9/08/2016

EU websites 'Welcome to the EU' en Sky Finds 'EU Handbook' For MORE Migrants

Timmerfrans Ferries zal een paar extra boten moeten bijbestellen. Met hulp van de linkse ZOGENAAMDE zieligheids industrie.

EU websites 'Welcome to the EU' en 'Watch the Med' die EU subsidies krijgen, dan is het wel duidelijk dat de EU zelf Europa kapot wil hebben, omdat ze de landen willen opblazen en op de puinhopen 1 Europees land willen stichten. En dat is geen aluhoedje, want ze zeggen het immers ook zelf:
www.bbc.co.uk...


De massaimmigratie wordt georganiseerd MET HULP door de EU. Daarvoor zijn heel veel bewijzen te vinden, niet in het laatste de veerdienst van Frontex. Ook de uitnodigingen die vanuit de EU worden georganiseerd via boekjes, zie:
 
 The "rough guide" contains maps, tips and phone numbers of organisations which might help refugees making the perilous crossing.

Visie 2050 ligt goed op schema. Het is nog wachten op teleport installaties om vannuit de 3e wereld naar Europa te gaan om hier de 3e wereld te creeren. 
Dat nieuwkomers niet rendabel zijn interesseert ze niets, de elite is sowieso steenrijk, het is de 1% alleshebbers. 
De midden-klasse wordtis al bijna  weggevaagd, maar dat is ook de bedoeling. Er moet alleen een grote onderklasse komen.

Onze natie staten moeten kapot de jood-chistelijke vrije samenleving moet verdwijnen. De Islam als wereld religie. Daarna oorlog met Rusland en Israel. En autochtonen worden verjaagd of worden 3e rangs burger. Het gaat nog heel gezellig worden. 

Hier een passage uit Merkel haar lievelingsboek Visions 2050. 
Het is een communistisch lijkende visie waar niemand meer in dorpen woont en iedereen in grote steden, kust plaatsen worden gesloopt voor (amper) stijgende zeespiegel, een centrale commissie gaat al het water beheren in Europa etc.

Oh ja, door de gestuurde rassenvermenging is iedereen zo gemixt straks dat het woord migrant niet meer bestaat omdat iedereen afkomstig is van migranten dan, althans volgens Merkel.


www.youtube.com...


Nog EEN KEER  DE  bewijzen dat oa  Soros hier achter zit:
"De miljardair George Soros wordt verdacht achter de destabilisatie van Europa te zitten, niet alleen via de 'vluchtelingencrisis'":
www.unzensuriert.at...

De elite wordt er beter van: total control over de 'domme massa'. De elite interesseert het gepeupel geen ene biet in het 4e rijk.
Lees het stuk in de bbc, daar legt Peter Sutherland uit waarom, landen zijn een sta in de weg voor één homogeen Europa:
www.bbc.co.uk... In de jaren 70/80 kregen de burgers het voor elkaar om belasting op gas niet te betalen vanwege de kernbommen.
Misschien is de tijd gekomen voor mensen die nu wel klaar zijn met het Euro fasiscme om hier een eind aan te maken middels geen belasting meer betalen.
 

Geen opmerkingen: