9/08/2016

EU geeft alvast basisinkomen en pinpas aan 3 miljoen vluchtelingen in Turkije.

Casus Pinni! De EU gaat pinpassen met gratis geld aan vluchtelingen geven. Nou ja, gratis. Het is van de Europese belastingbetaler. 

Dus noem het maar gewoon een basisinkomen. Of het is bijgedrukt in de kelders van de ECB. In dat geval heet het helikoptergeld voor bootvluchtelingen. Maar het is hoe dan ook echt waar: de EU trekt 348 miljoen euro uit om vluchtelingen rechtstreeks van een ontwikkelingsuitkering te voorzien. Dan kun je denken: "Nou ja, best nobel, en als die mensen het gratis geld op hun glimmende nieuwe plastic pasjes straks bij de bakker en de slager om de hoek van hun azc gaan uitgeven, dan profiteert de lokale middenstand er ook nog van."

 Dat klopt ook wel, maar dan alleen in Turkije. Want de pinpasjes gaan naar de 3 miljoen vluchtelingen die in Erdoland wachten op een gevaarlijke oversteek met dure mensensmokkelaars een gratis EU-visum en hun complementaire overtocht met Timmerfrans Ferries.

 EU Persbericht: "Vanaf oktober gaan er maandelijkse overboekingen naar betaalkaarten voor vluchtelingen in Turkije. Het is een efficiënte SCHIJNHEILIGEN SlAVEN methode om families te ondersteunen bij wat ze het hardste nodig hebben: voedsel, onderdak en scholing voor hun kinderen. 

En het geld wordt lokaal in Turkije uitgegeven, dus het nieuwe systeem zal de lokale Turkse economie een duwtje geven." Eurocommissaris voor Humanitaire Hulp en Crisisbeheer Christos Stylianides (@) noemt het idee een "game changer" 

(Jah. Tuurlijk. Weet je wie ook ooit een game changer was?) 348 miljoen delen door 3 miljoen vluchtelingen is trouwens maar 116 euro Bregmoney de neus, maar OK.

Vroeger kwám Sinterklaas uit Turkije, nu gáát Sinterklaas naar Turkije. 

En dan nu het fijnzinnige slotzinnetje: 
Maar ondertussen maken onze hoogbejaarde hongerlijders social media accounts aan om hun gore instant opwarmprakjes te instagrammen.

Als we zo doorgaan met deze vage vorm van neocommunistisch globalisme heeft straks de hele wereldbevolking zo'n pas en zijn we allemaal de facto slaven van de Regering. En als we iets verkeerds doen zetten ze gewoon onze pas uit. 

Bron:  geen stijlGeen opmerkingen: