9/03/2016

Tweede (EU) Kamerverkiezingen 2017 zijn het laatse referendum over Nexit

De verkiezingen komen er weer aan in 2017 en de propaganda is reeds begonnen: als u stemt op VVD, PvdA of de vaste gedoogpartijen met precies hetzelfde beleid van CDA, ChristenUnie, SGP, D66 of GroenLinks, dan wordt u de komende jaren dus ook verantwoordelijk voor het snoeiharde EU sloopbeleid dat u afgelopen jaren zag. 

ENKEL EEN NEXIT exact een NEXIT en geen bemoeienissen en lasten verzwaringen  meer van dictator Brussel.

PVV

Wij kunnen dus gevoeglijk vergeten dat de Nederlandse regering het volk iets gaat vragen. Alle partijen, van de VVD tot Groen Links, zijn het erover eens dat Nederland in de EU moet blijven en zich moet houden aan de quota. Alleen de PVV agendeert de Nexit en het quotum.

In het conceptverkiezingsprogramma van de PVV 2017-2021 staat onder punt 
1: “Nul asielzoekers erbij en geen immigranten meer uit islamitische landen: grenzen dicht”. 
En onder punt 2: “Nederland weer onafhankelijk. Dus uit de EU”.

Er valt in 2017 dus wel degelijk iets te kiezen en zo heeft Nederland een eigen referendum. Bent u vóór of tegen de EU en een door de EU opgelegd quotum, dan weet u nu in ieder geval wat u moet stemmen. De Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart 2017 kunnen gezien worden als referendum over de Nexit en het quotum, u aangeboden door Wilders. Zou  Nederland op Wilders en VNL en 50Plus en SP stemmen verandert er niets omdat coalitievorming  niet gewenst is vanwege het simpele feit dat geen EU partij samen met een EU partij wenst te regeren!  -  Mocht er massaal gestemd zou worden op de PVV hebben ze waarschijnlijk geen andere partijen nodig voor een coalitie :-/ De automobilist wordt als melkkoe NOG VERDER uitgewrongen door de machtswellustelingen van de EU. Snel uit de EU , Griekenland heeft nog niets terugbetaald , Oekraine heeft onze kunst gejat en wil er ook bij , overal in de EU is Nederland de pineut en mag betalen , NU nog meer de NL auto  belasten ? Dacht het niet.!!!!! Uit de EU.  

De EU wil meer van de vier “vrijheden” gaan belasten, eist nu km-heffing


Uiteraard doet de VVD direct weer heel verontwaardigd, en doet verrast alsof dit nu schandalig nieuw nieuws is.
Niets van waar. De VVD werkte uiteraard mee om dit beleid tot stand te laten komen, en het is ook geen nieuw nieuws, want de EU wil dit al jaren en dat weet de VVD drommels goed – kuch 2007, kuch 2003, etc. Het zijn dus weer de bekende VVD-leugens. 
 
===== 

Het spel om de $-knikkers is een smerig spel waardoor miljoenen mensen voortijdig sterven.

Weer grote onderbezetting verpleeghuizen deze zomer

 
 
Personeelsleden in verpleeghuizen hebben massaal gereageerd op een enquête van de FNV over onderbezetting in de zomer. Ze beschrijven hoe bewoners pas laat op de dag worden aangekleed en regelmatig te laat worden verschoond of naar het toilet worden gebracht. Maar ook hoe ze met onervaren of veel te weinig mensen de zorg moeten zien te leveren.
Janette van Vliet werkt zelf al jaren in de ouderenzorg en ziet met lede ogen aan hoe de situatie in haar tehuis steeds verder verslechtert. 
In de zomer zijn de problemen extra nijpend. "Mensen gaan nu één keer per week onder de douche. 
 
Als ik met een invalkracht sta die de mensen niet kent, douchen we eigenlijk niet. Dan wassen we met een washandje."Uit het artikel :Resultaten FNV-enquête over zomerbezetting verpleeghuizen 
* Ruim 90 procent van het personeel geeft aan minder of geen aandacht te kunnen geven aan de bewoners. 
* Bijna 80 procent van het personeel zegt dat er in de vakantieperiode sprake is van te weinig personeel 
 * Ruim 70 procent van het personeel zegt dat de bewoners langer moeten wachten op het toilet.
* Bijna 70 procent zegt dat er minder of geen professioneel toezicht is.
* Bijna 80 procent geeft aan dat bewoners later dan normaal worden aangekleed.
* 55 procent geeft aan dat er wel verkeerde medicijnen worden gegeven of dat medicijnen worden vergeten.
* De helft van het personeel geeft aan bewoners minder of niet meer  te kunnen douchen. " Mensen gaan 1x per week onder de douche'.
In dit land ben je gvd als crimineel in de gevangenis, of als niet- uitgenodigde vreemdeling beter af! Onrendabel heeft een hele andere betekenis gekregen. Een prima reden om deze tehuizen dan maar helemaal te sluiten vanwege disfunctioneren. Dit is tenminste de logica van de EU POLITIEK  
Vieze omkoop spelletjes, waar patiënten de dupe van worden!  
 
Farmaceuten kopen met miljoenen artsen om
 Uiteraard met de bedoeling dat de omgekochte arts de pillen van het bedrijf voorschrijft en niet de beste pil. Ze zijn gewoon ook ziek dat ze er van profiteren met deze verkapte reclame - = omkoping om voornamelijk zich zelf ermee te verrijken www.volkskrant.nl  
 
Deze omgekochte specialisten zijn dus geen haar beter dan de farmaceutische maffia!! En dan te bedenken dat medicijnen ook nog eens doodsoorzaak nummer 3 zijn!! Lees maar eens het boekje "Censuur" van Dr. Gábor Lenkei,
" wat u niet mag weten over uw eigen gezondheid " 

Nu al 120.000 steunbetuigingen. Waaronder gelukkig ook veel artsen.

 

Geen opmerkingen: