10/28/2016

!Nederland zei 'NEE Ukraine ', The Real Reason We're In Syria

Rutte schijt op democratie  ter faveure van de Europese dictatuur.
Rutte, is de wandelende vacuümbom die in Nederland gedropt is.
Hij zou voor het eerst in zijn leven eens moeten tonen dat hij een vent is, en vandaag nog zijn ontslag moeten indienen bij koning Willie.

De partij die nu gaat draaien krijgt zware klappen op 17 maart.
 
2016 - PM. RUTTE zegt dat de Oekraine een stabiele democratie is .
PM. Rutte wil een Militaire samenwerking met Oekraïne in het "handelsakkoord" als een voorbereidende stap voor een mogelijke oorlog met Rusland en Syrië.
Een "handelsakkoord" wat oorlog voorkomt gekker moet het niet worden.Polen, de Baltische staten, voormalig Joegoslavie, Bulgarije, Roemenie, etc. zijn allemaal door de EU / NAVo geannexeerd en de Russen moeten dat maar normaal vinden? Dit alles bij elkaar: te smerig voor woorden. 
Hoe zouden wij het vinden als die expansiedrang vanuit Rusland was gekomen en de Nederlands Duitse grens nu de scheidslijn tussen Oost en West was?
 
MinPres Mark heeft geen geitenpaadjes & muizengaatjes meer, dus zette hij vandaag VOL in op misselijkmakende bangmakerij. 
Hij dacht een fractie van een seconde na, en besloot toen om het toch maar te doen: "Weet u wat een vacuümbom is?", vroeg hij aan het verzamelde journaille .  
Bedoelt hij die pomp die hij elke avond aanbrengt op kleine Mark?
Hij ziet er wel uit alsof er een Oekraïense knokploeg bij 'm thuis op bezoek is gekomen.

Feitelijk stelt Rutte fast dat de mensen die bij een democratisch referendum 'nee' hebben gestemd tegen het handelsverdrag met (west-)Oekraine verantwoordelijk zouden zijn voor het gebruik van vacuumbommen door Assad in Syrie.
Een vacuümbom, een FAE? 
Zo'n ding wat de nato in grote aantallen op Irak hebben gegooid, en waarbij een half miljoen mensen zijn uitgemoord omdat GW Bush een te kleine piemel had.
 Iets met het voorliegen van de complete VN en veiligheidsraad om dat maar voor elkaar te krijgen. En dat probeert de burger nu de les te lezen over humanitair? 
Weet je Rutte hoe je kunt voorkomen dat er bommen gegooid worden in Syrië? 
Stoppen met de rebellen te bewapenen. Die "gematigde" rebellen die toch IS supporters blijken te zijn en vervolgens hele dorpen op de meest gruwelijke wijze uitmoorden.
En natuurlijk heeft dit alles te maken met de Oekraïne. Zelfde motief, zelfde agressor die wel even komt "helpen". Weet Rutte wel wat een Tsar Bomba (50 megaton) is of hebben zijn vrienden in de VS hem dat niet verteld? Weet hij wel dat als hij Poetin blijft sarren die zelfde bommen op de Nederlandse vrouwen met kinderen zullen vallen? Frommelt hij ons net zo makkelijk een WWIII in ?
Nou Mark, als je nou even gewoon het burger NEE accepteerd heb je ook minder snel last van Rusland.

Beschamend, ronduit beschamend !
Als geschiedenisleraar moet hij weten dat Assad  de autonome regering van een souverein land vertegenwoordigd.
Het enige andere land dat op verzoek van deze regering aanwezig is, is Rusland.
Alle andere aanwezige landen, inclusief Nederland, plegen daar volgens internationaal recht dus oorlogsmisdaden,
dus ook Rutte. 
Je zoon of dochter zal maar les krijgen van deze incompetente slappe dweil.
De natte dweil geeft, nu het water hem aan de lippen staat, glashard toe dat het puur politieke redenen zijn waarom dat Associatieverdrag afgesloten zou moeten worden. 
En wat nog bedenkelijker is, hij schuift de schuld voor de dood van onschuldige burgers in de schoenen van degenen die dat verdrag niet willen. 
Het nee = nee wordt door Rutte op volstrekt onacceptabele wijze omgezet in nee = moord.
De volksverrader zegt dat Poetin niet deugt, hij is een moordenaar en onze grote vijand, en alle toenmalige nee-stemmers heulen met die vijand en zijn medeplichtig aan moord, zo is de boodschap.
Nou, dan is deze jongen zeker medeplichtig, op kosten van alle staatsburgers, inclusief alle wél deugende ja-stemmers en thuisblijvers.
Que? Mark?

Waarom al die stoere praat over de gevaren van Rusland, terwijl je als rijksoverheid de banden met Rusland inniger dan ooit maakt?www.rijksoverheid.nl...

We hopen écht dat de foppositie zich hier van distantieert en gewoon zorgt dat het intrekkingsverzoek de deur uit gaat. Kunnen we ons weer focussen op MH17
Het is goed aan Rutte te zien dat hij hier zwaar onder gebukt gaat.  
Heeft Poroshenko hem  gedreigd met WO III? Dan is het pas ECHT goed dat we de gek de deur hebben gewezen
 
Wat heeft Rutte met de NEE van referenda? de Krim had ook een NEE.
Rusland is de Krim niet binnengevallen. Er waren legaal 10.000 Russische militairen aanwezig i.v.m. de haven. Rusland had en heeft de Krimhaven gehuurd en BETAALD t/m 2040.
Pas toen Kiev en de EU en USA de zaken op scherp zette heeft Poetin ingegrepen en de mensen op de Krim heel keurig een referendum laten houden.

 
1. De Krim is Russisch. Croetsjhov schonk in 1959 de Krim symbolisch aan Oekraïne omdat het toch 1 Staat, ussr, was. De Donbas was grotendeels Russisch dan wel russisch georienteerd.
2.het schieten op maidan plein waren geen militairen in eerste instantie van Janoekovitsch maar facitische milities waarvan er genoeg zijn in Oekraïene. Van Balen Verhofstad en Timmermans steunden deze opstand omdat ze lobby doen voor BP, Shell etc.
3. de EU burgers willen geen uitbreiding EU en ook gaan Associatie verdrag. 

Kost bakken geld voor de burger en muktinationals gaan ermee slepen. Betalen geen belasting maar halen wel met gif het schaliegas uit vruchtbare grond.
WAA-ROM moet er een  militaire paragraaf in een handelsverdrag met een organisatie (e.u.) die geen enkele militaire zeggenschap heeft?
Afgelopen jaar is ook al de dienstplicht voor vrouwen ingevoerdStabiliteit aan onze oostgrens hadden we totdat de EU met dit verdrag begon en een staatsgreep in Kiev steunde. in 2012 was het EK voetbal in Oekraïne
De grenzen die gedestabiliseerd zijn dat heeft de EU zelf gedaan.
De EU, en dus ook Rutte heeft de Oekraïne gedestabiliseerd toen een democratisch gekozen despoot werd weggejaagd. Daarbij stond ook nog een VVD partijlid daar met zijn vuistje te wapperen.

Ingestudeerde drogredeneringen van EU origine, zoveel is duidelijk. 
Getuigt ook van een ongelooflijke minachting voor de kiezer (van "gewoon een handelsverdrag, wie kan daar tegen zijn?" naar "geopolitieke belangen", etc om het EU belang maar te dienen). 
Mark Rutte toont zich hier waarlijk filiaalmanager van het conglomeraat EU NV onder leiding van CEO Juncker en management assistent Timmermans waarbij de filialen bevolkt worden door knipmessende Ondernemingsraden die gemakkelijk genegeerd of opzij te manipuleren zijn of ten leste omkoopbaar zijn..
En dan hebben we het hoofdstuk CETA/TTIP nog niet gehad. 

De Hoop-Scheffer zojuist (15:35) op Radio 1, doelend op de uitslag van het referendum: "Dit stuk vuil moet van tafel".
Zo kennen we ze weer. Balkenende, Brinkhorst, de Hoop Scheffer, Rutte, Koenders; stuk voor stuk allemaal in dienst van de multinationals/0,01%.
Dat terwijl ze voor de belangen van de gewone Nederlander moeten opkomen!

En dan nog volhouden dat de EU is opgericht om oorlog te voorkomen en onze veiligheid te vergroten. 
De EU leiders, onze leiders zijn er niet voor het volk maar voor hun eigen netwerk. Net zoals bij CETA en TTIP  en bekijk de video.

The Real Reason We're In Syria Is Enraging But Not Surprising
 
De EU danst naar de pijpen van de VS.
 Die willen een grote EU met Turkije erbIj. Turkije vanwege tegenwicht aan Rusland, grote EU vanwege 1 deal met 1 grote markt in voordeel van Amerikaanse bedrijven. Ineresseert VS niets dat Europese burgers hier krom liggen voor hun grote afzetmarkt. 
En onze politici doen wat de VS, Gold Sachs, de Rothshilds etc. willen. Dat is het grote spel en dat verteld deze gladde premier er niet bij.
Gisteren had Zijlstra het al over 'het agressieve Rusland', dus de retoriek van de boef en democratiehater Rutte zat er aan te komen. 
Overigens heeft 'Nederland' besloten om geen stem uit te brengen voor de vermindering van kernwapens, mocht niet van Amerika. 
Dit is onze democratie mensen. Je mag eens in de 4 jaar kiezen voor een procentje meer/minder belasting en 1000 Euro, het volk heeft nul invloed op al die gore machtsspelletjes die deze boeven in pak spelen.
En dat durft zich gewoon weer verkiesbaar te stellen. Er moet wel echt een steekje los zitten om hier lol in te hebben.
 
Naar aanleiding van Mark's vacuum betoog. Nog maar een keer de woorden van Putin.
But they continue to churn out threats, imaginary and mythical threats such as the ‘Russian military threat’. This is a profitable business that can be used to pump new money into defence budgets at home, get allies to bend to a single superpower’s interests, expand NATO and bring its infrastructure, military units and arms closer to our borders.
Of course, it can be a pleasing and even profitable task to portray oneself as the defender of civilisation against the new barbarians. The only thing is that Russia has no intention of attacking anyone. This is all quite absurd. I also read analytical materials, those written by you here today, and by your colleagues in the USA and Europe.
valdaiclub.com... 

 

En nu  allemaal verdiepen in wikileaks, dan snap je ook wat hier gaande is. Weg met de regering!! 
 
 
Geen opmerkingen: