10/03/2016

Debat over EU - Thierry Baudet vs. EU-CDA- Corien Wortmann


Gepubliceerd op 17 mei 2014  

DE TOEN AL LIEGENDE CDA-= ook Merkel CDU Europarlementariër Corien Wortmann en rechtsfilosoof en schrijver Thierry Baudet over de ontwikkelingen binnen de Eurotop.


DE PUINHOPEN NU
Ons politieke systeem stamt uit de tijd van de postkoets, de stoomlocomotief en de laatste cholera-epidemie. Eens per vier jaar mogen we naar de stembus en daarna hebben we niets meer te zeggen.


Als enige land in Europa hebben we geen gekozen burgemeester. Naar de miljoenen mensen die NEE stemden op 6 april wordt niet geluisterd. Slechts 10.000 partijleden nemen alle besluiten en zijn volstrekt losgezongen van wat er leeft onder de bevolking.
Dit kan zo niet langer. Er moet nu echt iets veranderen.
Online gaan wij Nederland zijn stem teruggeven en de politiek weer van ons allemaal maken. Steun ons! - Thierry Baudet
Voorzitter Forum voor DemocratieHET EUROPESE UNIE TRIBUNAAL:
Ter documentatie, vervolging en berechting van individuen die verantwoordelijkheid claimen in publieke- en overheidsdienst gedurende het zelf destructieve bestaan van de EU in Europa. Verantwoordelijk voor de uitvoering van valse belastinggeld transacties, illegale overeenkomsten en verdragen. Het installeren van onderdrukkende bureaucratie en regelgeving over de vrije volkeren van Europa. Het opofferen van levens en veiligheid om autoriteit te behouden boven vrijheid. Zichzelf verrijken met publieke gelden en het creëren van de last van schulden, gedragen door toekomstige generaties en kinderen in Europa.


Geen opmerkingen: