strafeis voor het stellen van een vraag over een vd grootste problemen van NL.
 Politieke eis van het OM. 
Sinds vandaag is een Nederlander een ras! Dankzij de rassenleer van Bos. uit het toneelstuk Recht.
Triest om dat allemaal in je pinguïnpakje op te moeten lepelen. 
 Kan me eigenlijk niet voorstellen dat de rechters mee gaan in het ras/nationaliteit verhaal. Dan wordt het aardig druk op de politiebureau's met aangiftes tegen "racistische" Belgenmoppen of zwarten Pieten.

De minder minder minder uitspraak is stuitend maar de vervolging slaat nergens op met de bewezen toestanden in de wijken.  
En het gaat niet om het geld mensen. Het gaat om vrijheid van meningsuiting en dus toekomstige uitspraken.   
Het is een PUUR politiek proces. 
Met een veroordeling op basis van racisme heeft de heer Wilders meteen een strafblad. 
Volgende keer niet "minder, minder, minder Marokkanen zeggen". Wel "minder, minder, minder criminele Marokkanen" dat mag wel...want,

Overduidelijk was en is , dat Wilders met zijn uitspraak de overlastgevende jonge Marokkanen bedoelde. 
Je moet de dingen wel in juiste contrast zien en niet misbruiken voor een politieke strijd, gelijk of gewin.
En een taakstrafje gaat niet: Wilders tussen taakgestraften junks, in een hard oranje outfit, pak vla in de ene hand, papierprikstok in de andere, en een zwerm journalisten en beveiligers eromheen.  

Heeft u wel eens geprobeerd om aangifte te doen van discriminatie door allochtonen, dat Gaat u echt niet lukken.

We worden op dat vlak vakkundig monddood gemaakt.
Kortom de culturele elite is goed op weg om haar zin door te drijven. Geenpeil, Brexit en Trump hebben echter laten zien dat het tij aan het keren is. Daarom gaat de OM strafeis van 50000 euro straf eis er zo hard in.
  Want de kiezer is een lompe achterlijke boze blanke mongool. Het gaat om het feit dat wij als blanken weg moeten, minder minder minder blanken. En dat uitgesproken door een eigen landgenoot, ook een blanke, "Bang voor de duivel en bang voor z'n wijf". 

 -  Na het requisitoir en de strafeis is het nu aan de verdediging om verdachte vrij te pleiten.

 Het intellectueel en juridisch rammelende broddelwerk van het OM zal door mr G.G.J. Knoops aan stukken worden geschoten.
Vervolgens is het aan de rechters om op basis van de feiten en omstandigheden vast te stellen of er sprake is van een strafbaar feit. De rechters zullen vervolgens tot een laatste uitspraak komen.

En ongeacht de straf die tegen Wilders wordt uitgesproken, zal hij in hoger beroep gaan. Mochten de rechters tot vrijspraak komen dan gaat het OM in hoger beroep. 
We zijn hier nog niet van af. Zie het maar als gratis reclame voor de PVV. Wel door de burger betaald overigens, deze juridische ongein kost klauwen met geld.

Als de rechter de ovj volgt dan kan dat interessant worden. 
De Nederlander is dus ook een ras en elke negatieve uiting richting de Nederlander kan uitgelegd worden als racistisch.
Helemaal mooi,  omdat het hier gaat om Marokkanen die veelal in Nederland geboren zijn. Zij zijn dus ook Nederlander.

Want geheel toevallig gaat het OM een college geven over discriminatiezaken.
"Aanklager Ingeborg Doves stelde dinsdag dat er meer aandacht moet komen voor discriminatie. Op 10 december zal ze in het theater aan het publiek het belang ervan uitleggen en een tipje van de sluier oplichten wat strafbaar is en wat niet."
De opkomst van DENK doet het bij de de oude betuttelracistische politiek al dun door de broek lopen. Reken maar dat we tot aan maart een opmerkelijk daadkrachtig OM te zien krijgen. De Wilders-zaak is alvast het begin.


 Er moet verandering komen in Nederland.
Het "Monddood" maken van een volksvertegenwoordiger, duidelijker kan het niet.

Laat je ongenoegen hierover blijken...:'Zwarte Piet' doet aangifte tegen Sylvana Simons
In Nijmegen gaan een aantal Zwarte Pieten maandag 21 november om 12.30 uur aangifte doen tegen Sylvana Simons wegens opruiing en haatzaaierij.
bron: www.hartvannederland.nl... 

NEXIT partijen

Het is de hoogste tijd. De tijd voor een intelligente rechtse politicus met een aangenamere tone of voice, die wel goed weet hoe hij het moet uit moet spreken. Nederland heeft een verlosser nodig om uit deze verstikkende atmosfeer te komen...

 Enkele punten:
.
Invoering van bindende referenda en volksinitiatieven naar Zwitsers model om het partijkartel te doorbreken en de invloed van kiezers serieus te vergroten.
.
Invoering van de direct gekozen burgemeester in alle gemeenten in Nederland per 1 januari 2018. Iedere Nederlander moet zich verkiesbaar kunnen stellen voor het burgemeesterschap.
.
De kwaliteit van het openbaar bestuur drastisch verhogen. Top-ambtenaren van Ministeries en bestuursorganen worden niet langer uit het Partijkartel gerekruteerd maar benoemd op basis van individuele capaciteiten. Grote schoonmaak in de overheidsorganisatie. Top-ambtenaren gaan verplicht opnieuw solliciteren voor hun baan waarbij ook outsiders die geen lid zijn van het partijkartel kunnen solliciteren en gelijke kansen hebben in de sollicitatie-procedure. Een slankere, kleinere overheid geïnspireerd op het model van Singapore, waarin veel minder mensen werkzaam zijn; maar waarin deze mensen wel beter worden betaald.
.
.
Een referendum over voortzetting van Nederlands lidmaatschap aan de Eurozone.
.
Een referendum over voortzetting van de open grenzen en het vrije, ongecontroleerde verkeer van personen binnen de Unie.
.
Een referendum over voortzetting van Nederlandse deelname aan het Gemeenschappelijke Europese Buitenlands Beleid.
.
Een referendum over de voorrang die Europees recht op dit moment over nationaal recht geniet.
.
Asielbeleid naar Australisch model: Nederland beslist zélf wie hier wordt opgevangen. Immigranten met extreme politieke ideeën die niet in lijn zijn met onze westerse beschaving dienen terstond te worden uitgezet naar het land van herkomst.
.
Asielaanvraag leidt niet meer (semi-)automatisch tot permanente verblijfsvergunning maar (hooguit) tot tijdelijke opvang. Doel moet zijn terugkeer naar land van herkomst;
.
Invoering GreenCard systeem naar Amerikaans model voor tijdelijke arbeidsmigranten waar de NL kenniseconomie behoefte aan heeft.
.

forumvoordemocratie.nl...

VNL -
PVV -
Martin Bosma zal nu eens naar voren kunnen schuiven. Dat is toch al de grote partij-ideoloog van de PVV.
Heeft een goed gevoel voor humor, is inhoudelijk sterk en is retorisch begaafd. Die kan de kar wel trekken bij de PVV.

50+PARTIJ -

Geen opmerkingen: